Arama sonuçları

1. Erkal COŞKUN

Seçmece Karikatürler 2

Akşam akşam iyi geldi :) Paylaşım için teşekkür edip bir tane de ben ekledim :) En favorilerimdendir...
  2. Erkal COŞKUN

joker çalışması

Peki, o zaman elinize sağlık diyelim ve yeni çalışmalarınızı bekleyelim... Kolay gelsin.
  3. Erkal COŞKUN

joker çalışması

Kulaklara zaman yetmedi sanırım :)Onlarada el atsaymışsınız daha iyi olacakmış.
  4. Erkal COŞKUN

Başarılı Tipografi Çalışmaları - İlham için

Paylaşım ve ilham için teşekkürler Aslı hanım :) Ben de eskiden gördüğüm ve etkilendiğim bir çalışmayı paylaşayım, mektubun sıcaklığı ile alakalı... "Eğer birisine gerçekten dokunmak istiyorsanız ona mektup gönderin" sloganı üzerine hazırlanmış. Yarı manipüle yarı tipografi....
  5. Erkal COŞKUN

Kitap Tasarımı için Grafiker Aranıyor

Acaba bu ofis nerede, İstanbul'damı, Kars'tamı, Mersin'demi.. Belirtmemişsiniz. Bize uygun olup olmadığını değerlendirebilmemiz için bu tür bilgileride paylaşırmısınız?
  6. Erkal COŞKUN

Birkaç Logo Tasarımım >

Hedef Gıda'daki uygulama sıkıntısı hariç (d harfinin turuncu olması ve ikinci kez yaprak kullanılması, gıdanın üstte olması) gayet başarılı fikirler ve uygulamalar. Tamamını siz düşünüp ürettiniz ise tebrik ederim.
  7. Erkal COŞKUN

Günün Sözü ..

@Aslı SAYILIR Peki, ben bir Fatiha okuyum kaçtım, karışmıyorum :):)
  8. Erkal COŞKUN

Günün Sözü ..

@Aslı SAYILIR Rahmetlinin vasiyeti öyleydi belki, aynen böyle istemiş olamazmı :) niye müdahale ediyorsunuz, kemiklerini sızlatmayın :)
  9. Erkal COŞKUN

Mobil Bilgisayar Servis Logosu

@graphhy Keşke hiç yapmasaymışsın, ilk logo oldukça sade ve başarılı bence... Ufak tefek düzeltmelerde (font-renk vs) oldukça iyi bir logo olur. Mesela Mavi renk, teknolojinin rengi...
  10. Erkal COŞKUN

hikaye kitabı çizimlerim

Çok keyifli çalışmalar yapmışsınız. Renk seçimleride çok başarılı. İçimizdeki çocuğuda gülümsettiniz sabah sabah...:) Başarılar ve kolay gelsin.
  11. Erkal COŞKUN

...Bıdı Bıdı...

Bütün istediklerinizin gerçekleşebileceği bir gün olması dileğiyle... Herkese hem günaydın, hem kolay gelsin...
  12. Erkal COŞKUN

Renk Modları İle İlgili Sorum Var

@BayanBS en azından RGB bir rengi görsel olarak bir ekran dışında anlatmanız uygun olmaz. Bilgisayarda hazırlayacağınız bir sunum işinizi görür. aslı hanım yol göstermiş zaten. Ama o sunumun yanında teorik olarakta destekelecek bazı bilgiler işinize yarayabilir. Buraya Tıklayınız...
  13. Erkal COŞKUN

İlk defa gazete tasarladım.

En başta paragrafları her iki yana bloklamalısın. Ana sayfa olduğunu düşünürsek gereğinden çok çok fazla yazı var. Sıkıcı duruyor. Çarpıcı 3-4 fotoğraf, bir manşet... Haberleri ve konuları belki sotf renkli alan yada zeminlerle birbirinden ayırıp okurun işini kolaylaştırmalısınız. Biraz...
  14. Erkal COŞKUN

Brandday-3 / Emre Çetiner

Başarılar dileirm
  15. Erkal COŞKUN

Logo Tasarımı Yaptım Yardıma İhtiyacım Var

Mamba sanırım bir zehirli yılan türü. Logoda da o yüzden kullandınız. Bence gayet başarılı ve özgün olmuş, hem logo hem renkler. Bazen müşterilerin beklentilerini hem karşılamak hem de anlamak oldukça zor. Kartvizit isterken aslında broşür istiyorlar çoğu zaman. 8x5 cm alana her şeyi yazalım...
  16. Erkal COŞKUN

Mock-up

Teşekkürler :)
  17. Erkal COŞKUN

Photoshopta Bu Efekt Nasıl Yapılır ?

Bu bir efekt değil, fotoğraf çekim tekniği ile alakalı, uzun pozlama yapılmış bir gece fotoğrafı.
  18. Erkal COŞKUN

Hepsi bir arada...

@Emre ÇETİNER Faydalı olması dileğiyle..
  19. Erkal COŞKUN

Logo tasarımında en sık yapılan 10 hata...

@Emre DEMİRCİ Adam bir yılbaşı promosyonu için 4-5 bin lira harcar, ama ömür boyu kullanacağı logoya 100 lirayı çok görür. Vizyon meselesi.
  20. Erkal COŞKUN

Bana KİTAP Al

Çok şekerler :)
Yukarı Alt