Arama sonuçları

1. Erkan Nehir

Corel Draw x4 Photo Paint Clone Tool Kullanımı

@Kerim ÖKSÜZ Ben teşekkür ederim.
  2. Erkan Nehir

bir resimin hatlarını çıkartma yardım

Örnek resmi yüklerseniz ve tam olarak nasıl bir çalışma yapmak istediğinizi açıklarsanız yardımcı olmaya çalışırız.
  3. Erkan Nehir

Corel Draw x4 Embed (Text Kabartma Efekti)

Ben teşekkür ederim. Faydalı olduysa ne mutlu.
  4. Erkan Nehir

Dergi ve Katalog İçin Fiyat Teklifi

Anladım. Sadece baskı için teklif istiyorsunuz sanırım. Ben baskı + tasarım için sanmıştım. Başlıkta bunu belirtmemişsiniz.
  5. Erkan Nehir

Daha önce bu tür çalışmalar yaptıysanız fiyat konusunda az çok bilgi sahibi olmanız gerekir diye düşünüyorum.
  6. Erkan Nehir

Merhaba, Bu tasarımı siz mi yapacaksınız? Daha önce böyle bir çalışma yaptınız mı?
  7. Erkan Nehir

Corel Draw x4 Blend Tool Kullanımı

Corel Draw x4 Blend Tool Kullanımı videolu anlatım
  8. Erkan Nehir

Yılların Windows logosu resmen değişti.

Bravo size gerçekten... Yaratıcılık ve geniş vizyon gerektiren bir mesleği icra eden tasarımcıların bir logoyu HAÇ'a benziyor diye eleştirmeleri harika... Ki Haç ile alakası bile yokken. Windows pencereler demektir ve bir pencere görüntüsünün en yalın hali kullanılmış. Zira Haç olsa ne olur? Siz...
  9. Erkan Nehir

Ölmeden önce izlenecek 50 film.

Exorcist nerde? :)
  10. Erkan Nehir

Websitemin yeni görünümü

@Günay YUNUS Teşekkürler. Sayfa içi başlık fontları değişti fakat menüyü maalesef değiştiremedim. Sanırım temadan kaynaklanan bir sorun. (Neyse hallettim. style.css 'yi editledim :) )
  11. Erkan Nehir

Websitemin yeni görünümü

Teşekkürler. Günay Bey dediğinizi denedim fakat beceremedim sanırım :) .js dosyalarını oluşturdum fakat WP için uygulama farklı galiba.
  12. Erkan Nehir

Su damlacıkları vektörel (ai)

Link yenilenene kadar konu geri dönüşüm kutusuna taşınmıştır.
  13. Erkan Nehir

Bu Nasıl Bir Anlayış ?????

@Sedat Gül Herhangi bir boşluk yok merak etmeyin Sedat Bey. Gerekli açıklamayı yapmıştım fakat sanırım mesajımı pek iyi okumadınız... Sizin de kurallara rağmen defalarca konunuzu güncellediğiniz ve yeni konu açtığınız gibi, demek ki gözden kaçan şeyler oluyormuş değil mi? Kurallar herkes...
  14. Erkan Nehir

Bu Nasıl Bir Anlayış ?????

Uyarınız için teşekkürler Sedat Bey. Konu/konular hakkında gereken yapılmıştır. Sorunuza gelince.... Hergün yaklaşık 20 konu düzenliyor ve onlarca mesajı editliyoruz. Örnek vermiş olduğunuz konuların haricinde sadece ben neredeyse 50 konu editledim 1 ay içerisinde. Tabii 50 konu içerisinde...
Yukarı Alt