Arama sonuçları

1. Arzu ULUIRMAK

merhabalar

hoşgeldiniz.. umarım iyi vakit geçirirsiniz... lütfen forum kurallarını okumayı ihmal etmeyin...
  2. Arzu ULUIRMAK

Çerçeve Lazım

forumda gerekli aramayı yaparsanız bulursunuz...
  3. Arzu ULUIRMAK

STILOFS ofis mobilyaları

Mobilyaları hiç beğenmedim :) şaka bir yana, Gölgelerde hatalar var... Cam sehbanın altından yeşil bantın devam etmesi gerektiğini düşünüyorum... Keşke firma isminin üzerine görsel kullanmasaydın... Birde Firma ismini yukarıda dene derim ben... Eğer mümkünse aynı persfektiften çekilmiş görseller...
  4. Arzu ULUIRMAK

16.hazar şiir akşamları afiş çalışmam

Yazılar çok karışık, tipografi çok hatalı... Kompozisyon: Çalışmanın tamamının yorumudur... Yukarıda kullandığınız yazılar sadece çalışmanın tipografik bölümünü oluşturur... Üzerinde mutlaka çalışmanız gerektiğini düşünüyorum... Ayrıca flood yapmak yasak, mesajlarınızı birleştiriyorum. Lütfen...
  5. Arzu ULUIRMAK

Kuraklik (acemi bir çalisma)

Çalışmanıza yorum yapmayacağım... :( Konuyu ilgili bölüme taşıyorum...
  6. Arzu ULUIRMAK

Logo Yardim...

@kozcelik Cümlenizden elinizdeki bilgileri, logo çalışmaları karşılığında paylaşacağınız anlaşılıyor... Yoksa bilgi paylaşımıyla rüşvetin tabiki hiç alakası yok... Eğer Logo çalışması yapacak grafiker arkadaş arıyorsanız... İş veren ilanları kısmına mesaj bırakabilirsiniz... Yok ben logomu...
  7. Arzu ULUIRMAK

Kapak çalişmam

editlemeye çalıştım linkiniz çalışmıyor lütfen tekrar yükleyin
  8. Arzu ULUIRMAK

Kapak Çalışması 2:))

ya grafman o başlıklar yine niye o kadar tepede, sırttaki yazılar neden o kadar büyük.. Arkadaki yazılar yine büyük ve okunmuyo çünkü siyah, ve sola çok yakın... Fontlarını değiştir mutlaka Ve en önemlisi yaptığın iki kapağın birbirine çok benziyor... Hadi bakalım kardeşim çık işin içinden...
  9. Arzu ULUIRMAK

Issız bir adaya gidecek olsanız yanınıza alacağınız 3 şey

@Busse Sen git güzelim biz arkadan jeneratör göndeririz... :D:D:D
  10. Arzu ULUIRMAK

bakarsanız sevınırım bır ıstanbulu anlatan afıs ne dersınız

İlk çalışmanın tipografisi üzerinde biraz çalışırsan bu iş olur.. Kelimeler birbirinden kopmuş... Biraz daha kalın sheriffli bir yazı kullanıp, üzerinde biraz oyna derim... Görsel çok güzel... Eline sağlık...
  11. Arzu ULUIRMAK

Kurumsal Kimlik Çalışmam

Teşekkürederiz, doğru bir kurumsal kimlik çalışması, umarım diğer üyelerimiz görür ve faydalanırlar...
  12. Arzu ULUIRMAK

Issız bir adaya gidecek olsanız yanınıza alacağınız 3 şey

Hayatımın erkeği ve çocuklarımız :)
  13. Arzu ULUIRMAK

Tasarım yaparken takıldığınız her konuda sorularınızı buradan yanıtlayalım...

@grfbilal Arkadaşlar bu konu içerisinde lütfen soru cevap şeklinde gidelim... Teşekkürlerinizi rep vererek veya özel mesajla bildirin.. Karışıklığa yol açmayalım. Bu konu içerisinde bundan sonra teşekkür v.s. mesajlar silinecektir...
  14. Arzu ULUIRMAK

Günün Sözü

Bizi uzaklıklar değil, göze alamadığımız yakınlıklar acıtır...
  15. Arzu ULUIRMAK

Bayanlar daha mı iyi tasarımcıdır ?

@graffix Biraz sabret geliyorum ben... Dünyada iz bırakacağım :D
  16. Arzu ULUIRMAK

dergi kapağı

@broken Lütfen üyemizi yönlendirelim neresi olmamış.. eksikler neler... Eksi ve artılarını yazalım...
  17. Arzu ULUIRMAK

mac freehand kursu

Ben freehand kullanıyorum... Fakat bu işi 15 yıldır yapıyorum doğal olarak freehand kullanıyorum, senin freehand kursuna gitmen çok anlamsız olur. Freehand bitti başka versiyonu çıkmayacak.. Yeni makinalarda ilistratoru destekliyor.. Bu yüzden Freehand i hiç karıştırma... Aslında süper bir...
  18. Arzu ULUIRMAK

İlk Kapak Tasarımın

@aslimm Tabikide şu anda birsürü eksik var... Fakat şimdilik bu kadar yeter..(Sadece efektlerden kaçınması gerektiğini anlatmaya çalıştım.) Hepsi bir günde olmaz yavaş yavaş... :)
  19. Arzu ULUIRMAK

dünyaya bir daha gelseniz isminizin ne olmasını isterdiniz???

HAYALİN.... Because DREAM :) yakında kimse bana arzu demiyecek zaten... :) Bidaha dünyaya gelmeme gerek yok..
  20. Arzu ULUIRMAK

şimdi çizdiğim bir resim :)

Yüzde hiç gölge yok... :/
Yukarı Alt