Arama sonuçları

1. Erkan Nehir

Çok sayfalı broşürlerde

@Muharrem Küçükarpacı Bu tür çalışmalarda zemin görsel veya renkleri net sayfa ölçüsünden minimum 3 mm dışarı taşırmanız gerekir. 5 mm. daha tereddütsüz sonuçlar verecektir. Sayfa içerisindeki yazıları da minimum 1 cm kadar içeriden çalışmakta fayda var. Katlamalı ve ortadan zımbalı şekilde...
  2. Erkan Nehir

M.M. Günlük v1.0 [Güncel]

@mm software Yok sağolun. Kendi özel bilgilerimi saklayacağım bir yazılıma dışardan başka bir şifreyle giriş yapılması bana pek güvenli gelmedi.... :)
  3. Erkan Nehir

firma için logo

Merhaba, Dilerseniz websitemdeki iletişim adresinden bana ulaşabilirsiniz. Diğer bir alternatif olarak, forumumuzda bir proje açarak ödül belirleyip yüzlerce çalışma arasından beğendiğiniz bir logoyu da seçebilirsiniz. Bunun için site yönetimi ile irtibata geçebilirsiniz.
  4. Erkan Nehir

M.M. Günlük v1.0 [Güncel]

Şifreyi siz mi belirliyorsunuz?
  5. Erkan Nehir

Brandday.net Jüri değerlendirmesi

İlk 5'te olmak sevindirici. Nihai sonuç ne olursa olsun, güzel ve çekişmeli bir süreç oldu ve birbirinden güzel çalışmalar ortaya çıktı. Firmaya, grafikerler.org yönetimine teşekkürler ve tüm katılımcıların emeklerine sağlık.
  6. Erkan Nehir

Corel Video Studio

Corel Video Stuido sıradan bir video edit programı tarzında çalışan fakat çok daha fonksiyonel ve basit bir video/sunum hazırlama programı. Hazır efektler ile basit fakat etkileyici introlar, sunumlar, kısa videolar hazırlamak mümkün. İndirme Linki: Corel Video Studio Örnek olarak hazırladığım...
  7. Erkan Nehir

Grafiker Aranıyor !!!

@Konventus Hemen üzerinde çalışıyoruz. Birazdan klonlama tekniği ile üreteceğiz. Bu arada "GENÇ" derken kaç yaşlarında olsun? 18-19 uygun mudur? Hem üniversite mezunu olacak. Hem bu kadar programı öğrenecek. Baskıda kullanılan TÜM programları kullanabilecek.... Bu kadar tecrübe kazanacak. Ve...
  8. Erkan Nehir

avansas.com ilk alışverişe (75 TL altlimit) Multitek dijital masa telefonu hediye

@tokipoki Stoklarla sınırlıdır demişsiniz. Şimdi 75 TL lik alışveriş yaptım diyelim. "Malesef telefon bitti" deme ihtimaliniz var yani?
  9. Erkan Nehir

Dpi / Pixel / Tram Sıklığı / Çözünürlük / Baskı çözünürlüğü nedir?

@Erkal ÇOŞKUN Kesinlikle. Hiçbir matbaa RGB iş basmaz zaten. (Gazete, dergi, afiş vs) RGB basan makinalar vardır fakat bu olay baskı renklerinin CMYK olması kriterini değiştirmez. Bunu bu işi bilen her tasarımcı bilir.
  10. Erkan Nehir

300 ve 72 dpi hakkında

:) .
  11. Erkan Nehir

[Anket] CorelDRAW X6 ya geçiş yaptınız mı?

@Kürşad Çakır Kürşad bey sanki Corel Draw satış temsilcisi gibisiniz... :) Bir bağınız var mı? Gerçekten merak ettim.
  12. Erkan Nehir

300 ve 72 dpi hakkında

@muratz Birincisi agresif olan sizsiniz bu da doğal olarak hatalarınızın ortaya çıkmasından kaynaklanıyor. İkincisi ben ebat büyüdükçe dpi artar demedim demem de. Bu son derece saçma çünkü. Aksine ebat büyüdükçe dpi düşer dedim. İstersen bir daha oku en baştan.... @Erkan Nehir Gerçi...
  13. Erkan Nehir

Tabela hakkında

@Muharrem Küçükarpacı Aslında her türlü baskı çalışmasına pay bırakılır. Ben tabelaya taşma payı olmaz derken normal aluminyum dış cerceveden bahsetmiştim :) 1 metre ve üzeri yapılan tüm çalışmalara büyüklüğe göre 5 veya 10 cm pay vermek gerekir. Fakat bu pay zemin renginde olmalı.
  14. Erkan Nehir

Corel'de magnet

@Erkal ÇOŞKUN Tartışmadan alternatifler ortaya çıkmaz. :) Elbette her uygulama için birden farklı yöntem vardır. Kişinin ilgi alanı, kullandığı program, alışkanlığı vs göre değişir. Sıfırdan çizmektense bu bana daha kolay geliyor. Eminim bundan daha da pratik yapan arkadaşlar vardır. Bir de...
  15. Erkan Nehir

Corel'de magnet

@Erkal ÇOŞKUN Evet anlatmak istediğim şeyin tam olarak anlaşılmadığı net olarak görülüyor... Create Boundary yapmak için vektör olması gerekir diyorsunuz. Ben de dedim ki vektör ise zaten Boundary'ye ne gerek var??? İkincisi ben baskıya PNG gönderiyorum diye birşey dedim mi? Ben size PNG diye...
  16. Erkan Nehir

Corel'de magnet

@Erkal ÇOŞKUN PNG diye birşey duydunuzmu daha önce?
  17. Erkan Nehir

Corel'de magnet

@Erkal ÇOŞKUN Vektör olup olmaması önemli değil. Vektör ise zaten boundary ye gerek yok. Direk outline veririz... Sanırım söylediğim yöntem yanlış anlaşıldı. Bu yöntem arka kısmı kısmı transparan olarak kesim şeklinde kaydedilmiş bitmap görseller için geçerlidir.
  18. Erkan Nehir

Corel'de magnet

@zynp Evet zaten bu yüzden mesajımda "Bu çizgi üzerinden ufak büyültme veya daraltma işlemlerini yapabilir veya bu şekilde kullanabiliriz."demiştim. Sanırım orayı atlamışsınız.. :)
  19. Erkan Nehir

Corel'de magnet

@zynp Mesela...?
  20. Erkan Nehir

Corel'de magnet

@Kürşad Çakır Evet bu da pratik bir yöntem. Teşekkürler. Bana 3 saniye kazandırdı :) Şu yönden bakarsak, yaptığım açıklama ile yeni başlayanlar 1 yerine 3 özellik öğrenmiş oldu. Ayrıca 2 nesneyi seçmek için shift yapmaya gerek yok. Maus ile kolayca seçebiliriz. Teşekkürler yöntem için.
Yukarı Alt