Arama sonuçları

1. Hasan YILDIZ

Çok etkileyici..

Merhaba Arkadaşlar Uşak Anadolu Mola'da bu çalışmayı gördüm ve çok hoşuma gitti yapan sanatçıyı tebrik ediyorum. Sizlerle paylaşmak istedim.. Hasan Y.
  2. Hasan YILDIZ

Notebook mu ? Desktop mu ? :)

Notebook mu kullanıyorsunuz, Desktop mu ? Sizce hangisi daha iyi ?
  3. Hasan YILDIZ

Facebook 1 Milyar Üyeye Çok Yakın...

Facebook 1 Milyar Üyeye Çok Yakın Facebook, gün içerisinde siteye dair son kullanıcı verilerini teknoloji basınıyla paylaştı. Peki sosyal ağın kaç üyesi var, günde kaç fotoğraf yükleniyor biliyor musunuz? Sosyal ağ kavramını hayatımıza sokan Facebook ülkemiz internet kullanıcılarının da en...
  4. Hasan YILDIZ

İlginç Sanat..

Bu ilginç çalışma, 103.987 kürdanla 36 yılda yapılmış.
  5. Hasan YILDIZ

Cinema 4D'ye İlgi :)

Merhaba Arkadaşlar. Forumumuzda görünce gururlandığım 2 kareyi sizlerle paylaşmak istiyorum..
  6. Hasan YILDIZ

Motion Graphic Alanına Giriş Yaptığım İlk Çalışmam - Hasan YILDIZ

Merhaba Değerli Grafikerler.org Kullanıcıları ; Cinema 4D Modelleme işini bitirip, Motion Graphic alanına yöneldim. İlk çalışmamı sizlere sunuyorum. Değerli yorumlarınız ışık tutacaktır buna yürekten inanıyorum. Çalışmam Cinema 4D'de modellenip After Effects CS5'e aktarılarak gerekli FX'ler...
  7. Hasan YILDIZ

Hedefinizi koyun ve ilerleyin. Kim ne derse desin !

''Bir daha kimsenin sana bir şey yapamayacağını söylemesine izin verme. Bir hayalin varsa peşini bırakmamalısın (onu korumalısın) . İnsanlar, kendilerinin yapamadıkları şeyleri senin de yapamayacağını söylerler. Bir şeyi istiyorsan peşini bırakma; git ve al, o kadar ...''
  8. Hasan YILDIZ

Cinema 4D Dersleri - Sehpa Modelleme - 1080p Videolu Anlatım

Merhaba Arkadaşlar Bu ders videomuz da sizlerle beraber bir cam sehpa modelleyeceğiz. Bu dersimiz sayesinde Sweep NURBS'un mantığını da kavrayacağız. 40787163 Herşey için Grafikerler.org yeter ! Lütfen Forumumuzdan daha iyi faydalanmak için Üye Ol'un
  9. Hasan YILDIZ

İlginç..

Gördüğünüz küplerin gri gölge tonlarına bakın. Aynı değil, değil mi ? Şimdi işaret parmağınızı yatay tutup küplerin birleştiği çizgiyi kapatın Şaşırtıcı değil mi?
  10. Hasan YILDIZ

Kendi Adıma Kurumsal Logo Çalışmam - Hasan YILDIZ

Merhaba Kendi Adıma hazırladığım Logo, Kartvizit ve İntro Çalışmamı sunuyorum. 40776294
  11. Hasan YILDIZ

Facebook Kişisel Sayfam - Hasan YILDIZ

Merhaba Arkadaşlar. Cinema 4D Derslerim, Cinema 4D Çalışmalarım ve sormak istediğiniz herşey için Kişisel Facebook sayfama sizleri davet ediyorum. Hasan YILDIZ - Graphic Designer Facebook sayfam için Tıklayın lütfen..
  12. Hasan YILDIZ

Grafikerler.org Backrground Çalışması - Cinema 4D R13

Merhaba Arkadaşlar. Yeni tasarladığım Wallpaperi paylaşıyorum.
  13. Hasan YILDIZ

Cinema 4D Dersleri - Kadeh Modelleme - HD Videolu Anlatım.

Merhaba Değerli Grafikerler.org Ailesi Bu ders videomuz da Maxon Cinema 4D R13 ile sizlerle beraber bir kadeh modelleyeceğiz. Derslerimizi daha iyi izleyebilmeniz için Vimeo hesabı alınmıştır. Artık Derslerimiz 1080p HD kalitede yayınlanacaktır. Kullandığımız Araçlar : Bezeir Spline, Lathe...
  14. Hasan YILDIZ

Cinema 4D R13 + V-Ray Samsung LED TV Modelleme Çalışmam.

Merhaba Arkadaşlar. Kullanılan Programlar : Maxon Cinema 4D R13, V-Ray Bridge, Photoshop CS5 Çalışma İsmi : Samsung 3D LED TV Çalışma Süresi : 5 Dakika Kullanılan araçlar : Cube, Symmetri , Mo Text, Light Render Süresi : 3 saniye Hasan YILDIZ
  15. Hasan YILDIZ

Dövme Vectörleri .CMX

Merhabalar. Yüzlerce çeşit dövme vectörü bu paketin içinde. Corelde istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Buyrun BURADANindirebilirsiniz. rar şifresi: grafikerler.org
  16. Hasan YILDIZ

Cinema 4D Dersleri - Hair Effect - (Saç efekti) Videolu Anlatım.

Merhaba Arkadaşlar Bu ders videomuzda sizlere Hair Effect ile bir obje üzerine saç dokusu eklemeyi ve bu saç dokusu üzerinde oynamayı göstermiş olucam. İyi Dersler.. 40689421 Çalışma Template'iniBURADAN indirebilrsiniz. Herşey için Grafikerler.org yeter ! Lütfen...
  17. Hasan YILDIZ

Cinema 4D Dersleri - View Menüsü kullanımı - Videolu Anlatım

Merhaba Arkadaşlar. Bu videomuzda sizlere Bir objenin renderda ve ya preview ekranında görünüp/görünmemesini ayarladığımız view menüsünden bahsedeceğiz. Forumumuzdan faydalanabilmek için Lütfen Üye Ol'un. Herşey için Grafikerler.org yeter !
  18. Hasan YILDIZ

.ico aramanın kolay yolu

Merhaba Arkadaşlar Bilmeyenler için aydınlatmak istedim. Web tasarımda ve ya başka bir alanda kullanmak için icon aramanın kolay yolu var. www.iconfinder.com Arayacağınız icon kelimesini girin o sizin için bulsun.
  19. Hasan YILDIZ

Al Basmadan Donu Vaar :)

Ya bu güzel teyzeler beni hep güldürüyor ya :) Sizinde yüzünüzde tebessüm ettirmesi dileğiyle :)
  20. Hasan YILDIZ

Grafikerler.org için Hazırladığım Wallpaper Çalışması

Merhaba Grafikerler.org Ailesi. Güzel forumumuz için bir Wallpaper hazırlamak istedim. Yine benim alanım Cinema 4D R13 kullandım. Çeşitli efektler uygulandı. Sonuç bu. Umarım beğenip kullanırsınız. Herkese iyi çalışmalar.. Hasan YILDIZ - Graphic Design
Yukarı Alt