Arama sonuçları

1. Erkan Nehir

Oyunfun.net Logo (Yarışma Sonucu)

..........................................
  2. Erkan Nehir

Landmark Logo (Yarışma Sonucu)

................................
  3. Erkan Nehir

Mikado Productions Logo

Bir film yapım şirketinin düzenlemiş olduğu yarışmada birincilik kazanan logo çalışmam. Corel Draw X4
  4. Erkan Nehir

Kitap kapağı

İkinci baskısı çıkacak olan kitabın kapak tasarımı
  5. Erkan Nehir

TNT'yi de kaybettik...

Açıldığı günden itibaren neredeyse 24 saat izlediğim, kaliteli dizi ve filmleri ile, sürekli reklamlarla kesilmeyen yayın akışı ve özgün ve kaliteli sunumu ile favori kanalım TNT de malesef çağa ayak uydurdu ve tüm özelliğini yitirerek sıradan kanallar arsına katıldı... En büyük özelliği...
  6. Erkan Nehir

Tasarım, Kurallar ve Sanat

Her meslekte olduğu gibi Grafik Tasarım mesleğinin/sanatının da bir takım teknik kuralları olduğu aşikar. Fakat çoğu zaman bu sektörün bir "sanat dalı" olduğu unutularak bir takım hatalara düşülmekte. Görselliğin ön planda olduğu tüm sektörlerde, sınırların dışına taşmak kaçınılmazdır. En basit...
  7. Erkan Nehir

Femin Market/#4-Erkan Nehir

8. Erkan Nehir

Femin Market/#3-Erkan Nehir

9. Erkan Nehir

Femin Market/#2-Erkan Nehir

10. Erkan Nehir

Femin Market | #1-Erkan Nehir

Tüm katılımcılara başarılar dilerim.
  11. Erkan Nehir

İç dekorasyon el broşür

İç dekorasyon yapan bir firmanın el broşürü çalışması.
  12. Erkan Nehir

Hardline Logotype/ürün etiketi

Hardline Nutrition etiket ve logo/logotype için yapmış olduğum çalışmalar.
  13. Erkan Nehir

You can't win 'em all (Hepsini kazanamazsın)

İnternette gezinirken gözüme çarptı. 1970 yapımı, yabancılar tarafından yapılan ilk ve belki de tek Atatürk konulu bir film. Salih Güney ve Fikret Hakan gibi oyuncular Hollywood'un devleri ile birlikte oynamış. Fakat bu film malesef ülkemizde yasaklı olduğu için hiç gösterime girmemiş. İlgimi...
  14. Erkan Nehir

9 Adet icon font

Sıkça kullandığımız çeşitli icon ve siluetler içeren 9 adet font. İNDİR
  15. Erkan Nehir

Bedava sitelere yasak mı geliyor?

Benim de bir süredir kullanmakta olduğum bazı bedava web hizmeti veren sitelere son 1 haftadır erişilemiyor. "Bu siteye erişim mahkeme kararı ile yasaklanmıştır" uyarısı veriyor. (www.wix.com - www.webs.com vs..) Ayrıca bu sitelerin template lerini kullanarak ve domain satın alarak kendi...
  16. Erkan Nehir

Röportaj

Tasarımsal.com sitesinin benimle yapmış olduğu röportaj. Sizlerle de paylaşmak istedim. Tasarimsal.com – @blog » ErkanNehir ile röportaj
  17. Erkan Nehir

Vektör Objektif (Lens)

Corel Draw'da kendi çizdiğim bir objektif. Bazı çalışmalarınızda lazım olabilir düşüncesiyle cdr formatında paylaşıyorum. >> İNDİR <<
  18. Erkan Nehir

Grafik Tasarım görselleri paketi

Yüksek çözünürlükte fotoğraf ve görseller. Her grafik tasarımcının mutlaka sahip olması gereken dev bir arşiv. Yaklaşık 10.000 adet jpeg görsel. Her türlü meslek grubundan, iç mekana, sağlıktan, tatil konulu görsellere, a'dan z'ye ne ararsanız mevcut. Arama motorlarından görsel aramaya son...
  19. Erkan Nehir

Corel Draw ile web tarzı Button çizimi

Corel Draw ile dakikalar içerisinde web tarzı botton çizimi. Mikrofonum çalışmadığı için anlatım yapamadım fakat görüntüler yardımcı olacaktır. İzlemek için tıklayınız
Yukarı Alt