Arama sonuçları

1. Yasemin Ertosun

Maserati - Vektörel

@corleone74 orda zaten rusça yazmıyor erhan's vectör yazıyor fonttan dolayı sana öyle gelmiş :)
  2. Yasemin Ertosun

En Sevdiğiniz Yanınız Nedir Desem ?

canayakın birisiyim :) en sevdiğim yönüm...
  3. Yasemin Ertosun

yeşim taşı

Merhaba... bu sana yardımcı olacaktır... Başarılar https://www.grafikerler.org/foruma-resim-yuklemek/13243-foruma-tinypiccomdan-resim-yuklemek-resimli-anlatim.html
  4. Yasemin Ertosun

Fovizm

1898 - 1908 yılları arasında Fransa’da etkili olan dışavurumcu resim üslubu olarak nitelenir. Fovizmin yaratıcısı Henri Matisse’di. Mekanı, geleneksel yorum ve perspektifle değil, renklerin hareketliliğiyle yansıtmayı tercih etti.Saf ve parlak renkli boyalar, başka renklerle karıştırılmadan...
  5. Yasemin Ertosun

Bugün Ne Dinledik ?

lonely day - system of a down
  6. Yasemin Ertosun

Ard İzlenimcilik / Post Empresyonizm

Fransa’da, İzlenimciliğin kurallarına tepkiyle doğdu. Ard İzlenimciliğin temsilcileri olan sanatçılar, sanat yaşamlarına İzlenimcilikle başlamışlardı. Ancak bu akımın kimi sınırlamalarını aşmak ve resimlerine kişiselliklerini katmak istiyorlardı. Zamanla kişisel anlatım resimlerine yansıdı...
  7. Yasemin Ertosun

İzlenimcilik / Empresyonizm

Çok teşekkür ederim...
  8. Yasemin Ertosun

Yeşim Taşı | Fairytale

Vallahi ben senin çalışmanı gördükten sonra katılıp katılmama konusunda emin değilim artık :) Bende internetten araştırdım koyu yeşil olarak gördüm taşı o sebebten öyle yazdım, neyse yeşil olsada olmasada çok güzel...
  9. Yasemin Ertosun

Yeşim Taşı | Fairytale

Gerçekten süper olmuş tek kelime ile bayıldım herşeyiyle markaya çok uygun ama keşke elindeki taşı biraz daha yeşil yapsaydın... +rep
  10. Yasemin Ertosun

fast food vectörler ( eps )

Linkler yenilenmiştir...
  11. Yasemin Ertosun

Kırmızı Mutfak

Elinize sağlık Murat Bey... detaylarda belki denilen gibi sorunlar var ama bu çalışmanın güzelliğinden bir şey kaybettirmemiş...
  12. Yasemin Ertosun

İzlenimcilik / Empresyonizm

19. yy sonları ile 20. yy başlarında Fransa’da etkili oldu. İzlenimciler, Romantikler ve Gerçekçilerin anlatım biçimlerinden farklı olarak, düşünce ya da görüntü olarak algılanan her şeyin insanda bıraktığı izlenimleri resmetmeyi seçtiler. Akademik eğitime sırt çevirdiler. Bazı bilimsel...
  13. Yasemin Ertosun

Yeşim Taşı Kurumsal | onurkacmaz

Eline sağlık çok güzel bir çalışma olmuş aynı zamanda profösyönel... logoyuda renkleride sevdim ama yeşim taşıyda bağdaştıramadım açıkçası... başarılar
  14. Yasemin Ertosun

Aseton ambalajım.

Genel olarak hoş duruyor ama herkezin dediği gibi ellerde bir sorun var:) bana ilk bakışta çocukluğumuzdaki sabunlukları anımsattı:D
  15. Yasemin Ertosun

Amatör bir grafik çalışması

@_sinestezi_ Evet baktım sende haklıymışın...:D bir daha kontrol etmeden bir şey yazmıyacağım :)
  16. Yasemin Ertosun

Amatör bir grafik çalışması

@Tuncer Özkan Haklısınız Tuncer Bey... hepimizin gözünden kaçmış:)
  17. Yasemin Ertosun

Şiir Kitabı Kapak Çalışması

Elinize sağlık, çok güzel olmuş
  18. Yasemin Ertosun

Yatak Odası

Elinize sağlık Murat Bey gerçekten çok güzel olmuş, tasarım, çizim, kombinasyon hepsi harika...
Yukarı Alt