Genel olarak güzel olmuş beğendim... Gözüme takılan ten nokta icel ile london yazısı arasındaki çizgilerin çok kalın olması... maksimum 0,3 vermelisiniz bence... Barcodenin solundaki çizgide aynı şekilde kalın olmuş... Renk uyumu güzel, emeğinize sağlık...
@grafiker semra
Sizi birdaha uyarmak istemiyorum... Çalışmanın kötü olduğunu düşünebilirsiniz... Ama yorum yapın lütfen.. müspet yada menfii.. forumumuzun amacı insanları yönlendirmek... Böyle yorumlar görmek istemiyorum forumda.. tekrarlanırsa silinecektir...
Grafik Sanatı ve Eğitim
İnsanın çevreye uyum sağlayabilmesi için sürdürülen plânlı ve plânsız etkinliklerin tümü eğitim olgusunu meydana getirir. İnsanın çevresi ile olan bu etkilenme süreci sonunda oluşan eğitimin temelinde de iletişim yatmaktadır.
Bilindiği gibi günümüzde eğitim artık...
Her insanın yaşamında harflerin ve yazıların mutlaka bir yeri vardır. Bu konuda bazılarımız şüphesiz daha bilinçliyiz. 1456Õda matbaanın icadından ve daha sonra bilgisayarın oluşumundan bu yana pek çok degişiklik meydana gelmiştir. Son iki yüzyılda tipografinin gelişimi hız kazanmış, bu süre...
Tram; yarım ton (çok ton ya da half to ne) orijinal­le ri tek to na in dir me ye ya ra yan nok ta lar ve ya do­ku lar top lu lu ğu dur. Günümüzde standart tram ve kristal tram olarak iki çeşit tram kullanılır.
Standart tramlarda; bir cm lik çizgi üzerin de ki nok ta ve doku sayısı Türk...
Baskıda Oluşan Sorunlar, Sebepleri ve Çözümleri
1) Kirletme : Mürekkep hazne suyunun içine karışıp kirletme yapıyor.
Olası Sebep :
- Mürekkep merdanesi çok basıyor.
- Mürekkep haznesinden fazla mürekkep gönderiliyor.
- Su merdaneleri ayarsız.
- Hazne suyu pH ayarı bozuk veya su eskimiş.
-...
Bir şirketin kendisini temsil etme biçimlerinin bütününe Kurumsal Kimlik adı verilir. Şirketin kendisini temsil ederken nasıl algılanacagına yön veren aktivitelerin tamamı ise kurumsal kimlik sürecidir.
Şirket İsmi, Alt Şirket İsimleri, Semboller (Logo), temel harf karakterleri, tercih...
BASKI NEDİR ?
Baskı; şekil, yazı, grafik ve resimlerin gerçeğine en yakın biçimde, bir yüzey üzerine çoğaltılarak ve hızlı aktarılması olarak tarif edilebilir.
Günümüzde en çok kullanılan baskı yöntemlerini şöyle sıralayabiliriz ;
TİPO
OFSET
FLEKSO
TİFDRUK (ROTOGRAVÜR)...
@efendigenc
Eğer tasarım kabiliyetiniz hiç yoksa bu işe kalkışmayın... Yok eğer birazcık kabiliyetiniz varda geliştirmek istiyorsanız bunu yolu şu, inceleyeceksiniz araştıracaksınız hemde uzunca bir vakit...
@akin_dogancan1
Herkesin kullandığı program değişir... Tasarım yapılırken kullanılan en yaygın programlar, Photoshop, Freehand, Ilıstrator, Corel draw, In design, Quark xpress v.s.... dir.
1)- forum kurallarını okuyun
2)- bold ve büyük harf yazmak yasak
3)- evet konunun yeri burası değil işveren ilanları... freelans çalışan arkadaşlardan birine ücret karşılığı logo yaptırabilirsiniz... Burası yeri değil...
Emeğe saygı lütfen...
BU TARZ İSTEKLERİN YER ALDIĞI KONULAR...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.