Arama sonuçları

1. Ozgul

2012 nin ilk takvim tasarımları....

Her oylamada bakıp bakıp çıkıyorum. Sormadan edemeyeceğim, takvim 2012 olduğu halde Pepe neden eski versiyon? Hani şu yenilerinde siyah saçlı mavi şapkalı olanından neden değil? :)
  2. Ozgul

Hazır Beton Firması Kurumsal Kimlik

Bilip bilmeden ve dayanağı olmadan lütfen kırıcı ithamlarda bulunmayalım. Nihat Bey çalışmalarınızı ilgiyle ve beğeniyle izliyorum. Bu çalışmanız da gayet güzel olmuş. Emeklerinize sağlık, iyi çalışmalar.
  3. Ozgul

Grafikerler.org Türkiye'nin "EN BİLGE FORUM" u seçildi!

Sonuca hiç şaşırmadım.:) Tebrikler, başarıların daimi olması dileğiyle.:)
  4. Ozgul

Hayat paylaşınca güzel!

Evet, çok etkileyici bir reklam filmiydi… Paylaştıkça çoğaldığımız gerçeğini unutuyoruz sürekli. Halbuki verdiğimizi alıyoruz hem de kat kat fazlasıyla. Bencilleştikşe küçülüyoruz, küçüldükçe alma-verme kapasitemiz de azalıyor. En basitinden bir selamı dahi esirgiyoruz, tanıdıklarımızdan...
  5. Ozgul

Font istek

@onurized Rica ederim.:) İyi çalışmalar.
  6. Ozgul

Şahsıma Ait Kartvizit Çalışmaları | Burak Karaaslan

"Tasarım" ve tanımı ile ilgili daha çok şey araştırmalısınız bence. Bununla ilgili sitede bir çok yazı mevcut. Size bir link attım, ne demek istediğimi anlayacağınızı umuyorum. Ve lütfen; her kelimeye büyük harfle başlamadan yazın. İyi çalışmalar.
  7. Ozgul

Dikkat Testi-Algılarımızın Sınırları

Süper, mükemmel, harika,... bir paylaşım.:) Tamamen konuşmalara ve hareketlere odaklandığım için galiba hiçbir değişimi farkedemedim.:) Teşekkürler canım, üzerinde düşünülesi bir paylaşım.:)
  8. Ozgul

günün sözü

@danisman Kesinlikle doğru! Hem niye kendinizi yarının veya bir sonraki anın kötü olma ihtimaline koşulluyorsunuz ki? Bırakın iyi düşünün ki iyilikleri çekin.:) Teşekkürler.
  9. Ozgul

Bit pazarındaki köşk kapısının şair ressamı: Burhan Uygur

Mükemmel bir paylaşım. Teşekkürler Funda.:)
  10. Ozgul

coreldraw otomatik takvim macrosu

Üzgünüm, 11 hiç kullanmadım. Bir yerlerde bu makronun alt versiyonlarda olmadığını okumuştum. Büyük ihtimalle 12 ve aşağısı için söylenmişti. Emin değilim yine de.
  11. Ozgul

Corel'in hangi sürümünü kullanıyorsunuz? x5'te var, x4'te de var diye hatırlıyorum.
  12. Ozgul

Kendi ekmeğini yap!

Harika.:) Bizde de var bu makineden. Ekmekten ziyade keki daha güzel oluyor ama.:)
  13. Ozgul

@fifa1035 @fifa @mekna @fifa @fırtınam190392 Eklenilen görseller görünmüyor fakat anlatılan: "Tools/Macros/Run Macro" yaptıktan sonra çıkan pencereden "Macros in/Calender Wizard(Calender wizard.gms)" yolunu izlerseniz macroyu da çalıştırmış takviminize de ulaşmış olursunuz.
  14. Ozgul

Yazi karakteriyle oynanirmi

Yazıyı şekle çevirip (ctrl + k) yapabilirsiniz.
  15. Ozgul

Font istek

Tam emin değilim ama "celtic" türü gothic fontlar işinize yarayabilir. Mesela linkte üstteki fontlar gibi: http://www.dafont.com/theme.php?cat=403
  16. Ozgul

Font istek

@D3VRAN Evet lafı ne zamandır cevaptan sayılmıyor? :)
  17. Ozgul

Font istek

@D3VRAN Evet, Segoe UI italik. Yoksa sizde yükleyebilirim.
  18. Ozgul

Sevim Çamaşırları Maskot yarışması sonucu

Can-ı gönülden tebrik ediyorum Ozan Bey.:) Hayırlı uğurlu olsun...
  19. Ozgul

Mert Dönmez || Lila Akademi Tasarımları

Birincisi; biraz daha sabırlı olunuz. Ne beğeni ne de yorum yapılmış, kusursuz denebilecek düzeyde çalışmaların da forumda bulunduğunu göz önünde bulundurunuz. İkincisi; "hiç yorum yok" şeklindeki yakınmanız konunuz içindeki bir yorumu yok sayacağından gereksiz bir ifade olmuş. Üçüncüsü...
  20. Ozgul

Bu Font'un Adı nedir ?

Sanırım bu; yalnız "GALATAsaray" şeklinde yazılmış: http://www.dafont.com/psuedo-saudi.font?text=GALATAsaray
Yukarı Alt