Arama sonuçları

1. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

G/Tünaydın...
  2. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

aMİİİİNNnnnn 1!!!!
  3. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Eşşek gibi çalışıyom (:
  4. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın...
  5. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

benim... . Ben’im dinim Aşk’ımdır, Cismim bun a şaşkındır, Belki görmez gözlerin, Çünkü bakan aklındır. Aşk’ım Ben’im dinimdir, Şaşkın olan tenimdir, Nefsin perde görmezsin, Çünkü bakan zihnindir. O’ndan başka ne varki, Hücrende çınlar şekli, Sonsuzluğa doymayan, Rengaren...
  6. Şener CANÖZ

İlk reklam filmi denemem.

Hmm Doluca şaraplarının boş şişesi bile hazinelerden değerli bişey demekki... Güzel bir fikir Eline sağlık Erkan NEHİR ilginçti.
  7. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

düşün (ün) ce... . Ancak yere çarptığında anlarsın DÜŞÜNCE, Hemen kalkma biraz tadını çıkar BENCE İçinde yolunu kaybettiğindir DÜŞÜNCE, Bulursun sakinleşip DÜŞÜNÜNCE, Çıkışı görürsün arkanı DÖNÜNCE Hayallerinde başlattığın DÜŞÜNCE, Nereye götürecek Sen’i SENCE ? Çelme takmış...
  8. Şener CANÖZ

son harften türet

@Aslı SAYILIR Kastamonululaştıramadıklarımızdanmısız...?
  9. Şener CANÖZ

son harften türet

@Aslı SAYILIR Zülkarneyn...
  10. Şener CANÖZ

son harften türet

@Erkal ÇOŞKUN Ğertenkelebek...
  11. Şener CANÖZ

son harften türet

@Aslı SAYILIR Tuttufurutti..
  12. Şener CANÖZ

son harften türet

@Aslı SAYILIR Cevaplayarak bişey uydurabilirdinkine... Afrodizyak...
  13. Şener CANÖZ

Kalp [Foto Manipulasyon]

Vay harika olmuş kaburga da gözükseydi kırılmış hali ile, ve dışa doğru sarkmış deri et parçası falan. Eline sağlık... Eklemek istedim, gömleğin mavi tonunda olsaydı birde söktüğün kalbini kimin için söktüysen meydan okurcasına ona sunuyormuş gibi tutsaydın nasıl olurdu ? Gerçekten...
  14. Şener CANÖZ

son harften türet

@Aslı SAYILIR İndirgenemeyenlerdenmisiniz...
  15. Şener CANÖZ

son harften türet

@Aslı SAYILIR Eleminasyon...
  16. Şener CANÖZ

son harften türet

@Aslı SAYILIR Nakşibendi... Ağmen...
  17. Şener CANÖZ

son harften türet

Arızalı... Bende günde toplam aktarmalı 8 araç değiştirmekten bıkıyorum yavaş yavaş, taşınabilirim... Allah yardımcımız olsun amin.
  18. Şener CANÖZ

son harften türet

len ! Son harften türetcen anlıyonmu ?
  19. Şener CANÖZ

Resim istek

Edicem yardımda abicim yeni çalışmaya başladığım şirket çok yoğun çalışıyo birde 2 metro 2 otobüs aktarmalı birbuçuk saatte gidiyorum anca ulaşıyorum ve aynı şekilde dönüşü oluyo bunun eve geldiğimde sıkılmış limon gibi oluyorum senin şansına yardımcı olamıyorum acil olarak kusura bakma oky.
  20. Şener CANÖZ

son harften türet

İsyankar...
Yukarı Alt