Arama sonuçları

1. Erkan Nehir

Yılbaşı, kardan adam, noel ağacı.....

Link yenilenene kadar konu geri dönüşüm kutusuna taşınmıştır. Bu arada noel Baba resimleri ve merry christmas yazısının yılbaşı ile alakası yoktur. Bu görseller yılbaşını değil 25 Aralık'ı yani Noel'i temsil eden görsellerdir. Yılbaşı görselleri bambaşka şeylerdir. Yıllardır çoğu tasarımcının...
  2. Erkan Nehir

Yardımcı Olurmusunuz ?

Merhaba, İlk önce konu açmadan önce daha açık ve net bir başlık seçelim. "Yardımcı olur musunuz" başlığı ile yardım almanız yıllar sürebilir ve belki de hiç yardım alamazsınız. Çünkü ne istediğiniz belli değil. ikincisi; bir görsel yükleyerek "bunu nasıl yaparım" diye sorulan bir cevaba bir...
  3. Erkan Nehir

Font Bakarmısınız

Fontun açılması için birebir aynı dosya olması lazım. Fontların birbirine benzemesi durumu değiştirmez. Font ve dosya ismi birebir aynı olmalı. Yani bu durumda paketteki font uyumsuz gibi görünüyor. Gıll sans bold Con fontunu yüklemeniz gerekir.
  4. Erkan Nehir

Font Bakarmısınız

Fontu yukledikten sonra programi tamamen kapatip tekrar actinizmi?
  5. Erkan Nehir

jenerik için yardım

Lutfen flood yapmayiniz. Abdullah Bey yardimci olacagini soylemis ve siz de hemfikir olmussunuz. Biraz sabirli olursaniz her turlu yardimi alirsiniz merak etmeyin...
  6. Erkan Nehir

İstanbul Silüetleri Vektörel

@ondermerkez Linkte bir sorun yok. Bağlantı ve tarayıcınızı kontrol ediniz.
  7. Erkan Nehir

temel tasarım ilkeleri

@halfmoon Tam olarak ne istediğinizi daha açık ve net dile getirirseniz yardım alabilirsiniz. Mesajınızdan tam olarak ne istediğiniz anlaşılmıyor.
  8. Erkan Nehir

İLAN VERİRKEN UYULMASI GEREKEN KURALLAR (Konu açmadan önce mutlaka okuyunuz)

Günceldir. Lütfen 2 dakikanızı ayırarak okuyunuz ve kurallara uygun ilan veriniz. İyi forumlar.
  9. Erkan Nehir

kitap kapağı yapabilen

Konu uygun bölüme taşınmıştır.
  10. Erkan Nehir

Corel Draw Vs İllustrator Farkları Nelerdir ?

@ftmtkl Pekala Fatma hanım, 2 günde öğrenmişsiniz çok güzel. O halde 8 sayfalık bir gazete kaç formadır? Bir sayfasının örnek olarak 210x297 mm olduğunu düşünürsek bir formanın ölçüleri nedir? örneğin bir sayfada lens uyguladınız ve matbaa sorun yaşadı. Lensin sorun teşkil etmemesi için ne...
  11. Erkan Nehir

Art Image

Görsel linki düzeltilmiştir.
  12. Erkan Nehir

@ftmtkl "1 günde" lafına şaşırmışsınız fakat siz de "2 gün" demişsiniz... Kusura bakmayın ama aylarca yıllarca emek veren bizler mi yarım akıllıyız yoksa sizler mi dahisiniz? Bir de "O gazeteyi yapmayı öğrendim" ile "Gazete yapmayı öğrendim" arasında dağlar kadar fark var. Farzedelim "O...
  13. Erkan Nehir

Restaurant Broşür Çalışması

@Nihatbaysal Orijinal cekimden de kaynaklansa bir goz yanilmasi soz konusu degil. Sonucta golge hatasi var :) goz yanilmasi var olmayan birseyi gordugunu sanmaktir. Bu durumda sanirim urun fotografcisi acilari pek ayarlayamamis. Emeginize saglik.
  14. Erkan Nehir

Restaurant Broşür Çalışması

Evet Yasar beye katiliyorum. Golgelemelerde sorun var. Her gorselde ayni derece golge olsaydi daha iyi olabilirmis. Bir de gazete, dergi, brosur vb gibi tasarimlarda kirim yerlerine gorsel uygulamak goze pek hos gorunmez. Bunlarin disinda guzel calisma.
  15. Erkan Nehir

Hoş buldum Grafikerler.org Ailesi

Aramiza hosgeldiniz.
  16. Erkan Nehir

@aspirin_00 1 gunde Corel Draw'mi ogrendiniz?
  17. Erkan Nehir

WANTED: Senior, junior art direktor ve grafiker

@unalhoca Sanırım ilanınızı yabancı menşeili bir site için hazırlamışsınız. (Wanted) "vır vır" ve "mız mız" kelimelerinin tam açılımı nedir? İşlerin geceye sarkması, işleri söz verdiğiniz zamanda yetiştirememenizden mi kaynaklanıyor? Ciddi olmayan bir tasarımcıdan ne denli ciddi bir...
  18. Erkan Nehir

20 tane logo yaptım beğenmedim

Konu logo isteği ve paylaşım kurallarına uymadığı için kilitlenmiştir.
  19. Erkan Nehir

Bir oyun sitesi için yaptığım logo/maskot çalışması

oyunkafa.com için tasarladığım logo/maskot çalışmam
  20. Erkan Nehir

Birkaç Karakalem çalışmam

@asruh03 Teşekkürler. Yeterince istedikten ve çalıştıktan sonra neden olmasın? :)
Yukarı Alt