Arama sonuçları

1. Erkan Nehir

"Çalınan" diğer bir çalışmam

Evet yine bir firma, üstelik "REKLAM" firması, benim bir çalışmamı kendi logosu olarak kullanmış... Firmayla iletişime geçtim ve bu logoyu bir öğrenci arkadaşın "tasarladığını" söylediler. Haberleri yokmuş... Doğruluk derecesini bir kenara bırakın; bir reklam ajansının ve kendilerine "tasarımcı"...
  2. Erkan Nehir

Ücretsiz yazıtiplerinin periyodik bir tablosu

@gezegen Çalışma, fikir ve uygulama tamamen size mi ait...?
  3. Erkan Nehir

Gülümseten mail :)

Teşekkürler arkadaşlar.
  4. Erkan Nehir

@Aslı SAYILIR Teşekkürler. Bu yarışma sitesinde kazandığım 8. proje. Devamı gelir umarım :) Bu arada çalışmanın son hali: Plastik Çatal, bıçak, kaşık satışı yapan bir firma.
  5. Erkan Nehir

@nuriQocca Aynen. :) Yaklaşık 6 aydır turizm sebebi ile ara verdiğim tasarıma döndüğüm ilk haftada çok iyi geldi. :) Teşekkürler.
  6. Erkan Nehir

@Emre DEMİRCİ Teşekkürler :)
  7. Erkan Nehir

Sabah böyle bir mail ile uyanmak ne kadar güzel bir duygu.. :)
  8. Erkan Nehir

Grafiker kursu mu? Grafik tasarım eğitimi veren üniversiteler mi?

Ben açıkçası internet ortamının geldiği şu noktada bir program kullanmayı öğrenmek için Bilge Adam'a veya diğer kurslara verilen paralara acıyorum... Belki tek avantajı "Madem para verdim, kursa gitmeliyim" psikolojisi olabilir.
  9. Erkan Nehir

Corel Draw X4 ile text üzerine 3D altın efekti videolu anlatım

@eeçetin Program kurulumunda bir sorun olabilir. Eğer birşey atlamıyorsanız tabii. Programı kaldırıp tekrar kurmayı deneyebilirsiniz.
  10. Erkan Nehir

Grafikerlerin Çalışma Ortamı

Biraz pasaklıyım galiba... :) Nedense hiç derli toplu bir çalışma ortamım olmuyor.
  11. Erkan Nehir

3D Program Tavsiyeniz?

Aşağıdaki link yardımcı olacaktır. https://www.grafikerler.org/misc.php?do=showrules
  12. Erkan Nehir

Yeni kartvizit çalışmam

@Bilal Kılınç Neden nehir anlamış değilim.... Oradaki nehir sadece benim soyadım. Ayrıca bir nehir üzerinde böyle bir yansıma olabileceğini düşünen arkadaşın da tasarım ve görsel bilgisinden şüphe etmek gerekir. Ya da nehir nasıl birşeydir bilmiyor demektir......
  13. Erkan Nehir

Walpaper Tasarımı vol.1

@Fatih D. Çok güzel. İlk kez çıkacak bu müzik albümünüzü sabırsızlıkla bekliyorum ozaman :)
  14. Erkan Nehir

Yeni kartvizit çalışmam

@Burak Güzey Baktığınız şey resim değil kartvizit. Bir 3D çalışma veya perspektif eskizi değildir. Zemin ise nehir veya su değil. Zaten lacivert bir nehir de olmaz bu mantıkla. Ve bir nehir de bu tür bir yansıma zaten olmaz sürekli aktığı için. Çalışma bir kartvizit üzerindeki logoya eklenmiş...
  15. Erkan Nehir

Yeni kartvizit çalışmam

@İsmail ÇOBAN Uyarınız için teşekkürler. Acemilik işte... :)
  16. Erkan Nehir

Yeni kartvizit çalışmam

Daha önce birkaç çalışma sunmuştum. Şu an kafamda oluşan son halini sunuyorum.
  17. Erkan Nehir

Gazete İlanı

@Demet YILDIZ Ben hala ilanın amacını anlayamadım.... Veya buna neden "ilan" dendiğini...?
  18. Erkan Nehir

Çizgi Film Effect

@ReaLuNReaL Burada paylaşsanız da tüm forum faydalansa.......
  19. Erkan Nehir

Walpaper Tasarımı vol.1

@Fatih D. İşte onu merak ediyorum. Neden vol. 1? Anlamı ve açılımı nedir?
  20. Erkan Nehir

Bal logo deneme

Çalışma genel olarak bakıldığında sade ve ürünü yansıtan bir çalışma. Fakat daha önceki konularda da bahsettiğim gibi; Logo/Logotype/illustasyon/Maskot vb ögeleri birbirinden ayırmak lazım. Konu başında firma isteği doğrultusunda yapıldığını belirtmişsiniz. Çalışma kötü değil, fakat genel...
Yukarı Alt