MacBook 1.1
Intel Core Duo
2 Ghz
667 Mhz
L2 Cache 2Mb
2 Gb Ram
500 Gb HD (yeni)
DVD RW
Dahili kamera
13.3" parlak ekran
Ürün Almanyadan geldiği için Alman Klavyedir. Tek farkı Y ve Z tuşlarının yerleri değişik ve "i" harfi yerinde Ä harfi var. Fakat i harfi basıyor yani kullanımda...
Aniden ofisinize dalan ve "abi bana acil bir içki menüsü lazım" diyen müşterilerimiz için hazır bir şipşak şablon :)
Ben örnek olarak hazırladım. Görsellerin yerlerini değiştirebilir veya farklı görseller ilave edebilirsiniz. A3 boyutunda çift kırım. Renkli fotokopiye uygun.
CDR formatında...
Bugüne kadar yüzbinlerce bilgisayara bulaşan ve günden güne sınırlarını daha da genişleten Zeus isimli yeni virüs dalgası, özellikle internet bankacılığını kullanan kullanıcıları hedef seçiyor ve bu kullanıcıların banka hesaplarını boşaltıyor.
Şimdilik sadece İngiltere sınırları içinde...
2, 4, 8 veya 16 GB kapasiteli USB hafızaları bir kenara bırakın. İşte içerisine(!) dünyaları sığdırabileceğiniz Infinite isimli o USB hafıza...
CES fuarında görücüye çıkan ve Infinitec isimli bir şirket tarafından geliştirilen bu USB hafıza...
Textimizi yazdıktan sonra sol menü blend tool'dan extrude tool seçiyoruz.
Sol klik basılı tutarak vermek istediğimiz 3D açısını ayarlıyoruz.
Tıkı bıraktığımız zaman font ile aynı renkte bir boyut oluştuğunu görüyoruz.
Gölge renklerini ayarlamak için üst menüden Extrusion Color...
Bir zemin üzerine bir yazı veya şekil yerleştiniz fakat bu yazı veya şeklin içinin boş olmasını istiyorsunuz. Corel Draw Trim yöntemi ile bunu birkaç adımda yapmak mümkün.
Zemin üzerine yazdığımız yazıya tıklıyoruz. Ve shift tuşunu basılı tutarak arka zemini de tıklıyoruz.
Üst menüde üst üste...
Tüm üyelerimize merhaba. Bahsedeceğim konu zaten Kurallar bölümünde Türkçe Kullanımı hakkında mevcut. Fakat görüyorum ki pek kaale alan yok ve bu yüzden tekrar hatırlatma gereği duydum.
Lütfen mesaj yazmadan önce ve üye olurken diğer kurallar dahil olmak üzere lütfen bu maddeyi dikkatlice...
Marmaris'te reklam ajansında çalıştırılmak üzere grafiker aranmaktadır.
Corel Draw programına hakim ve kurumsal çalışmalar, afiş, menü, broşür vs konusunda deneyimli olması tercihtir.
sigorta+yemek+kalacak yer
İlgilenenler bana özel mesaj ile ulaşabilirler.
Acaba 4 ideal erkeğin karışımı nasıl birşey olur diye merak ederek yaptığım bir çalışma. :)
Yüz: Mel Gibson
Gözler/Kaşlar: Tarkan
Burun: Brad Pitt
Dudaklar ve ağız kısmı: Bruce Willis
Corel Draw Photo Paint'te yapılmıştır...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.