Arama sonuçları

1. Erkan Nehir

Kendi kartvizit çalışmalarım

Kendime yeni bir kartvizit bastırmayı düşünüyorum. Fakat terzi-sökük misali bir türlü karar veremedim. Sizce hangisi olmalı? Veya farklı alternatifler?
  2. Erkan Nehir

Sevdiğimiz Sözler

İnsanların sizin hakkınızda konuşması sizi rahatsız etmesin. İnsanların hakkınızda konuşmasından çok daha kötüsü, kimsenin sizin hakkınızda konuşmamasıdır. Oscar Wilde Sizlerde bu başlık altında size ait veya alıntı olan sözleri paylaşabilirsiniz.
  3. Erkan Nehir

Takdir ve Teşekkür (Ömer Yıldız)

Keşke hepimizin bir arada olup bu yıl içerisinde yaşadığımız başarıları hep birlikte kutlama ve bu çalışmayı bir plaket olarak sunma imkanımız olsaydı. :) Tüm forum üyeleri adına Ömer Bey'e bunu hazırlamak geldi içimden. Tekrar teşekkürler Ömer Bey. Ve tekrar nice başarılı ve mutlu yıllara...
  4. Erkan Nehir

Serbest çalışmalarımdan

Yolda karşıma çıkan ilginç bir manzaranın fotoğrafını çekerek biraz süsledim. :)
  5. Erkan Nehir

Grafikerler.org artık dünya devleri arasında!

Grafikerler.org dünyanın en büyük sanat platformlarından birisi olan talenthouse.com sitesinin artık resmi bir üyesi. Dünyaca ünlü birçok marka, sanatçı ve sanat organizasyonlarını biraraya getiren talenthouse.com, forumumuzu partner olarak kabul etti. Türkiye sınırları içerisinde kalitesini ve...
  6. Erkan Nehir

İş İlanı vermeden önce okuyunuz

Forumumuzda iş ilanı vermek ücretsizdir. Fakat ilan kalabalığı ve flood yapma olayını en aza indirmek için, ilan veren üyelerimiz, verdiği her ilan başlığı altında konularını, ilan verilen tarihten itibaren sadece bir kez güncelleyebilirler. (Günceldir, ilan hala geçerlidir vs. şeklinde) Aynı...
  7. Erkan Nehir

Ödül alan diğer bir çalışmam

Bugün sonuçlanan bir yarışmada birincilik kazanan diğer bir çalışmam.
  8. Erkan Nehir

Aldatıcı bilgi ve yanlış eğitime hayır

Evet yarışma henüz başlamadı fakat bu konuda ilk adımı ben atayım istedim. :)
  9. Erkan Nehir

Duvarda görünen renk nedir?

Geçen gün "Kim milyoner olmak ister" yarışmasını izlerken ilginç bir soru soruldu. Açıkçası ben bilemedim cevabı :) Yarışmacı da bilemedi. Kolay gibi görünen fakat biraz enteresan bir soru. Beyaz bir duvara, kırmızı, mavi ve yeşil renkler bir arada olacak şekilde yansıtılırsa duvarda...
  10. Erkan Nehir

İlan verme şartları. MUTLAKA OKUYUNUZ

Forumumuzda iş ilanı vermek ücretsizdir. Fakat ilan kalabalığı ve flood yapma olayını en aza indirmek için, ilan veren üyelerimiz, verdiği her ilan başlığı altında konularını, ilan verilen tarihten itibaren sadece bir kez güncelleyebilirler. (Günceldir, ilan hala geçerlidir vs. şeklinde) Aynı...
  11. Erkan Nehir

Bir oyun sitesi için yaptığım logo/maskot çalışması

oyunkafa.com için tasarladığım logo/maskot çalışmam
  12. Erkan Nehir

"Freelance/Freelancer" ne demektir? (İlan vermeden önce okuyunuz)

Freelance ingilizce kelime anlamı olarak "Serbest Mızrak" demektir. Eski dönemlerde paralı askerlere de freelancer diye hitap edilirdi. Grafik tasarım sektöründe ise, en basit tabirle, karşılıklı anlaşma sonucunda belirli bir ücret karşılığı grafik tasarım ve web uygulamaları işlerini yapan...
  13. Erkan Nehir

En Bilge Forumumuza bilge bir maskot denemesi

En bilge forum maskot denemem.
  14. Erkan Nehir

Web ödülleri sahiplerini buldu. En Bilge Forum Grafikerler.org

Grafikerler.org'un gurur gecesi ! Hürriyet Bumerang tarafından düzenlenen ve Türkiye'nin dört bir yanından binlerce kişisel ve kurumsal web sitesinin katıldığı yarışmada, grafikerler.org forumu ''En Bilge Forum'' kategorisinde birinciliğe layık görüldü. Yıllardır ciddi ve profesyonel...
  15. Erkan Nehir

Grafikerler.org Türkiye'nin "EN BİLGE FORUM" u seçildi!

@Erkan Nehir 2007 yılından bu yana bağımsız site sahiplerine sunduğu avantajlarla 11 bin kullanıcıya ulaşan Hürriyet Bumerang tarafından Türkiye çapında düzenlenen yarışmaya "En Bilge Forum" kategorisinde katılan forumumuz 1. seçilmiştir. Ömer Bey'i tüm üyelerimiz adına kutlar, forumda şu...
  16. Erkan Nehir

Sevim Çamaşırları maskot / 6 / Erkan Nehir

Tamamen S.E.V.İ.M. harflerinden oluşan bir kelebek figürü maskot olarak düşünülmüştür. Uploaded with ImageShack.us
  17. Erkan Nehir

Cevap Hakkı...

Bir süreliğine dışarı çıkayım dedim forumda neler olmuş neler. :) Bu mesajı bir şey ispat etmek için değil, sadece tarafıma yapılan itham ve iftira dan dolayı cevap hakkımı kullanmak için yazıyorum. Sanırım buna hakkım var… Bir süre önce bir üyenin konularını üyeyi bizzat bilgilendirerek ben...
  18. Erkan Nehir

imageshack.us üzerinden foruma görsel yükleme (Resimli anlatım)

Foruma yarışmalar için veya kişisel çalışmalarınızı sergilemek için imageshack.us üzerinden resm yükleme: www.imageshack.us sitesinden "Browse" butonu yüklemek istediğiniz görseli sectikten sonra "şimdi yükle" butonunu tıklıyoruz. Altta çıkan linklerden "direct link" (Doğrudan link) teki...
  19. Erkan Nehir

En anlamlı söz...

Picasso bir parkta resim çizmektedir. Bir bayan yaklaşır ve benim de resmimi çizer misiniz der. Picasso elbette der ve kalemi eline alır. Bir çizim yaparak bayana uzatır. Bayan "borcum ne kadar?" diye sorar. Picasso 5.000 $ diye cevap verir. Kadın büyük bir şaşkınlıkla "fakat bu çizim sadece 5...
Yukarı Alt