Merhaba
Hatalarınız ;
- Boyutlarda sorun var. Standart boyutlarda değil.
- Çok göz yoruyor arka plan sade olsa daha iyi olacak.
- Font seçimi özensiz duruyor çalışmaya yakışmamış.
- İletişim bilgileri kısmı olmamış.
- İsminizin olduğu font seçimi yanlış daha sade bir font olmalı...
Merhaba güzel bir sonuç elde etmişsiniz.
Hatalarınızı söylemek isterim ;
- Kaplama olarak kullandığınız bayrak olmamış. Bayrağımızın orjinal halini kullanabilirdiniz.
- Bayrağın sapını modelleyebilirdiniz. Bir Cylinder Object kullanılsaydı daha gerçekçi bir görüntü olurdu.
Diğer...
Öncelikle hoş geldiniz.
Üst kısımda bulunan 'FORUM' sekmesine tıklayın. Deneme Çalışmalar kategorisine girin. Sol köşede bulunan Yeni Konu simgesine tıklayın. Ardından mesajınızı girin resim eklemek için Buradaki yönergelere bakın. Ardından mesaj alanının altında bulunan Konuyu aç ibaresine...
Sayın MertDrk isimli üyemiz
Programım yok demişsiniz. Buyrun sizin için yararlı olacak iki programın demo sürümleri
Adobe Photoshop CS6 - TIKLAYIN
CorelDRAW X5 - TIKLAYIN
İyi Forumlar dilerim...
Aramıza hoş geldiniz.
Öncelikle çalışmalarınız bir başlangıç ise iyi diyebilirim. Fakat çok çok çalışmanız gerektiğini de belirtmek isterim.
Zamanla daha iyilerini yapacağınıza inanıyor, yeni çalışmalarınızı da forumumuz da görmek istiyoruz.
İyi Forumlar dilerim..
Merhaba
Baskıda sorun çıkarmaz belki ama boyutlara takıldım. Kartvizit boyutları 50 x 86 mm'dir.
Bunu göz önünde bulundurarak çalışmayı tekrar düzenleyin.
İyi Forumlar dilerim.
Merhaba
Öncelikle aramıza hoş geldiniz demek istiyorum. Sonrasında da başlığınıza üzüldüm. Neden sönük kalsın ki ?. Böyle düşünmenizi istemem. Övgülerinizden dolayı site yöneticilerinden olarak teşekkür ediyorum.
Çalışmanıza gelirsek sade ve yeterli bir çalışma olmuş. Kenarlara koymuş...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.