@seluvenin
Angry Bird..?
Aslında Angry Birds'tür doğrusu... Yani birden fazla kuş karakteri var. :) Hangisine benziyor? Ben hepsini tek tek kontrol ettim ama benzerlik kuramadım. Hepsinde "gaga" olması dışında :)
Öneri ve yorumlarınız için teşekkürler.
Tabii sonuçta bir deneme. Daha iyisi...
Sitemin temasını değiştirdim. Sade bir şablon seçtim. Görüşlerinizi almak isterim.
Ayrıca menülerin altındaki "kategoriler" yazan kısmı silemedim bir türlü. Konu hakkında bilgisi olan var mı acaba?
Corel de biraz zor. Uğraştırır. Ön planı hazırladıktan sonra bu efekti Photoshopta vermek daha mantıklı. İlla corel diyorsan, parkalık şeklinde bir daire çizip renk verdikten sonra, onu jpeg hale getirip motion blur vermeyi deneyebilirsin.
@Emre ÇETİNER
Evet katılıyorum.
Fakat çağımızda internet ortamında bir kuruluşun bir ülkede ilk veya tek olması birşey farkettirmiyor kanısındayım. Bir firma veya şirket kurulur somut olarak ve ilktir veya tektir olabilir fakat birkaç tuşla ulaştığımız sanal bir ortam dünyanın neresinde olursa...
@gercekogretmen
Bir sorum daha olacak... Bu yazınız "Şirketimizin tasarımcılarının yapmış olduğu çalışmaların kalitesini göstermek için referans çalışmalarımıza buradan bakabilirsiniz. "
diye devam ediyor..
Hayret... Aynı hata tekerrür etmiş... Bu arada bahsettiğiniz "ŞİRKET TASARIMCILARI" kaç...
@gercekogretmen
Eleştirdim zaten... Sattığınız Logolar 25 TL ise sizinki 20 kuruş falandır heralde..
Bundan güzel eleştiri olur mu?
Bu arada bir işe başlamadan o iş öğrenilir... "ŞİRKET" kurduk demeden önce o şirket ne iş yapar, o öğrenilir. Araştırmalar yapılır... Profesyonel hizmet...
@gercekogretmen
Bu işten anlamadan site kurup 25 TL ye logo satmaya kalkarsanız, böyle sert darbelere hazırlıklı olacaksınız...
Bu arada "vektörel" değil "vektör" yazılır....
Grafik tasarımda "vektörel" diye birşey yoktur..
"Kapatıyoruz" Ne alırsan 25 Lira!
Kredi kartına 12 taksit var mı acaba?
Forumumuza gelip bedava logo isteyenlerin bizden önce hangi siteye uğradığı anlaşıldı.... :D
@RodeCtn
Böyle bir istekte bulunmak veya bulunmamak için forum kuralları hakkında bilgi sahibi olmanıza gerek yoktur.
Sizin sormuş olduğunuz sorunun aynısını kendinize sormanız tepkilere hak vermeniz için yeterli olacaktır.
Örneğin;
Diyelim albümünüz piyasada satışa çıktı.
Albümünüzü bedaya...
CD kapağı deseniz yardımcı olabilirdim ama daha önce hiç "şarkı kapağı" yapmadım ve nasıl birşeydir bilmiyorum. Umarım en kısa zamanda yardım alırsınız...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.