Arama sonuçları

1. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

Aslında ilaçla 1 haftada ilaçsız 7 günde geçer derler ama, senin grip faranjitle birleşince "EjderhAA gribi" ne dönüşüyo galiba len. Geçmiş olsun.
  2. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

iyileştinmi ? LEN
  3. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

incir çekirdeği yüreğim... . Artık gündüzlerde karanlık, yarın olmayacak gecelerde başım ayaklarımla bir kayaların altında, karanlık derelerde renk yok ışık yok, gök kuşağı olan bu kalbimde/tenimde incir çekirdeği yüreğim, artık karanlık güneşler eritiyor içinde...
  4. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

yetişemeyeceğim... . Hayat son anlarda inanki bir garip lanet edip kendinden bitmek istediğinde son noktada sıfırlanırsın geçmişinle yetişemeyeceğim anladım geleceğime yol veren yok bana bu hayat trafiğinde yetişemiyeceğim ben sirenler içinde
  5. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

Amin. Tünaydın herkese, afiyet olsun.
  6. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

senden saklar... . Anılacak zamanın varken ______ hayatın tadını çıkar... Şu hayatta yaşanacak iyi şeylerde var, ______düşünmesi bile seni yıkar paklar... Karardığında bahtın, başına gelen şey, ______yaşayacağın hayatını senden saklar...
  7. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

kum tanesi... . Kainat tek nokta kaldı bana baktığında Güneşler karardı nefesin beni yaktığında, Artık fikrimde kalmadı, kalmadı ki aklımda Razıyım bana gelen, bir kum tanende olsa
  8. Şener CANÖZ

İlginç icatlar

9. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

belkide... . Vuruldum, kalbimden aldım büyük bir darbe, Ölünce geçecek bu ağrı herhalde, Olmuyor yıldızlara serdiğim hayaller bana çare, Çare değil çaresizlik beni yaşatan belkide...
  10. Şener CANÖZ

Bu gün kendinizi nasıl hissediyorsunuz ?

Kalkarsan süpermen dövsün inşAllah seni
  11. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın Aslı SAYILIR, günaydın herkese.
  12. Şener CANÖZ

Bu gün kendinizi nasıl hissediyorsunuz ?

Len haalaa mı iyileşmedin, ne faranjitmiş be. Geçmiş olsun Aslı SAYILIR.
  13. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

Arkadaş böylede kurabiyemi olurmuş hiç ya ? Baksana ne lezzetli görünüyo, öf ağzımın suları aktı be ! {=
  14. Şener CANÖZ

pırıltı bayan kuaförü

@Hasan DİLSİZ @Dinear Çünkü böylece çok seksapel duruyor Dinear. Pembe veya mor olsa seksepal olmazdı değilmi Hasan DİLSİZ ?
  15. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

bakar kalırsın... . Ben Mecnun gibi olamasamda, sana Leyla’lığı tattırmak amacım aslında... ama beni Sen deli sanırsın, çünkü yanından geçer giderim de, Sen’i görmeden, ardımdan bakar kalırsın...
  16. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

Aşk’tan başka... . Yaşadığımı tahmin bile edemezsin... Burada bu tadı göremezsin, Belki rengi sinmiştir biraz Aşk’a, İnan ki yaklaşan yok anlatmaya kelime Aşk’tan başka...
  17. Şener CANÖZ

Sevdiğimiz Sözler

Niye küsersin sen aşka, çok zor kalbin attıkça...
Yukarı Alt