Arama sonuçları

1. Erkan Nehir

Kişisel Esintiler

@Sisimores Hoşgörü ile tarafsız ve yapıcı eleştiriyi birbirinden ayırmak lazım. Evet haklısınız. Grafikerler.org fromunun yapısı biraz farklıdır. Biz yapılan çalışmalara "harikasın dostum!! +++ reppp" tarzında değil de, daha profesyonel ve mesleki açıdan yaklaşırız. Bu durum ilk başta biraz...
  2. Erkan Nehir

Kurumsal şirket nedir? Kurumsal kimlik nedir? Kurumsal logo olur mu?

Grafik tasarım mesleği ile uğraşan bizler sık sık karşılaşırız bu terimlerle. Kurumsal kimlik, kurumsal şirket, kurumsal logo vs. Fakat çoğu zaman, bu mesleği profesyonel olarak yapan veya bu işten para kazanan kişiler bile bu terimleri yorumlamada hataya düşmektedirler. Bu durum bazen de...
  3. Erkan Nehir

Brandday.net Yarışması Birincisi

@Emre DEMİRCİ Teşekkürler
  4. Erkan Nehir

@Şerife ERTAŞ Teşekkürler... :)
  5. Erkan Nehir

@Demet YILDIZ Çok teşekkürler Demet hanım :)
  6. Erkan Nehir

Hayal et :)

Madem eleştiri istediniz birkaç yorum yapayım. Umarım yine "çıkış" olarak anlaşılmaz bu yapıcı yorumum :) Evet güzel bir "hayal" Sonuçta hepimiz hayal ederek veya aklımızın bir köşesinden geçirerek başladık. En başta bu işe başlamadan önce, bu mesleğin kelime anlamını, ve neler gerektirdiğini...
  7. Erkan Nehir

S/a

A. H. S. A. A. A. ö.
  8. Erkan Nehir

Türkiye'nin İlk ve Tek Tema Merkezi

Bildiğim kadarı ile Türkiye'de birçok tema paylaşan site mevcut. İlk olduğunu sanmıyorum.
  9. Erkan Nehir

Video Convert programı-İstek

Teşekkürler. Deneyelim bakalım. :)
  10. Erkan Nehir

Video Convert programı-İstek

Merhaba arkadaşlar. Bildiğiniz video convert programı var mı acaba? Elbette birçok var ama benim istediğim video kalitesini bozmadan düşük MB da convert edebilen bir program. imtoo harici. Örneğin 2-3 dakikalık bir videoyu 10 MB civarı olarak convert yapabileceğim.
  11. Erkan Nehir

Cok tesekkurler arkadaslar.
  12. Erkan Nehir

Sabahın bu vaktinde böyle bir haber almak beni sevindirdi. :) Öncelikle Sayın Prof. Dr. Faruk Şen'e teşekkür eder ve hayırlı olmasını dilerim. Tüm katılımcıların emeklerine sağlık. Grafikerler.org yönetimine böyle değerli bir organizasyon için teşekkür ederim. Böyle bir forumda ipi göğüslemek...
  13. Erkan Nehir

Logo ücreti ne kadar

@graficocuk Fiyat istemedin mi? Ben yaptım? Fiyat verdim.... Fazla söze gerek yok... Anlayan anladı...
  14. Erkan Nehir

Logo ücreti ne kadar

@graficocuk Kimse sizinle dalga geçmek amacı ile klavyeye sarılmadı. Kusura bakmayın ama bu ortamı siz oluşturdunuz. 1- "Normal logo ücreti..." Normal logo ücreti diye birşey yoktur. Bu "bir araba alacağım. Araba fiyatı ne kadardır" demek gibi birşey. Ne tür bir araba? Ne için kullanacaksınız...
  15. Erkan Nehir

Logo ücreti ne kadar

@Emre ÇETİNER Benimki normal değil... Kurşunsuz... Ondan biraz pahalı... :D
  16. Erkan Nehir

Logo ücreti ne kadar

@graficocuk Evet malesef... Kötü çalışmalar yaparak yaklaşık 20 senedir bu mesleği yapıyorum ve 40'a yakın ödül kazandım. İnşallah daha iyiye gideceğim. Fakat 50 TL'ye çok güzel logo yapan GRAFİKERCİ arkadaşlar var. Size yardımcı olabilirler. Size de kolay gelsin.
  17. Erkan Nehir

Logo ücreti ne kadar

@graficocuk Sizinle anlaşma sağladığımız takdirde görürsünüz merak etmeyin....
  18. Erkan Nehir

Kurtlar Vadisi Yep Yeni Calısmam [ mR.Gecit ]

@mR.Gecit Buyrun KENDİ çekmiş olduğum ve afişte kullandığım orijinal resim... Yer: Marmaris/İçmeler... Nerdeymiş bu "WALLPAPER" gösterin bakalım.... Bir kişiye çamur atmadan önce iyice bir araştırmanızı öneririm... Son olarak yaptığınız bu açıklamadan ve gaftan sonra zaten sizin çalışmalara...
  19. Erkan Nehir

Kurtlar Vadisi Yep Yeni Calısmam [ mR.Gecit ]

@mR.Gecit Arkadaşım kör değilim. Ve bu mesleğe de dün başlamadım. Kurtlar vadısı... Polat.. Mayfa.. vs... Hepsi aynı.. Farkı ne? Afiş çalışması var olan bir şeyleri alıp sayfa üzerine gelişi güzel serpmek değildir. Afiş nedir, ebatları nedir, neden bu ebatlardadır? Üzerinde neler olmalıdır? En...
Yukarı Alt