Çok pardon linki vermeyi unutmuşum
http://www.vatanbilgisayar.com/Dijital%20Kamera/canon-sx-210-is-sx-210-is-14-mp-3-lcd-dijital-fotograf-makinesi/productdetails.aspx?I_ID=45967...
Ahmet Hocam cevabı söylemiş. Çöp kutusuna sürükleyip bıraktığınızda hala program duruyorsa ( son zmnlarda snow ve lion kullanıcılarının sık şikayet ettiği bir durum) App Cleaner gibi programlarla kaldırabilirsiniz ancak :)
Renk ahengi güzel yakalanmış. Tebrikler :) Güzel çalışma. Sloganı (Özlenen Lezzet) alt sağ kısma eklemek zekice, ilgi çekici :) Ellerin dert görmesin :)
@Adem GÖRDÜK
Farkındayım :) Bahsetmek istediğim kamera değişenlerinde 3D Rotation a biraz dikkat etmendi sadece :) Kuralları yıkmak için temeli iyi bilmek lazım derdi üstadlarım :)
Çok güzel bir çalışma. Puntoları biraz küçültürsek daha estetik duracağını düşünüyorum. Nacizane tavsiyem budur. Tekrar söylüyorum çok güzel bir çalışma. Teşekkürler :)
Şimdi şöyle bahsedeyim Pentax K1000 çok iyi bir makinedir, doğrudur. Ancak aradığın kriterlere uygun bir makine bulman zor. Böyle bir makine tavsiye edebilirim illa SLR olsun demiyorsan. Bendeki makinelerden biri ben gayet memnunum
Reel Perspektife bir göz atmanı öneririm. Güzel renkler, text denemesi vs güzel,dediğim gibi 3D Rotation da bi tık oynamayla daha da iyi olacaktır. Nacizane fikrim budur.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.