Arama sonuçları

1. Erkan Nehir

Corel Draw x4 Blend Tool Kullanımı

Corel Draw x4 Blend Tool Kullanımı videolu anlatım
  2. Erkan Nehir

Websitemin yeni görünümü

Websiteme uyguladığım yeni tema. Görüş ve fikirlerinize. ( Wordpress hazır tema edit ) Menü Türkçe karakter sorununu bir türlü çözemedim :)
  3. Erkan Nehir

Çift kırımlı broşür kartvizit

Arşivimi karıştırırken bulduğum yıllar önce yaptığım bir çalışma. Üst kısım ön, alt kısım arka taraf.
  4. Erkan Nehir

Websitem giriş sayfası çalışması

Websitemin giriş sayfası için hazırladığım yeni çalışma. Sade ve şık olsun istedim.
  5. Erkan Nehir

Öyle bir geçer zaman ki yönetmen hatası...

Öyle bir geçer zaman ki dizisinde yönetmenin ilginç hatası.. Kendi derlemem :)
  6. Erkan Nehir

Reha Muhtar Klasikleri...

7. Erkan Nehir

Kitabı kapağından dolayı sakın yargılama...

Paul Potts... Sıradan bir insan. Bir cep telefonu satıcısı. yetenek yarışmasına katılıyor. Dış görünüşünden dolayı juri biraz tereddütte. Ama madem gelmiş bir deneyelim diyorlar... Ve sonrası....
  8. Erkan Nehir

Bilardo

Sıkıldığım zamanlarda sıkça oynadığım bir oyun :) Bilardo Oyna
  9. Erkan Nehir

Komik kediler

10. Erkan Nehir

Hayırlı olsun :)

Yeni bölümümüz hayırlı olsun arkadaşlar. :) İlk paylaşım benden olsun..
  11. Erkan Nehir

Android Tablet ve telefonlar için Haber uygulaması

Son dakika haberlerini telefonunuzdan veya pad'inizden(Android) takip etmenize yarayan bir program. Son dakika haberleri, gazete manşetleri, hava durumu, döviz kurları, canlı skorlar bir arada. Türkiye ve Dünya haberleri olarak iki ayrı uygulama. Uygulamalar ücretsizdir. İNDİR
  12. Erkan Nehir

Android Kaz avı

Yazılımı abimin yaptığı android telefonlar için kaz avı oyunu. Açılış logolar ve seslendirme bana ait.
  13. Erkan Nehir

Efsane marka Kodak iflas etti.

Dijital çağa ayak uyduramadığı için uzun dönemdir zor günler geçiren Eastman Kodak bu sabah iflas başvurusu yaptı. Kodak fotoğrafı kitlelerle tanıştıran firma olarak biliniyordu. 131 yıllık şirket ABD'nin iflas yasası Chaptetr 11 kapsamında koruma talep etti. Eastman Kodak ABD'deki alt...
Yukarı Alt