Arama sonuçları

1. Arzu ULUIRMAK

Etiket çalışmaları..

Genel olarak güzel olmuş beğendim... Gözüme takılan ten nokta icel ile london yazısı arasındaki çizgilerin çok kalın olması... maksimum 0,3 vermelisiniz bence... Barcodenin solundaki çizgide aynı şekilde kalın olmuş... Renk uyumu güzel, emeğinize sağlık...
  2. Arzu ULUIRMAK

İlk Kartvizit Çalışmam

@grafiker semra Sizi birdaha uyarmak istemiyorum... Çalışmanın kötü olduğunu düşünebilirsiniz... Ama yorum yapın lütfen.. müspet yada menfii.. forumumuzun amacı insanları yönlendirmek... Böyle yorumlar görmek istemiyorum forumda.. tekrarlanırsa silinecektir...
  3. Arzu ULUIRMAK

portre calısmam

Resmi yükleyememişsiniz tekrar deneyin lütfen..
  4. Arzu ULUIRMAK

bakarsanız sevınırım bır ıstanbulu anlatan afıs ne dersınız

@grafiker semra Ne gibi düzeltmeler yapsın.. Arkadaşlara eksi yada artı yönde yol gösterirsniz. Amaca hizmet etmiş oluruz..
  5. Arzu ULUIRMAK

Kurumsal Kimlik Çalışmam

@mhrf_ Forum kurallarını okuyun... Bold ve renkli yazmak yasak...
  6. Arzu ULUIRMAK

bi hoşgeldin yokmu........:)

Hoşgeldiniz...
  7. Arzu ULUIRMAK

Alkolsüz Ofset Baskı Makinalarında Alkol Kullanımı.

Yararlı bilgiler için teşekkürler...
  8. Arzu ULUIRMAK

Grafik sanatı ve Eğitim

Grafik Sanatı ve Eğitim İnsanın çevreye uyum sağlayabilmesi için sürdürülen plânlı ve plânsız etkinliklerin tümü eğitim olgusunu meydana getirir. İnsanın çevresi ile olan bu etkilenme süreci sonunda oluşan eğitimin temelinde de iletişim yatmaktadır. Bilindiği gibi günümüzde eğitim artık...
  9. Arzu ULUIRMAK

Tipografi üzerine

Her insanın yaşamında harflerin ve yazıların mutlaka bir yeri vardır. Bu konuda bazılarımız şüphesiz daha bilinçliyiz. 1456Õda matbaanın icadından ve daha sonra bilgisayarın oluşumundan bu yana pek çok degişiklik meydana gelmiştir. Son iki yüzyılda tipografinin gelişimi hız kazanmış, bu süre...
  10. Arzu ULUIRMAK

Tram nedir?

Tram; yarım ton (çok ton ya da half to ne) orijinal­le ri tek to na in dir me ye ya ra yan nok ta lar ve ya do­ku lar top lu lu ğu dur. Günümüzde standart tram ve kristal tram olarak iki çeşit tram kullanılır. Standart tramlarda; bir cm lik çizgi üzerin de ki nok ta ve doku sayısı Türk...
  11. Arzu ULUIRMAK

Baskıda oluşan sorunlar, sebepleri ve çözümleri...

Baskıda Oluşan Sorunlar, Sebepleri ve Çözümleri 1) Kirletme : Mürekkep hazne suyunun içine karışıp kirletme yapıyor. Olası Sebep : - Mürekkep merdanesi çok basıyor. - Mürekkep haznesinden fazla mürekkep gönderiliyor. - Su merdaneleri ayarsız. - Hazne suyu pH ayarı bozuk veya su eskimiş. -...
  12. Arzu ULUIRMAK

Kurumsal kimlik nedir? Nasıl olmalıdır.

Bir şirketin kendisini temsil etme biçimlerinin bütününe Kurumsal Kimlik adı verilir. Şirketin kendisini temsil ederken nasıl algılanacagına yön veren aktivitelerin tamamı ise kurumsal kimlik sürecidir. Şirket İsmi, Alt Şirket İsimleri, Semboller (Logo), temel harf karakterleri, tercih...
  13. Arzu ULUIRMAK

Baski nedir? Baski teknikleri

BASKI NEDİR ? Baskı; şekil, yazı, grafik ve resimlerin gerçeğine en yakın biçimde, bir yüzey üzerine çoğaltılarak ve hızlı aktarılması olarak tarif edilebilir. Günümüzde en çok kullanılan baskı yöntemlerini şöyle sıralayabiliriz ; TİPO OFSET FLEKSO TİFDRUK (ROTOGRAVÜR)...
  14. Arzu ULUIRMAK

Tasarım yaparken takıldığınız her konuda sorularınızı buradan yanıtlayalım...

@efendigenc Eğer tasarım kabiliyetiniz hiç yoksa bu işe kalkışmayın... Yok eğer birazcık kabiliyetiniz varda geliştirmek istiyorsanız bunu yolu şu, inceleyeceksiniz araştıracaksınız hemde uzunca bir vakit...
  15. Arzu ULUIRMAK

Tasarım yaparken takıldığınız her konuda sorularınızı buradan yanıtlayalım...

@akin_dogancan1 Herkesin kullandığı program değişir... Tasarım yapılırken kullanılan en yaygın programlar, Photoshop, Freehand, Ilıstrator, Corel draw, In design, Quark xpress v.s.... dir.
  16. Arzu ULUIRMAK

Merhaba arkadaşlar sizden bi ricam olacak

1)- forum kurallarını okuyun 2)- bold ve büyük harf yazmak yasak 3)- evet konunun yeri burası değil işveren ilanları... freelans çalışan arkadaşlardan birine ücret karşılığı logo yaptırabilirsiniz... Burası yeri değil... Emeğe saygı lütfen... BU TARZ İSTEKLERİN YER ALDIĞI KONULAR...
  17. Arzu ULUIRMAK

sitemiz için yaptığım küçük bir çalışma :)

@buguz Teşekkürederim.. Sadece Logotype forumdan onun dışında herşey benden :):)
  18. Arzu ULUIRMAK

@suleymankoklu Yooo ayrı yazılmıyo :):):):) dikkatli bak süleyman bir taşla iki kuş vurdum... Tipografi :)
  19. Arzu ULUIRMAK

@st_anger_turk @samara Teşekkürederim arkadaşlar...
Yukarı Alt