Arama sonuçları

1. Hasan YILDIZ

Grafikerler.org Adobe Series 3D Design - Cinema 4D

Merhabalar Sitemiz adına yaptığım serbest bir çalışmadır. Cinema 4D Çalışma Ekranı Final Render Logo Render ( Serbest )
  2. Hasan YILDIZ

Sarmaşıklı Kalp - 3D Animasyon

Merhaba ; Work : Sarmaşık kalp... Programs : Maxon Cinema 4D R13, After Effects CS5.5 47398081 Yorumlarınız...
  3. Hasan YILDIZ

iPhone 4S - Cinema 4D - Final Render

Merhabalar ; Work : Apple iPhone 4S 3D Modeling Program : Maxon Cinema 4D R13 Render Settings ; Global Illumination / Diffuse dept : 2 Color Mapping / Bright : 1 , Dark : 1 Render Size : 2560 x 1600 DPI : 1000 Render Export Type : TİF Final :
  4. Hasan YILDIZ

İstanbul 2020 Olimpiyatları Logosu belli oldu - Logo ile ilgili düşünceleriniz nedir?

İSTANBUL 2020 LOGOSU Başbakan Erdoğan, Londra yolcusu sporculara iftar yemeği verdi. Erdoğan, 2020 Olimpiyatlarına aday kent olan İstanbul'un logosunu açıkladı. İŞTE 2020 LOGOSU Başbakan Erdoğan iftar yemeğinin ardından da 2020 Olimpiyatlarına aday kent olan İstanbul'un logosunu...
  5. Hasan YILDIZ

Kullanıcı renkleri ve üye rütbelerini tanıma - Lütfen Okuyunuz

Forumumuzda online olan kişilere baktığımızda renkli renkli kullanıcılar görebiliyoruz. Bu renklerin anlamları nelerdir , bu renklerde olabilmemiz için neler yapmalıyız ve nelere dikkat etmeliyiz. Gelin hep birlikte inceleyelim. Admin:Forumun en üst kademedeki yöneticilerinin rengidir...
  6. Hasan YILDIZ

M60 Silah Modelleme - Endüstriyel Tasarım

Merhaba ; Cinema 4D + Keyshot 3 + Photoshop CS6 Screenshot : Sonuç :
  7. Hasan YILDIZ

No-Frost Buzdolabı - Endüstriyel Tasarım

Merhaba ; Cinema 4D - 3DS Max - Keyshot - Photoshop ile yapılmıştır. Sonuç :
  8. Hasan YILDIZ

Tek Taş Yüzük - Endüstriyel Tasarım

Merhabalar ; Bi sitede gördüm ve modellemeye karar verdim. Cinema 4D R13 de modellendi 3DS Max'e aktarıldı ardından Keyshot'ta render edildi. Son olarak Photoshop'ta son düzenlemeler yapıldı. Sonuç :
  9. Hasan YILDIZ

Sıcaklardan bunaldınız mı ? Gelin Forumumuz Klimalıdır :)

Cinema 4D + 3DS MAX + Keyshot + Photoshop ile yapılmıştır :)
  10. Hasan YILDIZ

Cylon Centurion - Keyshot Render

Merhabalar ; Keyshot Render motorunu kullanmaya başladım. İlk çalışmam aşağıda görmüş olduğunuz şekildedir. Değerli Yorumlarınıza... Modelleme : 3DS Max 2010 Render : Keyshot 3 Son düzenlemeler : Photoshop CS6 3DS MAX 2010 Keyshot 3 Son Hali
  11. Hasan YILDIZ

Ders 5 Obje Gruplandırma ve konumlandırma - Maxon Cinema 4D - HD Videolu Anlatım

Setimizin 5. videosunu yayınlıyorum. 45429080 Setin tamamına ulaşmak için TIKLAYIN İyi Dersler..
  12. Hasan YILDIZ

Yeni Kurumsal Kimlik Sunum Şablonu Çalışmam

Merhaba ; Cinema 4D ile hazırladığım kurumsal kimlik sunum çalışmasıdır.
  13. Hasan YILDIZ

Erkekler ve Kadınlar..

"Erkekler kadınların ilk aşkı, kadınlar da erkeklerin son aşkı olmak ister."
  14. Hasan YILDIZ

112.005 Üyeye ulaştık.. - Grafikerler.org

Her gün hızla büyüyen sitemiz 112.005 üyeye ulaştı ver her geçen dakika forumumuza yeni bireyler üye oluyor. Aylık 500.000 gerçek ziyaretçi sayısı, sosyal paylaşım sitelerinde ki 10.000 takipçisi, forum içerisinde ki 28.255 konu ve 147.052 mesaj sayısı ile geniş bir kitleye hitap etmeye devam...
  15. Hasan YILDIZ

Ders 4 Obje Ekleme ve düzenleme - Maxon Cinema 4D - HD Videolu Anlatım

Setimizin 4. videosu olan Text Ekleme ve düzenleme eğitim videosunu yayınlıyorum. 45301567 İyi Seyirler.. İyi Forumlar..
  16. Hasan YILDIZ

HY Graphic Design - Kurumsal Kimlik - Kişisel Çalışma

Logo / Amblem Kurumsal Kimlik Uygulama
  17. Hasan YILDIZ

15 Kişiye saldırdım :)

18. Hasan YILDIZ

Yardımcı Birlik Kurumsal Kimlik ve Logo

Merhabalar Çalışma seçilmedi ama ben yinede yayınlamak istedim. LOGO AMBLEM KURUMSAL KİMLİK
  19. Hasan YILDIZ

Tüm Müslüman Aleminin Berat Kandili Mübarek Olsun...

Berat Kandiliniz Mübarek Olsun.. Hayırlara vesile olması dileğiyle.. Grafikerler.org Yönetimi
  20. Hasan YILDIZ

60 Adet PSD Web Template - DOWNLOAD - Grafikerler.org

İndirmek için Download butonuna tıklayınız. Rar Şifresi : grafikerler.org Rep kullanmayı ihmal etmeyiniz...
Yukarı Alt