Arama sonuçları

1. Arzu ULUIRMAK

araç giydirme ??

Aracın modeli yılı gibi özelliklerden yola çıkarak aracın bir teknik çizimini edinin... Teknik çizimi corele çağırıp 30 katı yani %3000 büyükttüğünüzde gerçek ebadına gelecektir.... Bunu isterseniz 1/4 oranında çalışabilirsiniz... Baskıya verirken 1/4 oranında çalıştığınızı söylersiniz onlar 4...
  2. Arzu ULUIRMAK

Maxi Magazin Afiş Çalışması

Yazılardaki gölgeler kesinlikle kaldırılmalı diye düşünüyorum.. Aslına bakarsanız afişin amacını tam olarak anlayamadım... Newyork ta ne yapacaklarmış, dans mı edeceklermiş? Tam anlayamadım... Biraz açıklayıcı bilgi yazarsanız iyi olur... Benim şu an bu afişten anladığım, eğlenen bir gurup...
  3. Arzu ULUIRMAK

bir Parti Afişi Çalışmam..!!

Amaç : Partinin duyurusunu yapmak... Sonuç : Alıcıgözle baktığım halde bişi anlamadım... İnsanlar afişlere maksimum 2-3 saniyede bakar ve geçerler... Bu sürede anlatılmak istenen herşeyi bir seferde algılamaları gerekir... Yoksa çalışma amacına uygun olmaz... önerim: Mutlaka fontları...
  4. Arzu ULUIRMAK

yorumlar sizden buyrun bakalım

Aslında hatalarınızı alıcı gözle baktığınızda sizde görebilirsiniz... İlk çalışmanız olduğu için bir bir saymak taraftarı değilim... Size önerim sayfanın karşısına geçin ve bir bakın... Herşeyi düzenli bir şekilde rahatça okuyup görebiliyor musunuz... Anladığım kadarı ile henüz çok çok...
  5. Arzu ULUIRMAK

ilk Afiş Çalışmam

Tek kelime ile olmamış arkadaşım :( 1) Güzelim görseli, sağdaki transparan bantı koyarak mahvetmişsin.. 2) Adresin orada ne işi var... 3) Şirketimizin ne demek? 4) Firmanın logotype ıda çok kötüymüş ve çok tepede bilinçsizce yerleştirilmiş... ÖNERİ İmajı alana ortalayıp biraz sola çekerek sağ...
  6. Arzu ULUIRMAK

Temel kavramlar

TEMEL KAVRAMLAR Matbaa: Diğer adı basımevi olan matbaalar, çeşitli baskı tekniklerini kullanarak gazete, kitap, dergi, broşür, ambalaj gibi her türlü basılı materyalini üretmek ve çoğaltmak görevini üstlenmiş kuruluşlardır. Matbaalar hizmet götürdükleri sektörlerin talepleri doğrultusunda...
  7. Arzu ULUIRMAK

Ofset nedir?

Ofset baskı aynı zamanda bir düz baskı sistemidir. Dilimize Ingilizce OFF-SET kelimesinden geçmiştir. Matbaacılıkta "Boyanın kâgıttan önce kauçuk üzerine oturması" anlamında kullanılır. Baskı teknikleri arasında en yenisi, ofset baskı teknigidir. Bu teknik, Alois Senefelder'in 1799'da buldugu...
  8. Arzu ULUIRMAK

Grafiker veya Reklam Ajansı Niçin Emir Eri Olmaktadır?

