Arama sonuçları

1. Erkan Nehir

Haydi dergi kapağı

Merhaba, Bu tasarıma bir "dergi kapağı" demek yanlış olur. Açıkcası bir dergi kapağında bulunması gereken özellikleri taşımıyor. Ebat olarak herhangi bir dergi ebadında değil. İsim aşırı derecede büyük ve orantısız. Tarih, sayı, açıklama, barkod vs hiçbirşey mevcut değil. "sen gençlik haydi"...
  2. Erkan Nehir

Corelde sayfa dişindaki alt zemin rengini değiştirme

@umutbjk İlk defa böyle bir istek ve yorum duydum açıkçası. Ne zamandır grafik tasarımcısınız acaba?
  3. Erkan Nehir

2 Kırımlı Broşür montajı

@cut06 Evet. Sadece iç kısma gelecek sayfanın kısa olması yeterli.
  4. Erkan Nehir

2 Kırımlı Broşür montajı

En baştakini - yaptığınız zaman 3. sayfayı + yapmanıza gerek yok. Orta sayfa ile aynı boyutta olması uygun olacaktır.
  5. Erkan Nehir

TL simge yarışmasına katılan var mı ?

@axoy38 Her yarışmaya gönderilen her tasarım katılım süresi içerisinde gönderdiğiniz ve katılım şartnamesine uyduğunuz sürece değerlendirmeye alınır.
  6. Erkan Nehir

Sevim Çamaşırları Maskot yarışması sonucu

Tebrikler. Favorilerim arasındaydı. Güzel çalışma. Firmaya hayırlı olsun.
  7. Erkan Nehir

ACİL! kitap kapak resmi

@dilayyalcin Tam olarak ne istediğinizi açık ve net yazarsanız eminim birileri yardımcı olmaya çalışacaktır... Kitap kapağı tasarımı mı yaptıracaksınız? Kapak nasıl yapılır onu mu öğrenmek istiyorsunuz? Daha önce yapılmış kapak tasarımları mı görmek istiyorsunuz? Birilerinin sizin için kapak...
  8. Erkan Nehir

Grafikerler.org Türkiye'nin "EN BİLGE FORUM" u seçildi!

Evet harika. Eğer daha erken katılabilseydik eminim çok daha iyi bir sonuç alabilirdik. Tebrikler Ömer Bey :)
  9. Erkan Nehir

BK Kartvizit Tasarımı

Merhaba, Öncelikle hoşgeldiniz. İlk bakışta göze çarpan ölçülerin standart ölçülere uymaması. Diğer unsurlar ise; BK Grafik Tasarım yazısının tüm kartı kaplaması yerine, üst köşelerde kullanılması, veya ortada kullanılmak isteniyorsa bile daha küçük bir boyutta kullanılması ve isim, telefon...
  10. Erkan Nehir

Strokeye Grandient vermek

@selametalkan AI üzerinde bu konuda bir bilgim yok fakat diğer programlardan bildiğim kadarı ile stroke (line) üzerinde geçişli renk elde etmek mümkün değil. Çünkü stroke genişliği ne olursa olsun zeminsiz tek bir çizgidir. Bunun yerine gradientli bir çizgiyi istediğin kalınlıkta bir ince...
  11. Erkan Nehir

Kartvizit ve Serbest Çalışma ( ALINTI DEĞİLDİR )

Evet ilk bakışta göze hoş görünen renk ve tasarımlar. Fakat teknik olarak birkaç yorumda bulunmak isterim. Bir tasarım her nekadar ışıl ışıl, canlı ve hoş formlarda olursa olsun, kullanım amacına uygun olmalıdır. Örneğin ilk tasarımlar. Tasarım ismi nedir? "Kartvizit" Kartvizitte neler...
  12. Erkan Nehir

Ajanda yapımı hakında

@hndk Merhaba, İlk önce forumumuzun resmi dilinin Türkçe olduğunu belirtmek isterim. Tabii Türk değil iseniz ve forumumuza bir yabancı olarak kayıt olup yardım talebinde bulunuyorsanız o ayrı... Sorunuza gelince; baskıya gidecek her çalışma baskı için hazır hale getirilmelidir. Adı...
  13. Erkan Nehir

Bilbord Reklam Çalışması

Çok fazla farklı font kullanımı tasarımı bir hayli karıştırmış. Sol alt köşedeki indirim açıklamasının ne anlama geldiği açıkçası pek anlaşılmıyor. Firma ismi sol üst köşede, altında slogan, ve insan görselleri daha küçük tutulup 1 veya 2 farklı font kullanılırsa biraz toparlanır gibi.
  14. Erkan Nehir

Avcı nuri iz peşinde (animasyon reklam)

Teknik olarak pek anlamam ama benim gözüme hoş görünen bir çalışma. :)
  15. Erkan Nehir

Vektörel Mobilyalar

Link yenilenene kadar konu geri dönüşüm kutusuna taşınmıştır.
  16. Erkan Nehir

toplama pc yardım

Aşağıdaki ürünü, fiyatı ve markayı bir kıyaslayın. Üstelik sıfır ürün. Ondan sonra toplama bilgisayarın fiyatını tekrar gözden geçirin. http://macbilisim.com/imac-215-quadcore-i5-25ghz-170
  17. Erkan Nehir

Grafikerler.org Türkiye'nin "EN BİLGE FORUM" u seçildi!

@Erkan Nehir 2007 yılından bu yana bağımsız site sahiplerine sunduğu avantajlarla 11 bin kullanıcıya ulaşan Hürriyet Bumerang tarafından Türkiye çapında düzenlenen yarışmaya "En Bilge Forum" kategorisinde katılan forumumuz 1. seçilmiştir. Ömer Bey'i tüm üyelerimiz adına kutlar, forumda şu...
  18. Erkan Nehir

DUR demenin zamanı gelmedi mi?

Geldi de geçiyor bile. :) Kesinlikle katılıyorum. Eğer bu kurslarda öğretilenlerle ve hatta bazı kursların iddia ettiği gibi "1 ayda" grafiker olunuyorsa aslında kurslara gerek yok. Grafik programları içerisinde bulunan "kullanım kılavuzları"nı okuyan herkes zaten grafiker olabilir. :)
  19. Erkan Nehir

toplama pc yardım

Toplama bir masaüstü bilgisayar ve bu özellikler için bu fiyat bana çok fazla geldi.
Yukarı Alt