Merhaba Arkadaşlar,
Bu ders videomuz da bir material eklerken o material üzerinde nasıl işlemler yapılabildiğini göreceğiz.
Bu dersten sonra bir material'e istediğimiz gibi hükmedebileceğiz.
İyi Dersler..
Her şey için Grafikerler.org yeter..
Forumumuzdan daha iyi...
Merhaba değerli Grafikerler.org Kullanıcıları;
Bu eğitim videomuzda sizlere Boole Tool aracını göstermiş olacağım.
Boole Tool nesnelerin kesişmesinden yeni bir nesne çıkarabilen ve bu kesişmeleri istediğimiz gibi kontrol edebileceğimiz bir araçtır.
İyi Dersler..
Herşey için...
Merhaba Değerli Grafikerler.org Kullanıcıları;
Bu dersimizde Cinema 4D'de bulunan Symmetri Tool (Simetri Aracı ) kullanmayı göstericem. Modelleme işlemlerinde oldukça faydalı olan bu aracı kullanmayı öğrenmek size çok faydalı olacaktır.
İyi Dersler...
Forumumuzdan daha iyi...
Merhaba Sayın Grafikerler.org Kullanıcıları;
Bu videomuzda bir objemize kapladığımız Texture'ye nasıl hükmedebiliriz. Kaplamamızı nasıl konumlandırabiliriz ve bir texture kaplamasının mantığını nasıl kavrayabiliriz onu göreceğiz.
İyi Dersler..
Forumumzdan daha çok...
Merhaba Arkadaşlar;
Bu ders videomuzda Cinema 4D ortamında Bir objenin belirli kısımlarına kabartma efekti yani 'Bevel' nasıl uygulanır onu göreceğiz.
İyi Çalışmalar...
Herşey için Grafikerler.org yeter.
Forumumuzdan daha çok faydalanmak için Lütfen Üye Ol'un..
Merhaba Değerli Grafikerler.org Kullanıcıları
Bu ders videomuzda küçük ama bir o kadar gerekli bir konu üzerinde durdum. Çalışmamızı yaptık, herşey 10 numara oldu Süper ! Fakat bu çalışmayı nasıl kaydedip sunumunu yapacağız ? ?
İşte bu ders videomuz bu soruyu ortada kaldıracak..
İyi...
Merhaba Arkadaşlar;
Güzel Forumumuz için afiş tasarlamak istedim ve bu sonuç çıktı ortaya. Afişin üst bölümünü Cinema 4D'de tasarladım. Bilgi yağmuru olarak nitelendirmek isterim bu modellemeyi. Orta kısımda ise Sayın Ozan Muhammet Candan'ın çizmiş olduğu Maskotumuzu kullandım. Maskotumuz...
Evet yanlış duymadınız. Uzun süredir üzerinde çalıştığımız ve toplantılar düzenlediğimiz, yeni tesisler kurduğumuz markamız artık tamamiyle şekillendi !
İşte karşınızda G ENERGY DRINK !
Bilgisayar başında saatlerce durmaktan enerjisiz güçsüz mü kaldınız ?
Corelde vectörellerin arasında...
Merhaba Sayın Grafikerler.org kullanıcıları..
Uzun süredir Cinema 4D üzerinde çalışmalarımızı forumumuzda paylaşıyorduk. Fakat bu güzel programa ait bölümümüz yoktu. Açılan konular farklı bölümlere açıldığından dolayı sorunlarımızın çözülmesi zaman alıyordu.
Durumu Sevgili Ömer YILDIZ'a...
Merhaba Arkadaşlar;
Bu ders videomuzda sizlere Yüzük modellemeyi göstermiş olucam. Çok zor değil herkes bu güzel yüzükleri modelleyebilir. Yapmanız gereken videomuzu sonuna kadar izlemeniz. İyi Çalışmalar.
Çalışmada Kullanılan Araçlar : Make Object Tool , Move Tool
Çalışmada kullanılan...
Merhaba Arkadaşlar;
Programlar : MAXON Cinema 4D R12 , Photoshop CS5
Çalışma adı ı: Wedding Rings 'Evlilik Yüzükleri'
Çalışma Süresi : 2 Saat 10 Dakika
Render Süresi : 07:13 x 3
Render DPI : 300
Render Size : 2560x1600
Render Effects : Color Mapping...
Merhaba Arkadaşlar;
Bu videomuzda sizlerle Cinema 4D ortamında birlikte bir abajur modelleyeceğiz. Kullanacağımız Materyalleri BURADAN Çalışma Dosyasını ise BURADAN indirip çalışmamıza başlayabiliriz.
Kullanılan Araçlar: Lathe Nurbs , Loft Nurbs , Cylinder Object .
Faydalı...
Merhaba Arkadaşlar;
Bu dersimizde istediğimiz herhangi bir görsele Photoshop ile nasıl Karakalem uygulama yapıldığını göstericem.
Son..
Faydalı olması dileğiyle.
İyi Çalışmalar.
Herşey için Grafikerler.org yeter !
Merhaba Arkadaşlar;
Bu Ders videomuzda Cinema 4D ortamında Camera , Scene Camera , Automatic Keyframe Mantığını , Animasyonumuzu Tamamlama , Animasyonumuzu AVI Formatında Render Alma gibi Konuların mantığını kavramayı göreceğiz. Faydalı olması dileğiyle..
Derslerin devamı...
Merhaba Arkadaşlar;
Bu ders videosunda sizlere Cinema 4D ortamında nasıl 3 Boyutlu Yazılar oluşturabileceğimizi anlatmaya çalıştım. Sizde bu video'dan sonra 3D Yazılarla reklamlarınızı süsleyebilir çalışmalarınıza daha farklı bir izlenim katabilirsiniz. Faydalı olması dileğiyle.
İyi...
Merhaba Arkadaşlar;
Bu Ders Video'sunda MAXON Cinema 4D ortamında herhangi bir obje üzerine Texture yani Resim kaplamayı anlatmaya çalıştım. Herkesin izlemesini Tavsiye ederim.
İyi Çalışmalar.
Template Dosyasını BURADAN indirebilir, çalışmaya yakından bakabilirsiniz.
Bir...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.