Arama sonuçları

1. Erkan Nehir

Montaj / Forma Nedir? Nasıl yapılır? (Resimli Anlatım)

Montaj ve forma nedir, nasıl yapılır, mantığı nedir, en pratik ve basit yönden anlatmaya çalışacağım. Bir A4 kağıdını alarak 4'e katlayın. Katladıktan sonra ilk sayfada sağ alt köşeden başlayarak her sayfa köşesine sayfa numaralarını yazın. (Rakamlar birbirinin arkasına gelecek şekilde...
  2. Erkan Nehir

Grafikerler.org avatar

Boş bir anıma denk gelen bir çalışma. :) Dileyen avatar olarak kullanabilir.
  3. Erkan Nehir

Kitap kapak tasarımı nasıl hazırlanır? Püf noktaları ve örnekler.

Bir kitap kapağı tasarımında belirli malum baskı kuralları dışında, kesin kriterler yoktur. Tasarımcı tamamen özgürdür ve kapak tasarımı en zevkli tasarımlardan biridir. Elbette kitabın konusu ile de bir bağlantısı olması gerekmekte. Fakat bu yine de tasarımcının “uçmasına” engel değildir...
  4. Erkan Nehir

Satılık Playstation 2

Evet grafik tasarım sektörü ile pek ilgisi yok fakat dolaylı da olsa biz grafikerlerin sıkça kullandığı bir malzeme. :) PS3 alacağım için satıyorum. *İyi durumda *İnce kasa *1 adet orijinal kumanda kolu. (Diğeri çalışmıyor. Dileyen tamir ettirebilir.) *2 adet hafıza kartı. *Yanında birkaç...
  5. Erkan Nehir

Logo paylaşımı/isteği yapmadan önce mutlaka okuyunuz.

İlk önce Grafik Tasarım sanatının bir "MESLEK" olduğunu belirtmek isterim. Ve her meslekte olduğu gibi, bu sanatı icra eden kişiler de hayatlarını idame ettirmek durumundadır ve bunu meslekleri sayesinde yaparlar. Herhangi bir tasarım esnasında kullanacağınız, daha önceden yapılmış kurumsal...
  6. Erkan Nehir

Logo paylaşımı/isteği yapmadan önce mutlaka okuyunuz.

İlk önce Grafik Tasarım sanatının bir "MESLEK" olduğunu belirtmek isterim. Ve her meslekte olduğu gibi, bu sanatı icra eden kişiler de hayatlarını idame ettirmek durumundadır ve bunu meslekleri sayesinde yaparlar. Herhangi bir tasarım esnasında kullanacağınız, daha önceden yapılmış kurumsal...
  7. Erkan Nehir

Logo/Logotype çalışmalarımdan

Geçtiğimiz aylarda düzenlenen yarışmalarda birincilik kazanan Logo/Logotype çalışmalarım.
  8. Erkan Nehir

Sevim Çamaşırları Maskot -4 / Erkan Nehir

Bu çalışmada maskot olarak pandayı seçtim. Kurumsal olması ve uluslarası alanda akılda kalıcı, özgün ve her formatta kullanılabilir olması açısından olması gerektiği gibi sade bir tasarım amaçladım. Her türlü hareketli formatta kullanıma uygundur. Diğer pandalardan ayırıcı ve firmaya özgü...
  9. Erkan Nehir

Sevim Çamaşırları Maskot -3 / Erkan Nehir

Bu çalışmada maskot olarak bize has bir hayvanı sembol seçmeyi düşündüm. Ve aklıma dünyaca ünlü Sivas Kangal geldi. Sevimli olması açısından da yavru bir Sivas Kangal düşündüm. Çizim tamamen vektör tabanlı olup bana aittir. Uygulamada da görüldüğü gibi küçük eklentilerle farklı reyonlarda...
  10. Erkan Nehir

Sevim Çamaşırları Maskot -2 / Erkan Nehir

Merhaba, Bu çalışmada "SEVİM" isminin kelime anlamı olan "cazibeli, başkalarının hep özendiği özellik" vurgusundan yola çıkarak "unicorn"u maskot olarak seçtim. Asil ve yüzyıllardır cazibesi ile herkesin özendiği ve sahip olmak istediği efsanevi/fantastik at, aynı zamanda asaleti temsil...
  11. Erkan Nehir

