Arama sonuçları

1. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

aktıkça kararıyorum
  2. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

gel ne olur... . Ya ben her şey olayım, yada artık gayb a dolayım... Ya yarım hep bir yanım, yada hazır çıkacak bu canım... __________________________
  3. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

son nefesi çekiş gibi... . ayrılığın soğuğunda kararmış bak gözyaşlarım hasret deren umutlara tırpan oldu sancılarım son nefesi çekiş gibi dudağımda şarkılarım ufkum göklerden ayrıldı toprak doldu damarlarım nerdesin ?
  4. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

dışın yok ! . Sen! feza dolu ey engin, Yokmu bana içinde yerin, dingin... Fark etmek zor burdan inan... bakma bana öyle, dışın yoktu ki senin...
  5. Şener CANÖZ

Göz ...

Harika olmuş bu be (: çizimlerin artık belirgin duruyo Şerife ERTAŞ 3D gibi duruyo ha !
  6. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

Amin erkekler ölsünmü len ! >:{
  7. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

bana yarar... . Hüzünün de bir tadı var, Aynı Şeker gibi... tuz gibi... Üzülmek te bana yarar, Değirmen de buğday gibi...
  8. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

Kadınlar olmasaydı bu dünya dönmezdiiiiğ !!! Kadınlar olmasaydıııığ bu dağlaar taşlar yerinde burmazdııııığğğğ ! ( çook yalakayımdır )
  9. Şener CANÖZ

Dünya Kadınlar Günü Tebriği

Arkadaşlar adınada teşekkür ederim Aslı SAYILIR bende seninkini kutlarım...
  10. Şener CANÖZ

Snap sorunu ?

C4D içinde (P) tuşuna basınca açılan menüdeki snap lar coreldeki gibi işe yaramıyor... Daha iyi nasıl kullanabilirim ? Nesneleri yakınlaşıp uzaklaşmadan birbirine yapıştırmanın yolu varmı ?
  11. Şener CANÖZ

Dünyanın en iyi komutanı Mustafa Memal ATATÜRK'ü seçelim.

Eline sağlık Murat GÜLER
  12. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

üç harfli... . nedir bu başıma geldimi aklımı alan incir çekirdeğine fezaları sığdırtan üç harfin içine destanları yazdırtan şiirleri şarkıları nuru ile doğurtup boynumda halat, musallaya yatırtan
  13. Şener CANÖZ

Yazdığınız yorumu inceleyip sıraya koyuyorlar, hemen çıkmıyor arkadaşlar...
  14. Şener CANÖZ

İlk Cinema 4D çalışmam...

Sağolasın, öğrencem bu C4D yi ben... [:
  15. Şener CANÖZ

Gadasını aldığımın "Toprağımın" birinci sırada olduğu, Dünyanın en iyi komutanı Mustafa Memal ATATÜRK'ü seçelim. (RESME TIKLA)
  16. Şener CANÖZ

@clenzi Gösterdim, üzerinde çalışıcaz, belki çok değişiklik yapıcaz bunlara benzemeyebilir bile.
  17. Şener CANÖZ

CorelDraw x4, Cinema4D ile oluşturulmuştur... Yeni işe girdiğim şirkette yoğun tempo arasında çıkardığım hem öğrenip hem uyguladığım, ticari sunum denememdir, iş bu konsept üzerindenyönlendirilerek imalata ve ürün tanıtımı için amacına uygun olarak geliştirilecektir... ( Altta "I" harfi eksik...
  18. Şener CANÖZ

Foruma YouTube den Video Yüklemek - Resimli Anlatım

Teşekkür eder bende bişey eklerim; Bazen "i" harfi sorun çıkarabiliyor mesela büyük "ı" olabiliyor linki alıp buraya atınca. Küçük "L" gibi görünüyor.
  19. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

duman duman... . nefes nefes çektim Sen’i içime, kayboldum heryer duman duman... adım adım aradım sesini ama, bulamadım Sen’sizlik bana kalan... iç içe birlikteyiz Sen’in ile sana nasıl bakıcam ben dışından... çok çok çekebilsem içime Sen’i, ama artık ben canımdan çıkıcam...
Yukarı Alt