Arama sonuçları

1. Erkan Nehir

Kurtlar Vadisi Yep Yeni Calısmam [ mR.Gecit ]

@mR.Gecit Sorumun cevabı bu değil ki... Ayrıca tarz hep aynı... Aynen dediğim gibi.
  2. Erkan Nehir

@mR.Gecit Pekala kimse hata ve eksiklerini söylemeseydi, "aferin süper olmuş aynen devam et" deseydi. Siz de aynen bu tarzda devam edip 3-5 sene sonra birisi size "olmamış" dediğinde "eee ben böyle gördüm böyle öğrendim" dediğiniz zaman çok daha iyi mi olacaktı? Beğenilmemek neden şevk kırsın...
  3. Erkan Nehir

Corel Draw öğrenmeye hangi sürümü ile başlamalıyım?

@JokerOfHell Daha sakin yazarsam mı? :) Yazımda bir şiddet göremedim ben. Ayrıca "olumlu sonuç almak" gibi bir kaygım yok. Ben fikrimi söylerim, dileyen olumlu olarak kullanır dileyen kaale almaz sayın "Joker Of Hell".... :) İngilizcem pek iyi değil ama sanırım "Cehennem Soytarısı" demek değil...
  4. Erkan Nehir

Logo Yaptırılacak

@halilesen 1- "Uygun fiyat" ne kadardır size göre? Bazılarına göre 5 uygunken kimisine göre 25 uygundur... 2- Deneme çalışmalar kastınız ne? 5 adet? 10 adet? 20 adet? Beğenilene kadar mı? 3- Kurumsal bir tasarım da olabilir demişsiniz. Logo mu istiyorsunuz yoksa kurumsal bir çalışma mı...
  5. Erkan Nehir

@mR.Gecit Bir foruma ve özellikle grafik tasarım forumuna bir çalışma yüklediyseniz eleştiriye açık olmanız ve söylenenleri dikkate almanız gerekir. Her çalışmanın elbette daha iyisi vardır. Önemli olan yapılan işe "olmuş" denebilmesidir. Daha iyisini de yap da görelim demek en iyisi budur...
  6. Erkan Nehir

corel de xy

Üst menüden View/Rulers seçeneği sanırım demek istediğiniz.
  7. Erkan Nehir

Tasarımlarda olmazsa olmazı.

@lusy99 Bu sizi yermeye yönelik değil geliştirmeye yönelik bir yorumdu. İleride tek bir harfin bile bir tasarımda ne denli önemli olduğunu anlayacaksınız bu mesleğe başladığınızda. :)
  8. Erkan Nehir

Dergi Tasarımı

@katree Programa hakimseniz; evet... Ayrıca her sayfa zeminine neden renk vermek istiyorsunuz? Buna gerek var mı?
  9. Erkan Nehir

Dergi Tasarımı

@katree ... demişsiniz... Bunu yapmak renk paletleri, gradient, vs ile mümkündür.
  10. Erkan Nehir

Kişisel Esintiler

@Sisimores Genelde kimler tanır sizi mesela? Ben çıkartamadım... Bu arada "hepsi bana aittir" demişsiniz. Bir fotoğrafa bir efekt eklediğiniz zaman o fotoğraf sizin mi oluyor?
  11. Erkan Nehir

Tasarımlarda olmazsa olmazı.

@lusy99 En başta Türkçe'yi düzgün kullanmakla başlayabilirsin eğer gerçekten tasarım ile ilgilenmek istiyorsan :)
  12. Erkan Nehir

Dergi Tasarımı

@katree Kullandığınız grafik programında renk paleti yok mu? Hazır renkli sayfa aramak sayfaya kendiniz renk vermekten daha uzun sürecektir.
  13. Erkan Nehir

Grafik tasarım - Freelance grafıker aranıyor

@elifcee Ben konu içerisinde öğrencilerin önünü kesmeye yönelik bir mesaj göremedim...?
  14. Erkan Nehir

Facebook Yine Tasarımını Değiştiriyor..

Dolmakalemle mektup yazmayı, sevdiğim film yıldızlarının resimlerini defterime yapıştırmayı, "like" yerine direk insanların yüzüne "senden hoşlanıyorum" demeyi özledim.. :)
  15. Erkan Nehir

Çok sayfalı broşürlerde

@Muharrem Küçükarpacı Evet sırt olan tüm tasarımlarda geçerlidir. İç sayfalar kapak ebadında olur.
  16. Erkan Nehir

Çok sayfalı broşürlerde

Düzeltme: Ön kapak ile arka kapak çalışma esnasında yer değiştirmelidir.
  17. Erkan Nehir

Çok sayfalı broşürlerde

@Muharrem Küçükarpacı Muharrem Bey ilk önce SIRT nedir ona açıklık getireyim... Katlamalı broşürlerde sırt yoktur. Dolayısı ile sırt payı da yoktur. Resimdeki kitabın kenar kısmını yani SIRT'ını görüyorsunuz. Buraya yine kitap/dergi ismi, fiyatı, tarihi vs yazılır. Dikişli veya yapışma...
  18. Erkan Nehir

Çok sayfalı broşürlerde

@Muharrem Küçükarpacı Her sayfaya 5er mm pay bırakıp çalışmayı da minimum 1 cm içeriden yaparsan sorun olmayacaktır.
  19. Erkan Nehir

Çok sayfalı broşürlerde

@Şener CANÖZ Fakat buradaki soru farklı. Ortadan zımbalı/katlamalı işlerde bu tablo bir işe yaramayacaktır.
  20. Erkan Nehir

Çok sayfalı broşürlerde

@Muharrem Küçükarpacı Sadece broşür, gazete vs değil. Tüm çalışmalarda (afiş, tek sayfa el broşürü vs) 3/5 mm taşma payı verilmelidir. Tabii büyük çalışmalarda bu pay artar. Büyük branda çalışmalarında 5-10 cm ye kadar çıkar. Ve yine kesim yeri göz önünde bulundurularak asıl çalışmalar iç...
Yukarı Alt