Arama sonuçları

1. Hasan YILDIZ

Grafikerler.org Maxon Cinema 4D Başlangıç Görsel Eğitim Seti.

@McCcDd Siz torrent yapıp yükleyebilirsiniz. Farklı platformlarda paylaşabilirsiniz. İyi Forumlar.
  2. Hasan YILDIZ

Grafikerler.org Maxon Cinema 4D Başlangıç Görsel Eğitim Seti.

Herkese faydalı olması dileğiyle... Her şey için Grafikerler.org yeterli ! Grafikerler.org !
  3. Hasan YILDIZ

Kartvizit Çalışmam | NeaL Design

Merhaba Hatalarınız ; - Boyutlarda sorun var. Standart boyutlarda değil. - Çok göz yoruyor arka plan sade olsa daha iyi olacak. - Font seçimi özensiz duruyor çalışmaya yakışmamış. - İletişim bilgileri kısmı olmamış. - İsminizin olduğu font seçimi yanlış daha sade bir font olmalı...
  4. Hasan YILDIZ

Cinema 4D bayrak çalışması (cloth tags)

Merhaba güzel bir sonuç elde etmişsiniz. Hatalarınızı söylemek isterim ; - Kaplama olarak kullandığınız bayrak olmamış. Bayrağımızın orjinal halini kullanabilirdiniz. - Bayrağın sapını modelleyebilirdiniz. Bir Cylinder Object kullanılsaydı daha gerçekçi bir görüntü olurdu. Diğer...
  5. Hasan YILDIZ

windows 7 paint programı portreler (2.)tur

Bence başarılı çalışmalar, elinize sağlık...
  6. Hasan YILDIZ

Reputation (puanlama sistemi) kullanımı

Ne kadar çok o kadar iyi ne kadar az o kadar kötü. Rep kullanmayı ihmal etmeyiniz.
  7. Hasan YILDIZ

Yaz okulu kalkıyor :) Tepkiye bakar mısınız :)

Dimitri'nin yaz okulunun kaldırılmasına vermiş olduğu tepki :)
  8. Hasan YILDIZ

Bolu Projeler A3 Afiş Çalışması

@lusy99 Tahminimce Spline ile çizildikten sonra Glow efekti verilip Bitmap'a çevrilip, Gaussian Blur uygulanmış.
  9. Hasan YILDIZ

USB'lerdeki tehlike

Bilgilendirme için teşekkür ederiz Mehmet Bey.
  10. Hasan YILDIZ

İlk defa deneme olarak yaptım.

Öncelikle hoş geldiniz. Üst kısımda bulunan 'FORUM' sekmesine tıklayın. Deneme Çalışmalar kategorisine girin. Sol köşede bulunan Yeni Konu simgesine tıklayın. Ardından mesajınızı girin resim eklemek için Buradaki yönergelere bakın. Ardından mesaj alanının altında bulunan Konuyu aç ibaresine...
  11. Hasan YILDIZ

Ares reklam şirketi için logo denemem

Merhaba değerli üyemiz Resmi yükleyememişsiniz. Lütfen konunuzu düzenleyiniz. İyi Forumlar..
  12. Hasan YILDIZ

Kendim Bulduğum İsimle Pizza Logosu

Sayın MertDrk isimli üyemiz Programım yok demişsiniz. Buyrun sizin için yararlı olacak iki programın demo sürümleri Adobe Photoshop CS6 - TIKLAYIN CorelDRAW X5 - TIKLAYIN İyi Forumlar dilerim...
  13. Hasan YILDIZ

NeaL Design | Çalışmalarım

Aramıza hoş geldiniz. Öncelikle çalışmalarınız bir başlangıç ise iyi diyebilirim. Fakat çok çok çalışmanız gerektiğini de belirtmek isterim. Zamanla daha iyilerini yapacağınıza inanıyor, yeni çalışmalarınızı da forumumuz da görmek istiyoruz. İyi Forumlar dilerim..
  14. Hasan YILDIZ

Bu çalışma baskıdan sonra nasıl olur

Merhaba Özlem hanım. Neden yorum yapamıyorsunuz, bizi bilgilendirir misiniz sorun olmazsa ? İyi Forumlar dilerim.
  15. Hasan YILDIZ

Bu çalışma baskıdan sonra nasıl olur

Merhaba Baskıda sorun çıkarmaz belki ama boyutlara takıldım. Kartvizit boyutları 50 x 86 mm'dir. Bunu göz önünde bulundurarak çalışmayı tekrar düzenleyin. İyi Forumlar dilerim.
  16. Hasan YILDIZ

Kendim Bulduğum İsimle Pizza Logosu

@lusy99 Sayın lusy99 üyemiz ; Paylaşımda bir sorun yoktur. İyi Forumlar.
  17. Hasan YILDIZ

İlk defa deneme olarak yaptım.

Merhaba Başlıklar ve resimlere konulmuş gölge efektleri olmamış. Zamanla daha iyilerini yapacaksınız. İyi Forumlar dilerim.
  18. Hasan YILDIZ

Reputation (puanlama sistemi) kullanımı

Rep kullanmayı ihmal etmeyin. Rekabet iyidir ;)
  19. Hasan YILDIZ

Fast Food - Döner - Salata - İçeçek Resimleri

Merhaba Konuyu daha yeni açmışsınız. Biraz sabrederseniz size yardım edilecektir eminim. Beklemeye devam ediniz. İyi Forumlar dilerim.
  20. Hasan YILDIZ

Siz Değerli Ustaların Yanında Sönük Kalacak Kartvizit Çalışmam

Merhaba Öncelikle aramıza hoş geldiniz demek istiyorum. Sonrasında da başlığınıza üzüldüm. Neden sönük kalsın ki ?. Böyle düşünmenizi istemem. Övgülerinizden dolayı site yöneticilerinden olarak teşekkür ediyorum. Çalışmanıza gelirsek sade ve yeterli bir çalışma olmuş. Kenarlara koymuş...
Yukarı Alt