Arama sonuçları

1. Arzu ULUIRMAK

M.Kemal Atatürk Deneysel Fotografi Sergisi Bakırköy Yunusemre Kültür Merkezi

25 Ekim Cumartesi Günü Saat 14.30da Grafikerler.org olarak Sergi salonunda gitmek üzere BAKIRKÖY MEYDANINDA TOPLANACAĞIZ... Gelmek isteyen tüm üyelerimizi karşılamaktan mutluluk duyacağız... Hepinizi bekliyoruz... GELECEK OLAN ARKADAŞLAR BU KONU BAŞLIĞI ALTINDA BİLDİRİRLER İSE SEVİNİRİZ
  2. Arzu ULUIRMAK

Site için Hazırladığım Bayram Tebriği..

Çoooookk çok tatlı bir çalışma olmuş Serkan Ellerine sağlık.
  3. Arzu ULUIRMAK

yeni çalışmam

Uğur böceğine kullandığınız böcek salyangoz :) Bu olmamış tabiki.. Demo yazısını bende merak ettim.
  4. Arzu ULUIRMAK

benden bir kampanya afişi daha :)

@aytunc42356 Aslında bizim site olarak bir prensibimiz var, güzel olmuş veya olmamış gibi yorumları çok benimsemiyoruz... Sizce nasıl bir çalışma olmalıydı.. Siz olsaydınız bu kampanyayı nasıl anlatırdınız.. Lütfen fikirlerinizi paylaşır mısınız? Saygılar
  5. Arzu ULUIRMAK

Bir zamanlar İstanbul :)

Ya bende bayıldım parça kontör meselesine :D
  6. Arzu ULUIRMAK

mrb

Bizde mutlu olduk yiğit bey, hoşgeldiniz. umarım iyi vakit geçirirsiniz..
  7. Arzu ULUIRMAK

Mrb Arkadaşlar

Hoşgeldiniz Mithat bey, umarım keyifli vakit geçirirsiniz.
  8. Arzu ULUIRMAK

Nacizane bir Çalışmam:)

Sn, Ares, Bu konuyu daha fazla uzatırsanız, istemeden konuyu kilitlemek zorunda kalacağım, lütfen eleştrilere açık olalım, burada art niyetli bir tutum göremiyorum. Öyle olsaydı buna ben izin vermezdim. Emine hn, sadece yorumunu yazmış... Çalışmalarını paylaşmak isteyen herkes paylaşabilir...
  9. Arzu ULUIRMAK

Taner Budak Kartviziti 3 Adet

Sedat beyin affına sığınarak son kartvizitinin üzerinde biraz oynama yaptım.. Böyle olabilir mi acaba?
  10. Arzu ULUIRMAK

open type font istek

@studio.graph Lütfen forum kurallarını okuyun acil, çok acil gibi başlıklar açmak yasak, ayrıca konuyu yanlış yere açmışsınız konuyu taşıyorum...
  11. Arzu ULUIRMAK

cepli dosya

Ön kapakta dişi olarak yazdığınız, Üniversite isimlerinin hiçbirine gerek yok bence hepsini kaldırmalısınız... Beyaz çizgileride daha koyu bir mor a döndürebilirsiniz... Alttaki lacivert bantıda kaldırın bence, daha sade ve şık görüneceğine eminim... Arka kapakta ortaya koyduğunuz logonun...
  12. Arzu ULUIRMAK

Küp blok tasarımım...

@Aykut Gündüzgören Tasarımı göstermek için photoshopta fotoğrafını çektiğim bir kutuya giydirdim... Ve bunu yaparken çok özenmedim.. Amaç tasarımın kutu üzerinde nasıl durduğunu göstermekti.
  13. Arzu ULUIRMAK

Algıdan Sanata

Paylaşımınız için teşekkürler.
  14. Arzu ULUIRMAK

Küp blok tasarımım...

@best_burak Teşekkürederim yorumunuz için... Zorluk göreceli bir kavramdır... Tabiki ciddi çalıştığınızda sonuca ulaşmak çok kolay olmuyor... Bu çalışmam yanlış hatırlamıyorsam 3-4 saatte sonuçlanmıştı...
  15. Arzu ULUIRMAK

pullu kelebek

@Yunus Emre Kale Sn. Üye daha fazla bu tarz polimiklere girerseniz hoş bir durum olmayacak, lütfen eğer Emine hanım ile ilgili bir probleminiz var ise benimle pm yolu ile irtibata geçiniz. Zira forum içerisinde yöneticilerimize bu şekilde bir uslup ile yaklaşmanıza izin veremeyiz...
  16. Arzu ULUIRMAK

Hayal kurmak parayla mı kardeşim!

Allah gönlünüze göre versin, ne diyeyim :)
  17. Arzu ULUIRMAK

Kitap Kapaklarım

Özellikle 1. kapağın konseptini çok beğendim... Emeğine sağlık, güzel çalışmalar.
  18. Arzu ULUIRMAK

Küp blok tasarımım...

@graffix @smyraeum @junzi @grafikeriso Teşekkürediyorum arkadaşlar.
  19. Arzu ULUIRMAK

karşılıklı iki sayfa dergi ilanı eskizlerim...

@Sedat Gül Teşekkürederim Sedat bey:)
  20. Arzu ULUIRMAK

benden bir kampanya afişi daha :)

Teşekkürler
Yukarı Alt