Arama sonuçları

1. Erkan Nehir

En Bilge Forumumuza bilge bir maskot denemesi

@seluvenin Angry Bird..? Aslında Angry Birds'tür doğrusu... Yani birden fazla kuş karakteri var. :) Hangisine benziyor? Ben hepsini tek tek kontrol ettim ama benzerlik kuramadım. Hepsinde "gaga" olması dışında :) Öneri ve yorumlarınız için teşekkürler. Tabii sonuçta bir deneme. Daha iyisi...
  2. Erkan Nehir

Yeni websitem-Görüş ve yardım

@Emre ÇETİNER Teşekkürler. Faydalı oldu :)
  3. Erkan Nehir

Yeni websitem-Görüş ve yardım

Sitemin temasını değiştirdim. Sade bir şablon seçtim. Görüşlerinizi almak isterim. Ayrıca menülerin altındaki "kategoriler" yazan kısmı silemedim bir türlü. Konu hakkında bilgisi olan var mı acaba?
  4. Erkan Nehir

Tasarım yardımı

Corel de biraz zor. Uğraştırır. Ön planı hazırladıktan sonra bu efekti Photoshopta vermek daha mantıklı. İlla corel diyorsan, parkalık şeklinde bir daire çizip renk verdikten sonra, onu jpeg hale getirip motion blur vermeyi deneyebilirsin.
  5. Erkan Nehir

Sevdiğimiz Sözler

@Hümeyra Can Buda ingilizce mi söylemiş bunu? :)
  6. Erkan Nehir

Türkiye'nin İlk ve Tek Tema Merkezi

@Emre ÇETİNER Evet katılıyorum. Fakat çağımızda internet ortamında bir kuruluşun bir ülkede ilk veya tek olması birşey farkettirmiyor kanısındayım. Bir firma veya şirket kurulur somut olarak ve ilktir veya tektir olabilir fakat birkaç tuşla ulaştığımız sanal bir ortam dünyanın neresinde olursa...
  7. Erkan Nehir

Bildiğim en pratik altın kaplama

@Şener CANÖZ Katılıyorum. Hazıra konmak ve zaman kazanmak güzel fakat üretmek daha güzel :)
  8. Erkan Nehir

Logoburada Sitesi İçin Hazırladığım Logo... (Yorum bekliyorum)

@gercekogretmen Yalan dolanla dolu bir oluşumun bir parçasını eleştirmek malesef benim tarzım değil. Kolay gelsin.
  9. Erkan Nehir

@gercekogretmen Bir sorum daha olacak... Bu yazınız "Şirketimizin tasarımcılarının yapmış olduğu çalışmaların kalitesini göstermek için referans çalışmalarımıza buradan bakabilirsiniz. " diye devam ediyor.. Hayret... Aynı hata tekerrür etmiş... Bu arada bahsettiğiniz "ŞİRKET TASARIMCILARI" kaç...
  10. Erkan Nehir

Peki neden soruma cevap vermiyorsunuz ve konuyu başka taraflara çekiyorsunuz?? Ha durun tahmin edeyim... Ortada aslında bir şirket yok... Doğru muyum?
  11. Erkan Nehir

@gercekogretmen Hobi olsun diye şirket mi kurdunuz??? "logoburada, size özgün ve amaca uygun logolar yapmak üzere kurulmuş bir şirkettir."
  12. Erkan Nehir

@gercekogretmen Eleştirdim zaten... Sattığınız Logolar 25 TL ise sizinki 20 kuruş falandır heralde.. Bundan güzel eleştiri olur mu? Bu arada bir işe başlamadan o iş öğrenilir... "ŞİRKET" kurduk demeden önce o şirket ne iş yapar, o öğrenilir. Araştırmalar yapılır... Profesyonel hizmet...
  13. Erkan Nehir

@gercekogretmen Bu işten anlamadan site kurup 25 TL ye logo satmaya kalkarsanız, böyle sert darbelere hazırlıklı olacaksınız... Bu arada "vektörel" değil "vektör" yazılır.... Grafik tasarımda "vektörel" diye birşey yoktur..
  14. Erkan Nehir

@gercekogretmen Eğer 25 TL ye logo satıyorsanız sizin logoya 20 kuruş verebilirim... Temizinden...
  15. Erkan Nehir

"Kapatıyoruz" Ne alırsan 25 Lira! Kredi kartına 12 taksit var mı acaba? Forumumuza gelip bedava logo isteyenlerin bizden önce hangi siteye uğradığı anlaşıldı.... :D
  16. Erkan Nehir

Bildiğim en pratik altın kaplama

Artık pluginler sayesinde bu tür efektleri tek tıkla saniyeler içinde vermek mümkün. Fakat bu yöntemi öğrenmek ayrıca bir artı tabii. Güzel paylaşım.
  17. Erkan Nehir

Acil 51.yaş logo yardım

@udemir12 Farklı birşey olarak bence 0 yerine 1 koyabilirsiniz... Bir değişiklik olur...
  18. Erkan Nehir

% 90 indirimli logo...... Süpermiş... :) Daha neler göreceğiz...
  19. Erkan Nehir

[İSTEK] Şarkı Kapak Tasarımı

@RodeCtn Böyle bir istekte bulunmak veya bulunmamak için forum kuralları hakkında bilgi sahibi olmanıza gerek yoktur. Sizin sormuş olduğunuz sorunun aynısını kendinize sormanız tepkilere hak vermeniz için yeterli olacaktır. Örneğin; Diyelim albümünüz piyasada satışa çıktı. Albümünüzü bedaya...
  20. Erkan Nehir

[İSTEK] Şarkı Kapak Tasarımı

CD kapağı deseniz yardımcı olabilirdim ama daha önce hiç "şarkı kapağı" yapmadım ve nasıl birşeydir bilmiyorum. Umarım en kısa zamanda yardım alırsınız...
Yukarı Alt