Evet yine bir firma, üstelik "REKLAM" firması, benim bir çalışmamı kendi logosu olarak kullanmış...
Firmayla iletişime geçtim ve bu logoyu bir öğrenci arkadaşın "tasarladığını" söylediler.
Haberleri yokmuş... Doğruluk derecesini bir kenara bırakın; bir reklam ajansının ve kendilerine "tasarımcı"...
@Aslı SAYILIR
Teşekkürler.
Bu yarışma sitesinde kazandığım 8. proje.
Devamı gelir umarım :)
Bu arada çalışmanın son hali:
Plastik Çatal, bıçak, kaşık satışı yapan bir firma.
Ben açıkçası internet ortamının geldiği şu noktada bir program kullanmayı öğrenmek için Bilge Adam'a veya diğer kurslara verilen paralara acıyorum...
Belki tek avantajı "Madem para verdim, kursa gitmeliyim" psikolojisi olabilir.
@Bilal Kılınç
Neden nehir anlamış değilim.... Oradaki nehir sadece benim soyadım. Ayrıca bir nehir üzerinde böyle bir yansıma olabileceğini düşünen arkadaşın da tasarım ve görsel bilgisinden şüphe etmek gerekir. Ya da nehir nasıl birşeydir bilmiyor demektir......
@Burak Güzey
Baktığınız şey resim değil kartvizit. Bir 3D çalışma veya perspektif eskizi değildir. Zemin ise nehir veya su değil. Zaten lacivert bir nehir de olmaz bu mantıkla. Ve bir nehir de bu tür bir yansıma zaten olmaz sürekli aktığı için.
Çalışma bir kartvizit üzerindeki logoya eklenmiş...
Çalışma genel olarak bakıldığında sade ve ürünü yansıtan bir çalışma. Fakat daha önceki konularda da bahsettiğim gibi; Logo/Logotype/illustasyon/Maskot vb ögeleri birbirinden ayırmak lazım.
Konu başında firma isteği doğrultusunda yapıldığını belirtmişsiniz.
Çalışma kötü değil, fakat genel...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.