Facebook 1 Milyar Üyeye Çok Yakın
Facebook, gün içerisinde siteye dair son kullanıcı verilerini teknoloji basınıyla paylaştı. Peki sosyal ağın kaç üyesi var, günde kaç fotoğraf yükleniyor biliyor musunuz?
Sosyal ağ kavramını hayatımıza sokan Facebook ülkemiz internet kullanıcılarının da en...
Merhaba Değerli Grafikerler.org Kullanıcıları ;
Cinema 4D Modelleme işini bitirip, Motion Graphic alanına yöneldim. İlk çalışmamı sizlere sunuyorum. Değerli yorumlarınız ışık tutacaktır buna yürekten inanıyorum. Çalışmam Cinema 4D'de modellenip After Effects CS5'e aktarılarak gerekli FX'ler...
''Bir daha kimsenin sana bir şey yapamayacağını söylemesine izin verme. Bir hayalin varsa peşini bırakmamalısın (onu korumalısın) . İnsanlar, kendilerinin yapamadıkları şeyleri senin de yapamayacağını söylerler. Bir şeyi istiyorsan peşini bırakma; git ve al, o kadar ...''
Merhaba Arkadaşlar
Bu ders videomuz da sizlerle beraber bir cam sehpa modelleyeceğiz. Bu dersimiz sayesinde Sweep NURBS'un mantığını da kavrayacağız.
40787163
Herşey için Grafikerler.org yeter !
Lütfen Forumumuzdan daha iyi faydalanmak için Üye Ol'un
Gördüğünüz küplerin gri gölge tonlarına bakın.
Aynı değil, değil mi ?
Şimdi işaret parmağınızı yatay tutup küplerin birleştiği çizgiyi kapatın
Şaşırtıcı değil mi?
Merhaba Arkadaşlar.
Cinema 4D Derslerim, Cinema 4D Çalışmalarım ve sormak istediğiniz herşey için Kişisel Facebook sayfama sizleri davet ediyorum.
Hasan YILDIZ - Graphic Designer
Facebook sayfam için Tıklayın lütfen..
Merhaba Değerli Grafikerler.org Ailesi
Bu ders videomuz da Maxon Cinema 4D R13 ile sizlerle beraber bir kadeh modelleyeceğiz. Derslerimizi daha iyi izleyebilmeniz için Vimeo hesabı alınmıştır. Artık Derslerimiz 1080p HD kalitede yayınlanacaktır.
Kullandığımız Araçlar : Bezeir Spline, Lathe...
Merhaba Arkadaşlar.
Kullanılan Programlar : Maxon Cinema 4D R13, V-Ray Bridge, Photoshop CS5
Çalışma İsmi : Samsung 3D LED TV
Çalışma Süresi : 5 Dakika
Kullanılan araçlar : Cube, Symmetri , Mo Text, Light
Render Süresi : 3 saniye
Hasan YILDIZ
Merhaba Arkadaşlar
Bu ders videomuzda sizlere Hair Effect ile bir obje üzerine saç dokusu eklemeyi ve bu saç dokusu üzerinde oynamayı göstermiş olucam.
İyi Dersler..
40689421
Çalışma Template'iniBURADAN indirebilrsiniz.
Lütfen...
Merhaba Arkadaşlar.
Bu videomuzda sizlere Bir objenin renderda ve ya preview ekranında görünüp/görünmemesini ayarladığımız view menüsünden bahsedeceğiz.
Forumumuzdan faydalanabilmek için Lütfen Üye Ol'un.
Merhaba Arkadaşlar
Bilmeyenler için aydınlatmak istedim. Web tasarımda ve ya başka bir alanda kullanmak için icon aramanın kolay yolu var.
www.iconfinder.com
Arayacağınız icon kelimesini girin o sizin için bulsun.
Merhaba Grafikerler.org Ailesi.
Güzel forumumuz için bir Wallpaper hazırlamak istedim. Yine benim alanım Cinema 4D R13 kullandım. Çeşitli efektler uygulandı. Sonuç bu. Umarım beğenip kullanırsınız.
Herkese iyi çalışmalar..
Hasan YILDIZ - Graphic Design
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.