Arama sonuçları

1. Erkan Nehir

Gıda Ürünleri Pazarlama Logosu

Freelance ilan verme bölümünün ücretli olmasını öneriyorum. :)
  2. Erkan Nehir

İlk reklam filmi denemem.

@danisman Kesinlikle katılıyorum. Hatta reklamdaki birtakım eksiler tamamen ilk madde ile doğru orantılıdır :) 2-3 saat süren bir çekimi 45 saniyeye indirmek gerçekten zormuş. İnsan denemeden bilemiyor. Tabii eksiklikler tecrübe ile anlaşılıyor ve farkediliyor. Bu arada bunca şeye rağmen benim...
  3. Erkan Nehir

@Stilt_Skin Aslında amaç oydu. Fakat hava güneşli de olsa hatırı sayılır bir soğuk vardı ve sahil de boş olduğu için yaz kıyafetli bir çocuk tek başına sırıtır diye düşündüm.
  4. Erkan Nehir

Corel draw x3 mü x5 mi x6 mı ??

Bana dünyanın en iyi arabasını gösterebilir misiniz? Veya dünyanın en iyi fotoğraf makinesini? Dünyanın en iyi telefonunu? En iyi bilgisayar? Hiç zannetmiyorum... Çünkü yoktur... Dünyanın en konforlu arabası arazide yaşayan birisi için bir hurda yığınından farksızdır. Dünyanın en büyük lensi...
  5. Erkan Nehir

@carlito1914 Amaç zaten kesik kesik olmasıydı. Özellikle öyle yapıldı. :) Eğer dediğiniz gibi ise amacına ulaşmış demektir. Sevindim. :) Teşekkürler yorum için. Bu arada herkes slogan için kısa demiş. Fakat aynı zamanda herkes okuyabilmiş. Amaç da bu zaten. Demek ki kısa değil. :) Çok...
  6. Erkan Nehir

Corel draw x3 mü x5 mi x6 mı ??

@CoLL_HaRD X4' e ne oldu? :)
  7. Erkan Nehir

Bu Resimler PhotoShoplamı Yapılmıştır ?

@aliatalay1 Aslında uğraşıldıktan sonra CS, CDR, FH, AI hepsiyle yapılabilir. Hatta artık cep telefonlarında bile bunları yapan uygulamalar mevcut.
  8. Erkan Nehir

@Hakan Dağdeviren Evet doğru tespitler :) Çocuk iteme sahnesi aslında beni de biraz düşündürdü. Tekerlek izleri ise sahilde temizlik çalışması vardı bizden önce. Ondan olabilir. Aslında ilk hali yaklaşık 2 dakikaydı ve daha netti konu fakat 45 saniyeye indirme zorunluluğu olunca biraz sıkıştı...
  9. Erkan Nehir

Kalp [Foto Manipulasyon]

İlginç bir çalışma... Fakat göğüs kısmındaki et parçası "T-Bone Steak" değil de olması gerektiği gibi akciğer ve kaburga falan olsaydı amacına ulaşmış bir çalışma olurdu.
  10. Erkan Nehir

Doluca Şarapları için hazırladığım bir reklam filmi çalışması. Senaryo, yönetim ve montaj bana ait. İlk denemem olduğu için bir takım hatalar ve aksaklıklar oldu. Paylaşmak istedim.
  11. Erkan Nehir

Toolbar alt menüler açılmıyor/çıkmıyor...

@graphicer10 ??????????..... :allalla:
  12. Erkan Nehir

Yaratıcı Tasarımlar çıkaran bi grafiker mi lazım?

@erentaşlı Merhaba. Belki konuyla ilgisi yok fakat değinmeden edemedim. "YARATICI TASARIMLAR" demişsiniz fakat tasarım zaten yaratılmış birşeydir. Tasarım, bilgisayar başına oturup fikir üretmez, tasarım yapmaz. Bunu yapan sizsiniz. Tasarım birşey yaratmaz. Tasarımcı yaratır. Dolayısı ile...
  13. Erkan Nehir

Photoshop sagdaki menu kayboldu

windows menusune tıkladıktan sonra resimde görülen seçenekleri işaretleyin. colors-layers-styles-options-tools
  14. Erkan Nehir

Photoshop sagdaki menu kayboldu

Üstte bulunan "windows" menusunden ayarlama yapabilirsiniz.
  15. Erkan Nehir

Resim istek

@oohayaletoo Kusura bakmayın geciktirdik biraz ama... Bir daha olmaz efendim...
  16. Erkan Nehir

Resim istek

@oohayaletoo İşte ben de onu diyorum... Ritmik Arabesk Amerikan şiiri ilginç bişeymiş... :) Amerikalılar da Hicazkar hip hop yapıyor mu acaba :D
  17. Erkan Nehir

Resim istek

@oohayaletoo RAP: Rythmic American Poem Yani: Ritmik Amerikan Şiiri Arabesk Rap: Arabesk Ritmik Amerikan Şiiri.... İlginçmiş.... :)
  18. Erkan Nehir

M.M. Software Logo Çalışmam [.gif]

@mm software Logo demişsiniz fakat bu bir logo çalışması değil en başta. Hareketli gif logo değildir. Orijinallikten yanayım demişsiniz fakat kullanılan dünya figürü acaba kaç bin kez kullanıldı dikkat ettiniz mi? Buna logo değil de hareketli gif denemesi demek daha doğru olacaktır.
  19. Erkan Nehir

Resim istek

Kendimi bir an vapurda karşıya geçiyor gibi hissettim..... :)
  20. Erkan Nehir

Tasarımcılara Söylenen Bahaneler - Bu başlıkta topluyoruz :) Haydi bakalım..

Son zamanlarda sıklıkla söylenen bir söz... "Sizin için ÇOK BASİT....." Böyle başlayan bir ilan gördüğümde kaçarak uzaklaşasım geliyor...
Yukarı Alt