Arama sonuçları

1. Günay YUNUS

After Effects Cs6 '' Analysis Solve Failed '' Hatası

@Adem GÖRDÜK Sistem hata verir bu komutla. Normal. Bir de zaten bug mevcut şu anki CS6 da. Update leri beklemek lazım.
  2. Günay YUNUS

Grunge Water Color | Poster

Retro çalışmalar renkleriyle bile güzeldir. Güzel çalışma. Tebrikler :)
  3. Günay YUNUS

After Effects Cs6 '' Analysis Solve Failed '' Hatası

1- Makine özelliklerin neler* 2- Bu donanımdan olan bir konu 3- Lisanslı olmadığından eksik dosya :)
  4. Günay YUNUS

Fotoğraf Makinası Önerileriniz

Canon Sx 210 u tavsiye ederim. Çok tatmin edici bir makine. Söylediğiniz rakamdan biraz fazla bir fiyatı var ama değer.
  5. Günay YUNUS

Çok pardon linki vermeyi unutmuşum http://www.vatanbilgisayar.com/Dijital%20Kamera/canon-sx-210-is-sx-210-is-14-mp-3-lcd-dijital-fotograf-makinesi/productdetails.aspx?I_ID=45967...
  6. Günay YUNUS

En İyi Karelerin Hangi Fotograf makinesiyle cekebilirm ?

En iyi kareyi çeken insan gözüdür.
  7. Günay YUNUS

adobe hakkında

Ahmet Hocam cevabı söylemiş. Çöp kutusuna sürükleyip bıraktığınızda hala program duruyorsa ( son zmnlarda snow ve lion kullanıcılarının sık şikayet ettiği bir durum) App Cleaner gibi programlarla kaldırabilirsiniz ancak :)
  8. Günay YUNUS

Lokumcu A5 EL İlanı

@serkancankaya Rica ederim lafı bile olmaz :)
  9. Günay YUNUS

adobe hakkında

Os X Snow mu Lion mı kullanıyorsunuz, öncelikle onu sorayım.
  10. Günay YUNUS

Lokumcu A5 EL İlanı

Renk ahengi güzel yakalanmış. Tebrikler :) Güzel çalışma. Sloganı (Özlenen Lezzet) alt sağ kısma eklemek zekice, ilgi çekici :) Ellerin dert görmesin :)
  11. Günay YUNUS

Cinema 4D & After Effects

@Adem GÖRDÜK Farkındayım :) Bahsetmek istediğim kamera değişenlerinde 3D Rotation a biraz dikkat etmendi sadece :) Kuralları yıkmak için temeli iyi bilmek lazım derdi üstadlarım :)
  12. Günay YUNUS

NewAsiaRestaurant

Çok güzel bir çalışma. Puntoları biraz küçültürsek daha estetik duracağını düşünüyorum. Nacizane tavsiyem budur. Tekrar söylüyorum çok güzel bir çalışma. Teşekkürler :)
  13. Günay YUNUS

Şimdi şöyle bahsedeyim Pentax K1000 çok iyi bir makinedir, doğrudur. Ancak aradığın kriterlere uygun bir makine bulman zor. Böyle bir makine tavsiye edebilirim illa SLR olsun demiyorsan. Bendeki makinelerden biri ben gayet memnunum
  14. Günay YUNUS

Bilgimer Kurumsal

Nezih bir çalışma olmuş Hasan Güner. Ellerin dert görmesin :)
  15. Günay YUNUS

Beylikdüzü yardımcı grafiker

Firma adı belirtmemişsiniz. İlgilenecek arkadaşlara yardımcı olması için.
  16. Günay YUNUS

Cinema 4D & After Effects

Reel Perspektife bir göz atmanı öneririm. Güzel renkler, text denemesi vs güzel,dediğim gibi 3D Rotation da bi tık oynamayla daha da iyi olacaktır. Nacizane fikrim budur.
  17. Günay YUNUS

Facebook Zaman Tüneli Kapak Tasarımları

Güzel bir paylaşım,teşekkürler.
  18. Günay YUNUS

Albüm Öncesi Afiş Çalışmam

Memnuniyetle :)
  19. Günay YUNUS

And Justice For Vespa / 2010 USA Nominee

2010 yılında Artvespa Amerika Adayları arasında yer alan çalışmamı an itibariyle bir dostum daha edindi :) Paylaşmak istedim :)
Yukarı Alt