Arama sonuçları

1. Emre DEMİRCİ

reklam stratejisi

Bu sanal alemi bi zamanlar kasıp kavuran aldatılan kız fulya, birinci videoyu izledikten sonra ikincisini de izleyin mükkemmel bir reklam stratejisi. ( bu videolarda bir şey daha görmek mümkün medyanın nekadar araştırmadan haber yapması eğer medyanın nekadar yalancı olduğunu görmek isterseniz...
  2. Emre DEMİRCİ

...Bıdı Bıdı...

@grapiksel iyi tuttu bu organize matbaalar zaten :) giriştiğiniz işte basarılar dilerim
  3. Emre DEMİRCİ

Kafasına 2 kere yıldırım düşen adam...

gülsemmi üzülsemmi bilemedim adamdaki şans ta tam şans yani dün izledim bugün halen şoktayım..
  4. Emre DEMİRCİ

...Bıdı Bıdı...

@grapiksel vay bugünkü müşterilerin haline ozaman :)
  5. Emre DEMİRCİ

Kelimeleri doğru bir şekilde birleştir

burada olmak, paylaşmak insana yeni deneyimler kazandırabilir. biz kocaman bir aileyiz , yeni insanlarla tanışmak için www.grafikerler.org
  6. Emre DEMİRCİ

...Bıdı Bıdı...

abest duracağını sanmam sen yaparsında abes dururmu hiç :)
  7. Emre DEMİRCİ

...Bıdı Bıdı...

güneydınnn :) güzel olmuş emeğine sağlık saatin bitmiş halinide gösterirsin foto çekip :)
  8. Emre DEMİRCİ

agaç - bulut- çim - taş oluşturma

@Ömer YILDIZ ben teşekkür ederim.
  9. Emre DEMİRCİ

@Murat VARDAR @Aslı SAYILIR yorumlarınız için bende teşekkür ederim.
  10. Emre DEMİRCİ

Başlangıç aşamasında olan arkadaşlar için, umarım işinize yarar.
  11. Emre DEMİRCİ

...Bıdı Bıdı...

@Aslı SAYILIR Haklıyız kazanaçağız haklısın :) ama durumun hiç içaçıcı değil bence fazla görünme gözüne :) nabalım müşteriler sağolsun hergün biyere geziyoruz :)
  12. Emre DEMİRCİ

...Bıdı Bıdı...

@grapiksel öğlen ortaköye gidicem atla uçağa öğlene yetişirsin sende :)
  13. Emre DEMİRCİ

...Bıdı Bıdı...

@Aslı SAYILIR Muhakkak der kesinlikle ya zaten o da şuan seni arıyordur sen git bugün parti yap diye :) metrobüs nasıl bişeyse zaten bir kere boş görmedim hep dolu hep dolu metrobüsü :bann:lıyorum :)
  14. Emre DEMİRCİ

...Bıdı Bıdı...

@Aslı SAYILIR İstanbulda oturan birinin trafik mi diye sorması biraz tuhaf alışık olması lazım aslında :) Partimi nerde :) bugün hiçbi işim yok müşteri sağolsun dünkü logolardan beğenmiş bitane ısrar etmeme rağmen istemedi başka logo no 1 i beğenmiş zaten öyle saçma sapan bişey istiyordu :)
  15. Emre DEMİRCİ

...Bıdı Bıdı...

Günaydın :) sabah sabah bu ne trafik ya :)
  16. Emre DEMİRCİ

Bilgisayar firması logo

@Erkal ÇOŞKUN teşekkür ederim değerli eleştirileriniz için , çalışıyorum üsttlerinde dediğiniz gibi yerni logolarda yapıyorum büyük harf olmaması istendiğinden uygulayamıyorum bişeyler çıkınca paylaşırım artık
  17. Emre DEMİRCİ

...Bıdı Bıdı...

sol üstteki güzel duruyor :)
  18. Emre DEMİRCİ

Tuttu tutmadı oyunu

@Aslı SAYILIR tutmadı beylikdüzünde hava soguk :) yarın akşam için planların var ?
  19. Emre DEMİRCİ

...Bıdı Bıdı...

@grapiksel evet aslıya ver :)
  20. Emre DEMİRCİ

...Bıdı Bıdı...

@Aslı SAYILIR sanırımm hmmm ııı :) anlatırsın :)
Yukarı Alt