Arama sonuçları

1. Hasan YILDIZ

Bu Kartviziti Görüp Gülmemek Elde Değil :)

Beylikdüzü Halkla ilişkiler Başkanının Kocası :)
  2. Hasan YILDIZ

Yeşil Evler Vectörleri EPS

Faydalı olması dileğiyle. BURADAN indirebilirsin.
  3. Hasan YILDIZ

Photoshop ile Text'e Maske Uygulama (Videolu anlatım)

Merhaba Arkadaşlar; Hazırlamış olduğum bu ders videosunda Text'e Maske uygulamayı anlatmaya çalıştım. Bi çok yöntem var aslında fakat bu kullandığım yöntem en kısa yoldan yapılanlardan biri. Faydalı olması dileğiyle. İyi Tasarımlar.. Uygulanmış Hali.
  4. Hasan YILDIZ

Photoshop & Cinema 4D Kullanarak 3D Logo Yapımı

Merhaba Arkadaşlar; Hazırlamış olduğum bu ders videosu ile Photoshop CS5 ve Cinema 4D ile kolay bir şekilde nasıl 3D Logo yapılması gerektiğini anlatmaya çalıştım. Umarm herkeste bir yerden başlama isteği uyandırır. Yeni başlayan arkadaşların izlemesini tavsiye ederim. İyi Çalışmalar...
  5. Hasan YILDIZ

Kiraz Festivali Afiş Çalışması

Program: CorelDraw X6 & PhotoShop CS5 İstek üzerine yapılmış bir afiş tasarımı.
  6. Hasan YILDIZ

Cinema 4D R11 108 Sayfa Eğitim Dökümanı

FGA Mimarlık'ın Hazırlamış olduğu mükemmel bir MAXON Cinema 4D R11 eğitim dökümanı.. https://hotfile.com/dl/151812960/3d75e19/C4DR11_FGA_Egitim_Dokumani.pdf.html Herkese Faydalı Olması Dileğiyle.. Keyifli Tasarımlar.. Hasan YILDIZ
  7. Hasan YILDIZ

iPhone 4 Cinema 4D Render Son

Bu sefer Cinema 4D kullandım. Hatalar elbet vardır ama hatasız yapmaya çalıştım. Bazı konularda ders videosundan da yardım aldım. Yorumlarınız değerlidir benim için.
  8. Hasan YILDIZ

3 Boyutlu iPad Modellemem

Bu Biraz Görselleştirdiğim çalışma. Buda Sade olarak Render Aldığım. Bi sorunum var bu arada. iPad ekranına kaplamayı biri türlü yerleştiremedim. Ustalarımdan yardım olursa sevinirim.
  9. Hasan YILDIZ

Bir Kaç 3D Logo Çalışmalarım

3DMax'le yapmış olduğum birkaç logo arkadaşlar. Turkcell 1 Turkcell 2 Ziraat Bank Nike Avea
  10. Hasan YILDIZ

Tipografi HASAN :)

Yine Cinema 4D Yine Can sıkıntısı ama güzel oldu sanki demi ? :)
  11. Hasan YILDIZ

Ufacık bi Animasyon :)

İlk Animasyon Çalışmam Cinema 4D ile :) Biliyorum daha güzel olabilirdi :) http://youtu.be/siIDGeWeBqQ
  12. Hasan YILDIZ

3DMax + Photoshop + Cansıkıntısı :)

3DMax + PhotoShop + Cansıkıntısı :)
  13. Hasan YILDIZ

3D Fragmented

Uzun bir Çalışmanın ardından bu görüntüyü yakaladım. Animasyon Videosunuda yükleyeceğim en kısa zamanda.
  14. Hasan YILDIZ

3D Çalışma

3D
  15. Hasan YILDIZ

3D Logo

Kendi ismime ait 3D Logo çalışmam :)
  16. Hasan YILDIZ

Star WEB Tasarımı

Kendi Yaptığım Bi Tasarı. Yorumlarınızı Bekliyorum
  17. Hasan YILDIZ

Hayali bir Çalışma

18. Hasan YILDIZ