Ben bu maddelere on madde daha eklerim.. Birini seçmek doğru gelmiyor bana hepsi birbiriyle ilintilidir... Şöyleki; Bilinçsizce bu mesleğe adım atmaya kalkan işsiz gençler, grafiker olacaksın diye kandırılacakları mac operatörü fabrikalarına gidip kayıtlarını yaptırırlar.. Bir kaç ay sonra sen...
  9. Arzu ULUIRMAK

kartvizit çalışmam

@Serkan Baysal Yok artık :) sizinkini düzenlemem zaten düzenli olur muhtemelen :D
  10. Arzu ULUIRMAK

Kağıt Ebatları ve Gramajları

Kuşe kağıt mat ve parlak yüzeyli Ebatlar: 70 x100, 64 x 90, 57 x 82 cm Gramajlar: 80 gr. | 90 gr. | 115 gr. | 135 gr. | 170 gr. | 200 gr. | 250 gr. | 300 gr. | 350 gr. Bristol Karton; tek yüzeyi parlak Ebatlar: 70 x100 Gramajlar: 180 gr. | 200 gr. | 225 gr. | 250 gr. | 280 gr. | 300 gr. |...
  11. Arzu ULUIRMAK

kartvizit çalışmam

Şöyle olabilir mesela...
  12. Arzu ULUIRMAK

afiş

Çuhadar tesisleri neden kendini yarışta gibi görüyor... Bu ne yarışı, bence slogan ve konsept tamamen yanlış... Bir dinlenme tesisi tanıtımı yapacak olsam, konforunu ve yemeklerini ve diğerlerinden farklı olduğunu anlatmaya çalışırdım.. Diğerleri ile yarış içinde olduğunu değil... Buna bağlı...
  13. Arzu ULUIRMAK

kampanya

Öncelikle bu kampanya çalışmasında tüketiciye yanlış anlatım yapılmış... Suyu hediye etmiyorlar fakat siz suyu hediye paketine çevirmişsiniz... (Uygulamadada bariz hatalar yapmışsınız).. Kaldı ki su hediye bile olsa, suyu hediye paketine çevirmek çok klasik ve basit bir yöntem... Bu kampanya...
  14. Arzu ULUIRMAK

afiş

Firmanın tam olarak ne iş yaptığını yazarsanız kapsamlı bir yorum yapacağım... Anladığım kadarı ile firma yolüstü dinlenme tesisi doğru mu?
  15. Arzu ULUIRMAK

logo yardım

Birşeyler tasarlayın üzerinde konuşalım..
  16. Arzu ULUIRMAK

FOTOĞRAF ve GRAFİKER

@farukcagla Hocam konunuzu 217 kişi okumuş, yani pek ilgisiz sayılmazlar sadece teşekküretmeyi ihmal etmişler... Onların adına biz teşekkürederiz... Eminim 217 kişi konuyu anlamıştır ve faydalanmıştır... Saygılarımla..
  17. Arzu ULUIRMAK

Dershane El Broşürü

@masist Arkadaşın konusunu gasp etmeye gerek yok aslında alakasız bir soru olmuş fakat cevap vereyim... TDK nın sitesine giriyorsunuz ve bakıyorsunuz... Ama zahmet etmeyin ben söyleyeyim : Eskiden kullanılan "hane" ekleri kaldırıldı artık dersane, hastane, pastane v.s... kullanılıyor...
  18. Arzu ULUIRMAK

celayir zeytincilik katalog

Arka kapaktaki logoyu bantın içinde biraz daha aşağıda ve %85 küçülterek kullanırsanız daha iyi olur... Arkadaki bant yeşil olsaydı kapakla daha bütünleşir gibi geldi.. Sayfa kenarlarındaki el işaretlerine bir anlam veremedim... Kapak gayet şık olmuş.. Seperatörler güzel, iç sayfalarda sağdaki...
  19. Arzu ULUIRMAK

Dergi İlan

Çalışmada çok fazla mataryel kullanmışsınız... Buda gözü yoruyor, özellikle bir dergi ilanı için çok karışık. Alttaki makinalara ve havai fişeklere hiç gerek yoktu diye düşünüyorum... İllaki makina kullanılacaksa bir tanesini zemine transparan biçimde büyüterek koyabilirdiniz... Eğer bu ilan sol...
  20. Arzu ULUIRMAK

celayir zeytincilik katalog

Forma halinde koyduğunuz için küçük görünüyor pek bişi anlayamadım... En azından kapak ve iç sayfalardan birer büyük örnek koyarsanız yorumlayabiliriz belki...
Yukarı Alt