Evet yine bir firma, üstelik "REKLAM" firması, benim bir çalışmamı kendi logosu olarak kullanmış...
Firmayla iletişime geçtim ve bu logoyu bir öğrenci arkadaşın "tasarladığını" söylediler.
Haberleri yokmuş... Doğruluk derecesini bir kenara bırakın; bir reklam ajansının ve kendilerine "tasarımcı"...
Bu sabah forumumuz üyesi bir arkadaşımızın uyarısı üzerine ilginç bir olayla karşılaştım...
Forum üyemizin kendi forumuna üye olan bir kişi benim ismimi kullanarak bir mesaj paylaşmış.
İsim benzerliği elbette olabilir fakat kullandığı terimler ve felaket Türkçesi ile bu kişinin grafiker veya...
Merhaba. Uzun bir aradan sonra nihayet turizm mevsimi bitti ve grafik çalışmalarıma tekrar başlama fırsatı budum :)
Bir firma için tasarladığım Logotype çalışması. Süre dolduğu için malesef projeye katılamadım ve burada paylaşmak istedim.
Bir arkadaşımda gördüm ve çok hoşuma gitti. Paylaşmak istedim. Değişik boş ofis resimleri üzerine uygulayabilirsiniz. Şu anki kendi masaüstüm. Şık ve ilginç bir görünüm. :)
Forumda son günlerde sayısı artan "absürt" diyebileceğim birkaç iş/işveren ilanından sonra çorbada benim de tuzum olsun istedim ve bir ilan hazırladım...
Haydi hayırlısı... :)
ŞOK ŞOK ŞOK....!
En baba logolar bizde! Hem de 10 TL!
Hatta bir logo yaptırana bir de bizden bedava.
Kurumsal...
Merhaba arkadaşlar.
Yaz sonu hayata geçirmek istediğim amatör bir kısa film düşüncem var. Profesyonel bir proje değil fakat çok da amatör görünsün istemiyorum. Bunun için bir handy cam almayı düşünüyorum. Full HD 1080 p düşünüyorum fakat aynı kalitede standart çekim yapan bir kamera da...
İskoçya’da yaşayan 47 yaşındaki Cadden, sadece bir kurşun kalemle siyah-beyaz fotoğraflar kadar net görünen resimler yapıyor.
Hiperrealizm, fotorealizm fikrinden doğmuş bir akım. Tablolar fotoğraflar örnek alınarak ancak farklı malzemeler kullanılarak yapılıyor.
Cadden’ın bir tablosunu...
Yaklaşık 2 sene kadar kullanıldı. İyi durumda. Kasada birkaç doğal kullanım yıpranmaları mevcut fakat işlevi kusursuz durumda. Yeni bir makina aldığım için satıyorum. Bu fiyata gayet uygun.
Havale ile kargo bana ait ve aynı gün kargoya verilir. Diğer türlü kargo ve diğer masraflar alıcıya...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.