Bu sanal alemi bi zamanlar kasıp kavuran aldatılan kız fulya, birinci videoyu izledikten sonra ikincisini de izleyin mükkemmel bir reklam stratejisi. ( bu videolarda bir şey daha görmek mümkün medyanın nekadar araştırmadan haber yapması eğer medyanın nekadar yalancı olduğunu görmek isterseniz...
@Aslı SAYILIR
Haklıyız kazanaçağız haklısın :) ama durumun hiç içaçıcı değil bence fazla görünme gözüne :)
nabalım müşteriler sağolsun hergün biyere geziyoruz :)
@Aslı SAYILIR
Muhakkak der kesinlikle ya zaten o da şuan seni arıyordur sen git bugün parti yap diye :)
metrobüs nasıl bişeyse zaten bir kere boş görmedim hep dolu hep dolu metrobüsü :bann:lıyorum :)
@Aslı SAYILIR
İstanbulda oturan birinin trafik mi diye sorması biraz tuhaf alışık olması lazım aslında :) Partimi nerde :) bugün hiçbi işim yok müşteri sağolsun dünkü logolardan beğenmiş bitane ısrar etmeme rağmen istemedi başka logo no 1 i beğenmiş zaten öyle saçma sapan bişey istiyordu :)
@Erkal ÇOŞKUN
teşekkür ederim değerli eleştirileriniz için , çalışıyorum üsttlerinde dediğiniz gibi yerni logolarda yapıyorum büyük harf olmaması istendiğinden uygulayamıyorum bişeyler çıkınca paylaşırım artık
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.