@danisman
Kesinlikle katılıyorum.
Hatta reklamdaki birtakım eksiler tamamen ilk madde ile doğru orantılıdır :)
2-3 saat süren bir çekimi 45 saniyeye indirmek gerçekten zormuş. İnsan denemeden bilemiyor. Tabii eksiklikler tecrübe ile anlaşılıyor ve farkediliyor.
Bu arada bunca şeye rağmen benim...
@Stilt_Skin
Aslında amaç oydu. Fakat hava güneşli de olsa hatırı sayılır bir soğuk vardı ve sahil de boş olduğu için yaz kıyafetli bir çocuk tek başına sırıtır diye düşündüm.
Bana dünyanın en iyi arabasını gösterebilir misiniz? Veya dünyanın en iyi fotoğraf makinesini? Dünyanın en iyi telefonunu? En iyi bilgisayar?
Hiç zannetmiyorum... Çünkü yoktur...
Dünyanın en konforlu arabası arazide yaşayan birisi için bir hurda yığınından farksızdır. Dünyanın en büyük lensi...
@carlito1914
Amaç zaten kesik kesik olmasıydı. Özellikle öyle yapıldı. :)
Eğer dediğiniz gibi ise amacına ulaşmış demektir. Sevindim. :)
Teşekkürler yorum için.
Bu arada herkes slogan için kısa demiş. Fakat aynı zamanda herkes okuyabilmiş. Amaç da bu zaten. Demek ki kısa değil. :)
Çok...
@Hakan Dağdeviren
Evet doğru tespitler :)
Çocuk iteme sahnesi aslında beni de biraz düşündürdü. Tekerlek izleri ise sahilde temizlik çalışması vardı bizden önce. Ondan olabilir. Aslında ilk hali yaklaşık 2 dakikaydı ve daha netti konu fakat 45 saniyeye indirme zorunluluğu olunca biraz sıkıştı...
İlginç bir çalışma... Fakat göğüs kısmındaki et parçası "T-Bone Steak" değil de olması gerektiği gibi akciğer ve kaburga falan olsaydı amacına ulaşmış bir çalışma olurdu.
Doluca Şarapları için hazırladığım bir reklam filmi çalışması. Senaryo, yönetim ve montaj bana ait. İlk denemem olduğu için bir takım hatalar ve aksaklıklar oldu. Paylaşmak istedim.
@erentaşlı
Merhaba. Belki konuyla ilgisi yok fakat değinmeden edemedim. "YARATICI TASARIMLAR" demişsiniz fakat tasarım zaten yaratılmış birşeydir. Tasarım, bilgisayar başına oturup fikir üretmez, tasarım yapmaz. Bunu yapan sizsiniz. Tasarım birşey yaratmaz. Tasarımcı yaratır. Dolayısı ile...
@mm software
Logo demişsiniz fakat bu bir logo çalışması değil en başta. Hareketli gif logo değildir.
Orijinallikten yanayım demişsiniz fakat kullanılan dünya figürü acaba kaç bin kez kullanıldı dikkat ettiniz mi?
Buna logo değil de hareketli gif denemesi demek daha doğru olacaktır.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.