Arama sonuçları

1. GÜNEL AYVACI

Seneler önce....Elimde kalanlar

@asmalıbeyin "insert çalışma örneği" ne demek? Birşey anlamadım :confused:
  2. GÜNEL AYVACI

Doğum Günün Kutlu Olsun

Yaşar Bey , nice güzel yaşlara, sağlık ve mutlulukla erişmeniz dileğiyle ,yeni yaşınız kutlu olsun.
  3. GÜNEL AYVACI

Dokunmayın bana...

@sena_graf Teşekkür ederim ama, siz hala klavyenizi onarmamışsınız..........
  4. GÜNEL AYVACI

Photoshop'ta Şampuan Çizimim

@sena_graf Türkçemize dikkat edelim lütfen.
  5. GÜNEL AYVACI

Bonus...

@sena_graf Teşekkür ederim. Sanırım klavyen bozuk, sözcükleri yanlış yazıyor...
  6. GÜNEL AYVACI

biraz yalnızlık olsun istedim ve çektim

Ben artık dönmeyecek birini düşündüm, yani intihar etmiş bir adam düşündüm. Yalnızlık, terk edilmişlik .... ve ... dönmemek üzere sulara bırakmış kendini...
  7. GÜNEL AYVACI

Herkese Hayırlı Forumlar

@by_ucurum Aramıza hoşgeldiniz. Grafik tasarımına düşkün olmak için öncelikle türkçemizi de doğru kullamamız gerek. "Herkeze kolay gelsin." ( Yanlış) Herkese kolay gelsin (Doğru) ;)
  8. GÜNEL AYVACI

İç mekan mobilyaları

Bir evin tüm odalarına ait mobilyalar mevcuttur. Resimleri olmadığı için burada gösteremiyorum. Bu arada 3Ds Max arşivim oldukça geniş. Zaman buldukça upload edip göndereceğim. Fakat ihtiyacı olan arkadaşların istedikleri konuda malzeme olursa bildirsinler, ona göre upload ederim. İç mekan...
  9. GÜNEL AYVACI

biraz yalnızlık olsun istedim ve çektim

Ben resmi göremiyorum ?
  10. GÜNEL AYVACI

Doğum Günümüz kutlu olsun..

Doğum günümüz kutlu olsun.
  11. GÜNEL AYVACI

Bonus...

@karantinandazazel Teşekkür ederim :)
  12. GÜNEL AYVACI

Mısırane Afiş Çalışmam

Bence de fiyat yazıları dışında çok güzel .
  13. GÜNEL AYVACI

Şu An Kapı Çalsa Kimin Gelmesini İsterdin?

Çocuklarım gelsin!
  14. GÜNEL AYVACI

Oyun: Onu Boşverde

Onu boşverde... yaşamak güzel şey !
  15. GÜNEL AYVACI

Tuttu tutmadı oyunu

Tutmadı (: Alttaki sen ! (: Yazdıklarımızı okuyosun (:
  16. GÜNEL AYVACI

Buğulanmış bir cama ne yazardınız?

"Seni seviyorum"
  17. GÜNEL AYVACI

Coreldraw'da Kitaplık Çizimi

Eline sağlık. Perspektif hatası var. Kalın kitaplarla raf aynı eğimde değil. Işık-gölge olmadığı için sağlıklı inceleme yapılmıyor. Kitaplar ve CD kutuları kendi başlarına çok iyi, kaplamaları da öyle. Evet yılmadan devam bence :-)
  18. GÜNEL AYVACI

Telafi edemeyeceğimiz

@Emine Şahin Evet aynen :D:D:D
  19. GÜNEL AYVACI

Bonus...

@damla2000 Onlar kıza nazar değmesin diye :D:D:D Şaka bir yana, çok teşekkür ederim :)
  20. GÜNEL AYVACI

Para...

Üniversitelerimizde yaptığım söyleşilerde bana en çok para hakkında soru sorulur. Herhalde iş adamı olduğum için. Ben, "paranın iki kişiliği vardır" derim. Birincisi; para bir değiş tokuş aracıdır. Para verip yiyecek, giyecek, ev, bark, hatta sağlık satın alabilirsiniz...
Yukarı Alt