Arama sonuçları

1. Hasan YILDIZ

Başaran Otomotiv - Kurumsal Kimlik Çalışması

Merhabalar ; Logo : 'A' harfinin üzerine hız figürü vermek için 'Kanatlar' sembolize edilmiştir. Renk : Kırmızı ve Gri'nin uyumu burada da kullanıldı. Kıymetli Yorumlarınıza...
  2. Hasan YILDIZ

Oğlum Bak Git - Star Wars :)

Sanal ortamda fenomen olan bir video'nun Star Wars versiyonu :) Tebessüm dileği ile..
  3. Hasan YILDIZ

Cemsan Mezbahane Sistemleri - Kurumsal Kimlik Çalışması

Merhaba Arkadaşlar. Logotype : Markanın isteği üzerine amblem kullanılmadı. Logotype üzerinde bir bıçak kesiği figürü kullanıldı. Renk : Firma isteği üzerine kırmızı ve siyah kullanıldı. Proje yapım aşamasındadır, henüz sonuçlanmamıştır. Kıymetli yorumlarınıza...
  4. Hasan YILDIZ

Regaip Kandiliniz Mübarek Olsun..

Tüm İslam Aleminin Regaip Kandili Mübarek Olsun Hayırlı Kandiller . Grafikerler.org Yönetimi.
  5. Hasan YILDIZ

Günün Sözü.

Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın, dostlarınız sizi geçsin. (La Rochefoucauld)
  6. Hasan YILDIZ

Gençler ? Hani Bizim Türkçe'miz ? Nereden Çıktı Bu 'Thurhqche' ?

Türkçe'miz.. Bize özgü.. Bizim dilimiz.. Türkçe = Zeka Türkçe, son yıllarda dünyada üzerinde en çok araştırma yapılan dillerden bir tanesidir. Türkçe'nin gramer yapısının mantığa uygunluğu, dilin ezber metodu ile değil, mantık yürütülerek öğrenilmesi bilim adamlarını Türkçe'nin...
  7. Hasan YILDIZ

Adobe CS6 Serisi yenliklieri

Adobe CS6 Serisi Çıktı ! Download Aşağıdaki videoda yenilikleri izleyebilirsiniz Türkçe Video Anlatımı İçin Tıklayın..
  8. Hasan YILDIZ

Seninim.com Logo Çalışması - Hasan Y.

Merhabalar Yeni açılacak forum tarzında bir site için yapmış olduğum logo.
  9. Hasan YILDIZ

İnova İletişim - Marka Adı & Logo - Hasan YILDIZ

İnova İletişim Marka Adı : İnan KILIÇ ve Vahit KILIÇ adında iki kardeşin atılımı olan bir İletişim Merkezi için marka adı iki kardeşin isimlerinin ilk iki harfini kullanarak ve arasına bir zincir niteliğini tanımlamak için 'O' harfi koyunca bilindik bir isim çıktı ortaya 'İnova İletişim'...
  10. Hasan YILDIZ

Kişisel Logo Denemesi - Hasan YILDIZ.

Merhaba ; Kendime ait bir logo yapmak istedim bu çıktı ortaya :)
  11. Hasan YILDIZ

Çivril Meslek Yüksekokulu Kurumsal Kimlik Çalışması - Hasan YILDIZ

Merhaba ; Logo : Yöresel bir meyve olan elma simgesi işlendi ve elma yapraklarında bir kitap sembölü kullanılarak eğitim çağrışımı yapıldı. Pamukkale Üniversitesi'nin Logosunu kullanmak zorunlu olduğu için elma kenarına Traverten Logosu konuldu. Renk : Yöre Yeşil Çivril olarak anılır...
  12. Hasan YILDIZ

Kim Şampiyon Olur ? Fenerbahçe mi Galatasaray mı ?

Bu gün dünyanın en büyük derbilerinden biri yapılacak. Sizce hangi takın bu gece şampiyon olacak ?
  13. Hasan YILDIZ

5 Dakikada yapıver eline mi yapışcak.. Kaç 5 dakika ? ?

Grafikerlik... Müşterilerin çoğuna göre 2 dakikada Logo, 5 dakikada Kartvizit, 20 dakikada Kurumsal Kimlik yapılabilen bir meslek.. Ne denli acı bir durumdur ki bu meslekte olan meslektaşlarımız kendini bu konuda ifade edemiyor ve malesef piyasayı kalbinden bıçaklayan Kopyacı Çocuk...
  14. Hasan YILDIZ

Lütfen Tüm Üyelerimiz Okusun - Önemli Duyuru

Merhaba Grafikerler.org kullanıcıları. Yapılan kontrol ve denetimler sonucunda; - Hemen hemen her konu alakasız yerlere açılmış. - Reklam olsun diye birşeyler paylaşılmış ve bu paylaşımlarda prim edinmek hedeflenmiş. - Yardım isteyenler bile emir kipi ile başlık açılmış. - Konularda...
  15. Hasan YILDIZ

Etiketler Vektörel

RAR Şifresi www.grafikerler.org
  16. Hasan YILDIZ

Cinema 4D Dersleri - Poly FX MoGraph - Full HD 1080p Videolu Anlatım - Hasan Y.

Merhaba Grafikerler.org Ailesi Bu ders videomuzda sizlerle birlikte bir Motion Graphic aracı olan Poly FX aracının kullanımını göstermiş olacağım. Poly FX Nedir ? - Belirlenen nesneye kırılma, parçalanma efekti veren bir MoGraph aracıdır. RAR İçeriği ; - Cinema 4D Poly FX Kullanımı...
  17. Hasan YILDIZ

Hiç Kullanılmamış Lapazz A6 Grafik Tablet

Merhaba Arkadaşlar. Cihazı aldım fakat bir defa kullandım. Çizim bana göre değilmiş onu anladım :) 2 Yıl garantili, Kurulum CD'si, 2 Adet Kalem, 2 Adet Yüksek Kaliteli Pil, 4 Adet Kalem Ucu Kalem Tutacağı, Kalem Ucu çıkarıcı, Faturası, Herşeyi ile beraber kutusunda gönderilecektir...
  18. Hasan YILDIZ

Sizce Hangisi ?

Merhaba Arkadaşlar, Pamukkale Üniversitesi'nin Çivril Meslek Yüksekokulu için tasarlamış olduğum iki logoyu sunuyorum. Çivril'in elması meşhurdur ve logoda elma istendiği için elma figürü yapıldı. Hem elma Hem eğitim derken sonuç elma yaprağından bir kitap oluşturmaya vardı. Yorumlarınız ...
  19. Hasan YILDIZ

Cinema 4D Dersleri - Explosion FX Detaylı Kullanımı - HD Video'lu Anlatım - Hasan Y.

Merhaba değerli Grafikerler.org kullanıcıları ; Bu ders videomuzda sizlere Maxon Cinema 4D ortamında Explosion FX aracının kullanımı hakkında bilgi vereceğim. Explosion FX nedir ? - Bir nesnenin belirli bir bölgesinden başlayarak bir dağılma efekti uygulamaya yarayan bir MoGraph...
  20. Hasan YILDIZ

El İlanı Çalışmam.

Bir cafenin düzenlediği piknik organizasyonu için yaptığım el ilanı çalışmam. Müşteri beğendi ve basılıp dağıtıldı. Programlar : CorelDRAW X5, Cinema 4D R13, Photoshop CS5 Boyut : 140 mm x 200 mm Renk : CMYK
Yukarı Alt