Arama sonuçları

1. Hasan YILDIZ

Ders 3 Obje Ekleme ve düzenleme - Maxon Cinema 4D - HD Videolu Anlatım

Sizlerle setimizin 3. videosu olan Obje ekleme ve düzenleme dersini paylaşıyorum. Setimizin tamamı için TIKLAYINIZ İyi Forumlar...
  2. Hasan YILDIZ

Kırmızı Beyaz Restaurant Logo

Sade ve ne olduğu anlaşılır, akılda kalıcı bir logo olsun istedim.
  3. Hasan YILDIZ

Damat...

İyi damat kazanılmış bir erkek evlattır, Kötü damat ise kaybedilmiş bir kız çocuğudur... Hz. Ali
  4. Hasan YILDIZ

Gede Bilirsen..

Azerice bir şiiri sizlerle paylaşıyorum. Gede Bilirsen Madamki içinde o atiş söndü Bir daha yandirmadan gede bilersen Aglında galmasın bu son bahışlar Üzüme bahmadan gede bilersen İllerdir verdigin kederi görme Üstüme yıkdıgın gusseni görme Ömrümden aldigin gunleri görme Menide...
  5. Hasan YILDIZ

Günaydın...

Günaydın mavi gök günaydın güneş Günaydın yavrular günaydın evdeş Günaydın sevgiyle sardığım kardeş ‘Önce can’ demişler bana günaydın Günaydın Artvin’im günaydın Bursa Günaydın İzmir’e günaydın Kars’a Günaydın ‘Günaydın’ bekleyen varsa Soğukta kıvranan Van’a günaydın Günaydın...
  6. Hasan YILDIZ

Bak Oğul !

Üniversiteye giderken babamın bana okuttuğu şiirdi... Buyurun siz de okuyun.. Bak Oğul Bak oğul, ömrünce nasihatımdır sana, kulağın aç, dinle beni. Bak oğul, cahil ile dost olma, ilim bilmez, İrfan bilmez, söz bilmez, üzülürsün. Bak oğul, saygısızla dost olma, usul bilmez...
  7. Hasan YILDIZ

Düşündürücü :)

8. Hasan YILDIZ

Ders 2 Selection Tool Kullanımı - Maxon Cinema 4D - HD Videolu Anlatım

Setimizin 2. videosunu yayınlıyorum. Tamamını indirmek için TIKLAYIN
  9. Hasan YILDIZ

Ders 1 Arayüzü Tanıma - Maxon Cinema 4D - HD Videolu Anlatım

Setimizin ilk dersini yayınlıyorum. 44716079 Tamamı için TIKLAYINIZ..
  10. Hasan YILDIZ

Gazete Tasarımları ve Günün Şiiri bölümü açılmıştır - Grafikerler.org

Merhaba Grafikerler.org kullanıcıları ; Gazete tasarımlarınızı yeni açılan Gazete Tasarımları kısmına açabilirsiniz. Günün Şiiri bölümü açılmıştır. Bizimle şiirlerinizi paylaşabilirsiniz. Şiirlerinizi paylaşmak için Söyleşi kategorisindeki Günün Şiiri bölümüne yeni konu açabilirsiniz...
  11. Hasan YILDIZ

Yaz okulu kalkıyor :) Tepkiye bakar mısınız :)

Dimitri'nin yaz okulunun kaldırılmasına vermiş olduğu tepki :)
  12. Hasan YILDIZ

Hasan YILDIZ - Grafik Tasarım

Merhabalar ; Grafik tasarım konusunda deneyimlerime güvenerek sizleri en iyi sonuca ulaştırabilirim. Program Bilgilerim Adobe Photoshop - İleri seviye CorelDRAW - İleri Seviye Maxon Cinema 4D - Uzman Adobe Illustrator - Orta Adobe After Effects - Orta Adobe Flash - Orta...
  13. Hasan YILDIZ

Hasan YILDIZ - Facebook Sayfası

Merhaba Arkadaşlar ; Sizleri Facebook Sayfam'a davet ediyorum. Yeni çalışmalarım, eğitim videolarım ve bana sormak istediğiniz her şey için buyrun ; TIKLAYIN.. Görüşmek üzere...
  14. Hasan YILDIZ

Vray for Cinema 4D - Tanıtım Yazısı

V-Ray , günümüzde üretim için söz konusu en yüksek kalitedeki render araçlarından biridir. Dünya çapında profesyonel CG sanatçıları ve görselleştirme firmaları tarafından yaygın olarak kullanılmaktadır. Yüksek render sürati ile elde edilen, ispatlanmış, çekici ve süper gerçekçi görüntü kalitesi...
  15. Hasan YILDIZ

Photoshop ile Şaheser yarattı - Alexander Koshelkov

Adobe’un görüntü işleme yazılımı Photoshop’u ileri düzeyde kullanmasıyla bilinen Alexander Koshelkov’un ortaya çıkardığı bu son eser görenleri adeta hayrete düşürüyor. Fotoğraf, resim düzenleme ve çizim uygulamaları arasında rakiplerine nazaran daha profesyonel bir çözüm sunan Adobe Photoshop...
  16. Hasan YILDIZ

Kırmızı Beyaz Restaurant - Tek kırım kartvizit

Merhabalar ; Tek kırımlı 106x86 mm boyutundadır. Firma isteği üzerine düzenlenmiştir. Tasarıma biraz müşteri eli değdi yani :) Logo bana aittir. Değerli Yorumlarınıza..
  17. Hasan YILDIZ

ARGEN Mühendislik - Kurumsal Kimlik

Merhabalar Logo : Şirketin vermiş olduğu şablondan yola çıkıldı. 'A' harfine parçalanma figürü verdim mühendislik ufak detaylardan oluşur, bu izlenimi vermek istedim. Renk : Şirketin isteği üzerine mavi kullanıldı. Proje henüz tamamlanmamıştır. Kıymetli Yorumlarınıza..
  18. Hasan YILDIZ

Tasarımcılara Söylenen Bahaneler - Bu başlıkta topluyoruz :) Haydi bakalım..

Merhaba Meslektaşlar ; Bu başlık altında bizlere işi bedavaya getirmek için müşteriler tarafından söylenen bahaneleri yazalım. Bakalım neler çıkacak ortaya :) Benden bir kaç tane ; ' 5 dakikada yaptın bu logo senden olsun diğerinin parasını veririz ' ' Programları bilsem bende...
  19. Hasan YILDIZ

Epizen Kozmetik - Kurumsal Kimlik

Merhabalar ; Logo : Kozmetik ürünü ele alındığında tabi ki akla ' yaşam ' geliyor. Bende amblemi sağlıklı insan figürü ekleyerek yaptım. Renk : Firma isteği ' Cıvıl cıvıl yaşam dolu bir renk ' idi bende renk yerine pattern kullandım. Proje henüz yapım aşamasındadır. Değerli...
Yukarı Alt