Sevim Çamaşırları Maskot-1/Erkan Nehir

Merhaba, Bu çalışmada maskot olarak Koala figürünü seçtim. İsime uygun olarak sevimli ve her alanda kullanımı kolay bir format amaçladım. Tamamen vektör tabanlı bir çizimdir ve her formatta kullanıma uygundur.
  12. Erkan Nehir

Bollywood'a Türkiye'den transfer

Merhaba, Firar dizisinde oynayan yakın bir arkadaşım (Engin Arda) Hindistandaki film yapımcılarından bir teklif almış. Türk sineması adına güzel bir gelişme. Bu haberi sizlerle paylaşmak istedim...
  13. Erkan Nehir

Paylaşım yapmadan önce mutlaka okuyunuz.

Herhangi bir görsel paylaşımı yapmadan önce mutlaka telif hakkı olup olmadığına dikkat ediniz. Telif hakkı olmasa bile başka bir siteden alıntı yaptığınız takdirde mutlaka kaynak belirtiniz. Aksi durumlarda paylaşımcı kişi/kişiler büyük maddi cezalar ödemek zorunda kalabilir.(Kalmıştır)...
  14. Erkan Nehir

Paylaşım yapmadan önce mutlaka okuyunuz.

Herhangi bir görsel paylaşımı yapmadan önce mutlaka telif hakkı olup olmadığına dikkat ediniz. Telif hakkı olmasa bile başka bir siteden alıntı yaptığınız takdirde mutlaka kaynak belirtiniz. Aksi durumlarda paylaşımcı kişi/kişiler büyük maddi cezalar ödemek zorunda kalabilir. (Kalmıştır)...
  15. Erkan Nehir

Deneme amaçlı kendi tanıtım Film çalışmam

Corel Video Studio ile yapmış olduğum deneme amaçlı basit bir tanıtım videosu. İzle
  16. Erkan Nehir

Dosyaları Tamamen Silme Programı (File Killer)

Merhaba, Bilgisayarınızdan bir dosyayı sildiğiniz zaman, geri dönüşüm kutusundan da silseniz dahi o dosya tamamen silinmez ve geri getirilebilir. Sadece ismi değişir ve biryerlerde kalır. Tamamen silinmesini ve geri getirilemeyen bir silme işlemi gerçekleştirmek için bu programı...
  17. Erkan Nehir

Facebook Fan sayfam

Merhaba, Facebook da kişisel sayfam dışında grafik konusunda Fan sayfası açtım. Beğenirseniz sevinirim :) Facebook Fan Sayfam
  18. Erkan Nehir

Tasarım yaparken olmazsa olmazlarınız neler ?

Merhaba arkadaşlar. Bu başlık altında tasarım yaparken teknik unsurların dışında olmazsa olmazlarımızı paylaşalım istedim. Örneğin tasarıma başlamadan önce neler yaparız, tasarım aşamasında neler yaparız, neler bizi motive eder vs. İlk ben paylaşayım; İlk önce mutlaka nescafemi hazırlarım. Büyük...
  19. Erkan Nehir

Freelance Grafik Tasarım&Resim-Erkan Nehir

Merhaba. Freelance olarak hizmet verdiğim alanlar: *Tam Kurumsal Kimlik (Logo, Logotype, Kartvizit, Broşür, Katalog, Flyer, Slogan, Antetli Kağıt, Fatura, Zarf, İsimlik vs.) *Dergi, Gazete tasarımı, Kitap kapağı *Afiş tasarımı *Menü tasarımı *Site düz banner tasarımı *Karakalem, yağlı boya...
  20. Erkan Nehir

İstekler ve bütçe....

Arkadaşlar aşağıda linkini verdiğim ilana bir bakar mısınız? Bir istenen hizmete bir de firmanın bütçesine dikkat edin lütfen. Acaba ben mi yanlış görüyorum yoksa Grafik tasarım mesleği öldü de haberimiz mi yok? Cenazesi nereden kalktı acaba... Yazık... Dip not: Bu bütçeye rağmen verilen teklif...
Yukarı Alt