Arama sonuçları

1. Arzu ULUIRMAK

tabela tasarımı

@Erkan_Nehir Kurumsal kimliği oturmuş her firmanın bir kurumsal kimlik kataloğu vardır. Bu kurumsal kimlik kataloğunda A'dan Z'ye basılı her metaryalin bir formülü vardır. Ve bu formüle göre tasarım uygulanır.
  2. Arzu ULUIRMAK

tabela tasarımı

@asi_mavi_grafiker Kasanın kalınlığına ve kullanılan malzemenin ne kadar dışa kıvrılacağına göre zemine taşma payı vereceksiniz. Size önerim tabela nasıl olursa olsun uygulanacak alanın fotoğrafını mutlaka isteyin. Ve tabelanın yerden yükseklik ölçüsünü alın. Buna göre logo yerleşimi...
  3. Arzu ULUIRMAK

veeee bu da 4. çalışmam...

:) olsun...
  4. Arzu ULUIRMAK

veeee bu da 4. çalışmam...

[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
  5. Arzu ULUIRMAK

Tanıtım kartı

Hiçbirşey görünmüyor yanlış yükleme yapmış olabilir misiniz?
  6. Arzu ULUIRMAK

yarışmaya girecek olan afişim nasıl?

Çok karışık olmuş, tavsiyem bu eserle yarışmaya katılmamanız. Görsellerde yazılarda çok kalabalık olduğu için ve çok fazla renk olduğundan dolayı birbirine karışmış görünmüyor hiçbirşey. 20 metre uzaktan baksam hiçbirşey okuyamam ve fikride anlayamam. Size önerim tema vakfının afişlerini...
  7. Arzu ULUIRMAK

feminmarket 3. Çalışmam

Teşekkürederim Süleyman bey :) Uzun bir aradan sonra sizleri görmek güzel :)
  8. Arzu ULUIRMAK

adını siz koyun çalışması (:

@Burak BEKTAŞ Eğer yaptığınız çalışmalara bu kadar aşık olursanız daha iyisini başarmanız zorlaşır. 15 yıldır bu işin içindeyim hala yaptığım çalışmayı beyenmeyip daha iyisini yapabileceğimi düşünürüm. Size de tavsiyem hep daha iyisini yapabileceğinizi düşünün baştada söylediğim gibi bu...
  9. Arzu ULUIRMAK

Saat Firması Logo >

Bir logo çalışırken, kullanılabilecek en küçük alanda ve tek renk kullanıldığında özelliğini kaybetmemesine özen gösterilmesi gerekir. Bu logoyu ufak bir bayan saatinin arkasına gofre olarak bastığınızda hiçbir özelliği kalmaz hatta ve hatta orada bir saat mekanizmasının olduğu bile anlaşılmaz...
  10. Arzu ULUIRMAK

feminmarket 3. Çalışmam

Teşekkürederim ipek hanım.
  11. Arzu ULUIRMAK

Islak Havlu Çalışmam / Sedat Gül

Güzel olmuş Sedat bey elinize sağlık, alttakini daha çok beğendim yalnız bebeğe biraz daha kontras verseymişsiniz daha canlı olurmuş.
  12. Arzu ULUIRMAK

Üzülerek söylüyorum ama olmamış anlamında. Çalışmaya ve araştırmaya devam edin. Olacak.. :)
  13. Arzu ULUIRMAK

Adı konulacak gibi değil, çalışmaya devam :)
  14. Arzu ULUIRMAK

Branda Baskı Çalışmam

Ne ayakabılar ne de yazı görünüyor, karışık olmuş biraz. Fonu değiştirmelisiniz. Yazı fontunu ve renginide tabi. Çalışmada fikirde yok, ilginç bir fikirle görsele baktırtıp dikkat çektirebilirsiniz.
  15. Arzu ULUIRMAK

tshirt , şapka , kalem ve ayakkabı tasarımı

@Hasan Güner Aynı fikirdeyim, ne yazıkki logo doğru yapılmamış. Zira okunurluk çooookk önemlidir.
  16. Arzu ULUIRMAK

kardelen demir kömür

2. Logo fikir olarak fena olmamış fakat tipografik olarak uygulamada hatalar var. Üzerinde biraz daha çalışmanız gerekebilir. Font seçiminizi değiştirebilirsiniz. Firma ünvanınıda daha düzenli bir şekilde oturtabilirsiniz. Amblemdeki K harfi lacivert olacaksa type kısmındaki kardelen yazısıda...
  17. Arzu ULUIRMAK

Ön Kapak Hangisi Olmalı ?

Elinize sağlık sedat bey, Kesinlikle 1 numara diyorum. 2 numarada gerçek bir fotoğraf içine oturtulan ilistrasyon çalışması garip durmuş. 3 numara kapak tarzında değil. 1 Numaralı çalışmada gözü rahatsız eden bir tane hata var. Çocukların etrafındaki siyah gölge kaldırılmalı. Ayakkabıların...
  18. Arzu ULUIRMAK

feminmarket 3. Çalışmam

[/URL][/IMG]
  19. Arzu ULUIRMAK

Feminmarket 2. Çalışmam

[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
  20. Arzu ULUIRMAK

El ilanı çalışmam

Gerçek olmadığını biliyorum zaten :) Garantinin afişlerini tasarlayan Art directoru tanıyorum. Yorumlara dikkat ederek kendinizi geliştirmenizi öneririm.
Yukarı Alt