Arama sonuçları

1. Günay YUNUS

In Flames T-Shirt Çalışması

@reborn Temennilerin için teşekkür ederim :)
  2. Günay YUNUS

Albüm Öncesi Afiş Çalışmam

@Adem GÖRDÜK Volume'larda yer alan parçalar Episode olarak adlandırılıyor ondan sordum :) Sabırla bekliyoruz o halde :)
  3. Günay YUNUS

@reborn remake version u evet, yeniden renklendirilmiş hali bana ait evet
  4. Günay YUNUS

@Adem GÖRDÜK Kaç episode'tan oluşuyor bu proje :)
  5. Günay YUNUS

@Adem Gördük John Lennon'ın (The Beatles) sevdiğim bir cümlesi vardır : Don't give up anything, cause succeed is yours, yani Hiçbir şey için pes etme çünkü başarı senindir ;)
  6. Günay YUNUS

Soulfly - Tribe T-Shirt Çalışması

EMP Merchandise'ta satışa sunulan, Brezilyalı müzik grubu Soulfly'ın T-Shirt çalışması.
  7. Günay YUNUS

@Adem GÖRDÜK Trance müziğin özü bu. Görsel öğelerle boğmaya gerek yok.Bunu Türkiye'deki tasarımcılar bir türlü kavrayamadılar. Güzel işler çıkarıyorsunuz,tebrikler ;)
  8. Günay YUNUS

Intro Jeneriği - Project Download

Sade bir çalışma,elleriniz dert görmesin. Sadeliği yakalamak tease-intro larda açıkçası biraz zor bir konu. Deyim yerindeyse herkes görsel şölen görme delisi :) Tebrikler :)
  9. Günay YUNUS

Studio Deo Logo Çalışması

@Hasan Güner Fikirleriniz için teşekkür ederim Hasan Güner :) Görselliğin matematiği yoktur di mi :) Söylediklerinize katılıyorum ancak şöyle de bir konu mevcut : Kuralları yıkmak her zaman iyidir :) @Hüseyin ALPALTUN Teşekkür ederim verdiğiniz öneri için :) @reborn Kendi çapımda...
  10. Günay YUNUS

Valla sevdiğim sanatçıların şirketleriyle çalışmak güzel oluyor, yıllarca dinle sev sonra onlara birşeyler tasarla. Açıkçası gurur verici benim için :) Olabilir neden olmasın müzik icra etmek her zaman iyidir :) Beğenileriniz için teşekkür ederim :)
  11. Günay YUNUS

Studio Deo Logo Çalışması

İstanbul Avcılar'da bulunan Studio Deo Prova ve Kayıt Stüdyosu için yapılan logo çalışması.
  12. Günay YUNUS

Metallica - Color And Justice For All

Çalışma yeniden yüklenmiştir.
  13. Günay YUNUS

İsveçli müzik grubu In Flames e yaptığım, EMP Merchandise'da satışa sunulan t-shirt tasarımım.
  14. Günay YUNUS

Notebook mu ? Desktop mu ? :)

Elbette Desktop...
  15. Günay YUNUS

Mudurnu Döner Reklam filmi çalışması

Gerçekten başarılı. Tebrikler :)
  16. Günay YUNUS

En Son Hangi Filmi Seyrettiniz ?

Batman : The Dark Knight Rises ve Bernie
  17. Günay YUNUS

Kullanıcı renkleri ve üye rütbelerini tanıma - Lütfen Okuyunuz

Konu çok önceden açılmış,geç olsun güç olmasın bu konuyu yanıtlamak istedim. Güzel ve bir o kadar açıklayıcı bir sunum olmuş. Teşekkürlerimi sunarım.
  18. Günay YUNUS

Günay Yunus Portfolyo

@Murat VARDAR Çok teşekkür ederim Murat Bey :) @--şerife-- Çok teşekkür ederim Şerife Hanım :)
  19. Günay YUNUS

Günay Yunus Portfolyo

Yukarı Alt