Arama sonuçları

1. ekinoks76

tşört tasarım

2. ekinoks76

T-shirt tasarım

Lekeli bu tişörtler ben giymem:))) şaka biyana güzel olmuş
  3. ekinoks76

kerem kirsinli t-shirt 3 yanlı

koluna kenarına logoyu yapıştırmış gerisi kopya bukadar olmaz yaa emek harcayanlarla dalgamı geçiyorsunz ayıp:mad:
  4. ekinoks76

Suratsız komşu...

Akşam face de okudum bu hikayeyi çok hüzünlendirici hayatımızda çok gözden kaçırdıklarımız var:(
  5. ekinoks76

Şubat Ayı Yarışması İle İlgili Önemli Duyurudur

Allah acil şifalar versin geçmiş olsun. Sayın Faruk Çağla
  6. ekinoks76

Emirgan-1/Erkan Nehir

Bende beyendim uygulamalı gösterince daha hoş görünüyor elinize sağlık
  7. ekinoks76

emirgan 1

Arkadaki dağ görüntüsü kesin çizgiler değilde daha yumuşak çizgilerle yedirilseydi daha hoş görünebilirdi bir kopukluk var eksiklik biraz daha ufak rütüşlarla düzeltilenebilinir:)
  8. ekinoks76

Uyku ve aşk...

@danisman Evt haklısınz epeydir tek iş üzerine yoğunlaşmış durumdayım.Şans konusunda doğru zamanda doğru yerde olmayı ve doğru insanlarla çalışmayı nasip etsin Allah hepimize: şans temennileriniz için tşkler:) şansa hepimizin ihtiyacı var yeterki değerlendirebilelim sanırım birçok kere şansıda...
  9. ekinoks76

Uyku ve aşk...

@danisman Güzel söylüyorsunuzda ben hiç boş durmadım sürekli kendimi geliştirmek ve zamanımı değerlendirmek adında bir dizi kurslara gittim çevrem ailem dostlarım arasında kurs manyağı diye lanse edildim güldüm geçtim size şunu söyliyebilirim sertifika koleksiyonuna sahibim. Birsürü program...
  10. ekinoks76

afis tasarım

@akbuluttt Geçmiş olsun kaşla göz arasında tasarım mendillerle çöpemi gitti ne çalışma yok görünmüyor:):)
  11. ekinoks76

Uyku ve aşk...

@danisman Çok mantıklı bir fikir inanın bunu hep içimden denicem diyordum ben bi türlü dayanamayıp yapamıyordum, kuyruğunu yakalamaya çalışan kedi gibi aynı sorunla dönüp duruyordum ama bu sefer denemeliyim denicemde dayananabilirsem 2günü tek yapıp 3.gün pestilim çıkmalı:)) Birde...
  12. ekinoks76

Uyku ve aşk...

Sizin neyseki bir gece uykunuz kaçmış.Malesef ben bunu alışkanlık hatta düzen haline getirdim uykusuzluk problemini. Sabaha kadar ayakta sabah da uyu, günün yarısı gitti :( düzen kalmıyor gecemi gündüzüme karıştırıp geriden takip ettim yaşamı herkes uyurken ben ayakta millet curcuna gürültü ben...
  13. ekinoks76

Ps => Move Tool Sorunu

tekrar sil kur prog. bence
  14. ekinoks76

Karakter ilüstrasyonlarım

bende arkadaşlarımız gibi düşünüyorum acemi işine pek benzemiyor kendini hafife alma güzel çalışmalar
  15. ekinoks76

Çalıştığım derslerden ilk i (Salon Çalışması)

Çok güzel olmuş sanki gerçek iç mekan ellerinize sağlık:))
  16. ekinoks76

Ps => Move Tool Sorunu

Edit-preferences-general-en altta reset all tümünü resetle diyor onu bitıkla dene istersen tüm ayarlar resetlenir
  17. ekinoks76

4+1logo grafikerler org

Diğer herhangibir beyenmediğiniz çalışmam ile değiştirebilirsiniz: pembe;mavi alternatif renkler
  18. ekinoks76

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Mükemmel yazmışsızn tbrkler kadınlara şiddet olayına gelince evt bazı zamanlarda bu şuç bile sayılmıyor aile içinde halledilir diye düşünülüyor çok yanlış bir zihniyet burda kadın değil kadına şiddet uygulayanlar acizdir zavallıdır asıl onlar acıncak haldedirler farkında değiller ne yazıkki:(...
  19. ekinoks76

Kadın aşktır...

Tşkler elinize sağlık ne güzel duygular düşünceler bunlar ahh ah biz olmasak yanmıştınz :)))
Yukarı Alt