Mobilyaları hiç beğenmedim :) şaka bir yana, Gölgelerde hatalar var... Cam sehbanın altından yeşil bantın devam etmesi gerektiğini düşünüyorum... Keşke firma isminin üzerine görsel kullanmasaydın... Birde Firma ismini yukarıda dene derim ben... Eğer mümkünse aynı persfektiften çekilmiş görseller...
Yazılar çok karışık, tipografi çok hatalı... Kompozisyon: Çalışmanın tamamının yorumudur... Yukarıda kullandığınız yazılar sadece çalışmanın tipografik bölümünü oluşturur... Üzerinde mutlaka çalışmanız gerektiğini düşünüyorum...
Ayrıca flood yapmak yasak, mesajlarınızı birleştiriyorum. Lütfen...
@kozcelik
Cümlenizden elinizdeki bilgileri, logo çalışmaları karşılığında paylaşacağınız anlaşılıyor... Yoksa bilgi paylaşımıyla rüşvetin tabiki hiç alakası yok... Eğer Logo çalışması yapacak grafiker arkadaş arıyorsanız... İş veren ilanları kısmına mesaj bırakabilirsiniz... Yok ben logomu...
ya grafman o başlıklar yine niye o kadar tepede, sırttaki yazılar neden o kadar büyük.. Arkadaki yazılar yine büyük ve okunmuyo çünkü siyah, ve sola çok yakın... Fontlarını değiştir mutlaka Ve en önemlisi yaptığın iki kapağın birbirine çok benziyor... Hadi bakalım kardeşim çık işin içinden...
İlk çalışmanın tipografisi üzerinde biraz çalışırsan bu iş olur.. Kelimeler birbirinden kopmuş... Biraz daha kalın sheriffli bir yazı kullanıp, üzerinde biraz oyna derim... Görsel çok güzel... Eline sağlık...
@grfbilal
Arkadaşlar bu konu içerisinde lütfen soru cevap şeklinde gidelim... Teşekkürlerinizi rep vererek veya özel mesajla bildirin.. Karışıklığa yol açmayalım. Bu konu içerisinde bundan sonra teşekkür v.s. mesajlar silinecektir...
Ben freehand kullanıyorum... Fakat bu işi 15 yıldır yapıyorum doğal olarak freehand kullanıyorum, senin freehand kursuna gitmen çok anlamsız olur. Freehand bitti başka versiyonu çıkmayacak.. Yeni makinalarda ilistratoru destekliyor.. Bu yüzden Freehand i hiç karıştırma... Aslında süper bir...
@aslimm
Tabikide şu anda birsürü eksik var... Fakat şimdilik bu kadar yeter..(Sadece efektlerden kaçınması gerektiğini anlatmaya çalıştım.) Hepsi bir günde olmaz yavaş yavaş... :)
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.