Arama sonuçları

1. Emre DEMİRCİ

...Bıdı Bıdı...

@Aslı SAYILIR bi önceki mesajımı iyi oku :) iyimiş :) kursamı gerek yok ? :)
  2. Emre DEMİRCİ

...Bıdı Bıdı...

@grapiksel nasıl oldun iyimisin :)
  3. Emre DEMİRCİ

...Bıdı Bıdı...

@Aslı SAYILIR kötü bişey demedim :)
  4. Emre DEMİRCİ

...Bıdı Bıdı...

gülmekten karnıma ağrılar girdi alemsiniz ya :))
  5. Emre DEMİRCİ

eski bir tasarım

@özlem kumar kesinlikle haklısın aynen öyle oldu :)
  6. Emre DEMİRCİ

330 adet seçkin font

@Murat VARDAR reseti denedim olmamıştı sorun benim mac te yada modemde ozaman ama bulamıyorum ilginiz için teşekürler
  7. Emre DEMİRCİ

Bilgisayar firması logo

@Hakan Dağdeviren teşekkürler hatalarımı gördüm dediklerinizi dikkate alıcağım..
  8. Emre DEMİRCİ

330 adet seçkin font

link te sıkıntı var boş bi vaktinizde düzeltebilirseniz sevinirim iyi forumlar
  9. Emre DEMİRCİ

...Bıdı Bıdı...

@Aslı SAYILIR konuyu buraya geçirdim :) bence sen sen ol sakın öyle çıkışma müşteriye kaybeden sen olursun adam ice uğrastırır sonra ilk yaptığını beğendiğini söyler adamı dövmek zorunda kalabilirsin bu sinirle :) müşteri ne derse doğru sanar her düşündüğünü hatta kendi bi tasarımda...
  10. Emre DEMİRCİ

Bilgisayar firması logo

@Aslı SAYILIR bende ilk müşteriye sorduğum o oldu depo anlamındamı kullandınız yards ı diye ama kötü bi cevap aldım bilgisayarla deponun alakası ne olabilirki dedi sustum :) müşteri 'd' yada 'j' harflerini ön planda istiyor yada 'dji' ön planda istiyor ama bilgisayardcı olarakta bitişik...
  11. Emre DEMİRCİ

Bilgisayar firması logo

@Aslı SAYILIR firma ismi aynen gördüğün gibi Bilgisayardjı
  12. Emre DEMİRCİ

Bilgisayar firması logo

Müşteri özellikle logoda pc e dair hiçbirşey istemedi :) yorumlarınızı eleştirilerinizi merak etmekteyim..
  13. Emre DEMİRCİ

Herkese Merhaba

hoşgeldiniz sizede iyi forumlar ..
  14. Emre DEMİRCİ

...Bıdı Bıdı...

@grapiksel evet her iş acildir ben hiçbir zaman müşterinin acil değil dediğini görmedim göreceğimide sanmıyorum :) adamın fuarı 3 ay sonra katalog acil diyor :) iyi ozaman işler bozulmadıysa sorun yok :) @Aslı SAYILIR sanada günaydın :)
  15. Emre DEMİRCİ

...Bıdı Bıdı...

@grapiksel aynen öyle ya berbat bi katalogla ugrasıyorum bitmek üzere.. bıçakçılar bazen beceriyorlar öyle farklı bıçak yapmayı düzelttinizmi işler bozulmadan ?
  16. Emre DEMİRCİ

...Bıdı Bıdı...

@grapiksel patlat :) Günaydın :)
  17. Emre DEMİRCİ

...Bıdı Bıdı...

@Aslı SAYILIR en kısa sürede sağlığına kavuşursun inşallah bol bol c vitamini al ;) ders anlatımları güzel olduğundandır :) sana iyi geceler benim gözlerde icene gitti malum sabah 9 dan beri bilgisayara bakıyorum artık gözlerim grev yapmaya başladı uyku uyku uyku diyorlar :)
  18. Emre DEMİRCİ

...Bıdı Bıdı...

@Aslı SAYILIR inşallah. evet herşeyi öğrendikten sonra geriye tasarımda kendini geliştirmek kalıyor işte tasarımda önü uzunca açık bir yol git git bitmez sürekli gelişiyorsun öğreniyorsun öğrenmek gelişmek bu meslekte bitmez :) işimi seviyorum :)
  19. Emre DEMİRCİ

...Bıdı Bıdı...

@Aslı SAYILIR evet banada ilk başlarda aynıları olmuştu hem hevesim vardı hem böyle konular kafamı karıştırıyordu ben daha photoshopta decupe öğrenmişken çalıştıgım yerde grafiker tek başına 250 sayfalık istoç reklam dergisinin fotolarını çekip tasarımlarını yapıp derginin montajı vs...
  20. Emre DEMİRCİ

...Bıdı Bıdı...

@Aslı SAYILIR hayatımda yaptığım en kolay ürün kataloğu oluyor müşteri çok bilmiş herseyi bi defter çizmiş sayfa sayfa hangi ürün hangi sayfaya sayfanın hangi yerine :) sayfa sablonu bile oluşturmuş worlde aldım onu indesign e aktardım ürünleri sayfa sayfa oturtuyorum bi sayfa bi sayfa...
Yukarı Alt