Arama sonuçları

1. Hasan YILDIZ

Deneme 2 kartvizit ve logo çalışması

Göze hitap eden çalışmalar.. Zamanla daha iyilerini yapacaksınız.. İyi Forumlar dilerim..
  2. Hasan YILDIZ

44.88 Gigapixellik bir resimde benden

Dubai Burj Khalfe.. Çok beğendiğim yerlerden biri. Paylaşım için teşekkürler..
  3. Hasan YILDIZ

Bak Oğul !

@Murat VARDAR Görüyorsunuz işte aslında bir şiire sığan hayatın içinde neler yaşıyoruz neler. Aslında her zaman bu mısralar dönüp dönüp karşımıza tekrar çıkıyor..
  4. Hasan YILDIZ

Bak Oğul !

Üniversiteye giderken babamın bana okuttuğu şiirdi... Buyurun siz de okuyun.. Bak Oğul Bak oğul, ömrünce nasihatımdır sana, kulağın aç, dinle beni. Bak oğul, cahil ile dost olma, ilim bilmez, İrfan bilmez, söz bilmez, üzülürsün. Bak oğul, saygısızla dost olma, usul bilmez...
  5. Hasan YILDIZ

Photoshoptaki pixel sorunu

Photoshop çizimleri pikseller üzerine kuruludur. Siz çözünürlüğüm bozulmasın diyorsanız vektörel bir çizim yapmanız gerekiyor. Yani CorelDRAW, Illustrator gibi programlarla çizim yaparsanız vectörel bir çizim yapmış olursunuz ve çözünürlük bozulmaz.
  6. Hasan YILDIZ

Düşündürücü :)

7. Hasan YILDIZ

Ders 2 Selection Tool Kullanımı - Maxon Cinema 4D - HD Videolu Anlatım

Herkese faydalı olması dileğiyle...
  8. Hasan YILDIZ

Ders 2 Selection Tool Kullanımı - Maxon Cinema 4D - HD Videolu Anlatım

Setimizin 2. videosunu yayınlıyorum. Tamamını indirmek için TIKLAYIN
  9. Hasan YILDIZ

Siz ne yaparsanız yapın eleştiren hep olacaktır...

@Murat VARDAR :) Fakat bu durum başlı başına bir eleştiri değil mi zaten..
  10. Hasan YILDIZ

Spiderman-Photomanipulation

Before ile After'in yeri mi karışmış sanki yoksa bana mı öyle geliyor ?
  11. Hasan YILDIZ

Merhaba, Bakarmısınız

@Ozan ERCAN Peki siz karşınızdaki insanın ne amaçla yazı yazdığına nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz. Ayrıca Türkçe'niz çok güzelmiş takdir ediyorum. Her kelimeden önce nokta mı geliyor acaba ? Nedir bu baş harfi büyük yazma çabası ? Kimseyi savunmadım ben belirtmek isterim. Ayrıca ben size...
  12. Hasan YILDIZ

Merhaba, Bakarmısınız

Nesi gereksiz ? Sadece güzel olduğunu söylemiş. Ortamı germeye gerek yok. İyi Forumlar..
  13. Hasan YILDIZ

Merhaba, Bakarmısınız

@Ozan ERCAN Mesela ? ne demek istediniz bu mesajınızda ?
  14. Hasan YILDIZ

Ders 1 Arayüzü Tanıma - Maxon Cinema 4D - HD Videolu Anlatım

Tüm üyelerimize faydalı olması dileğiyle..
  15. Hasan YILDIZ

Ders 1 Arayüzü Tanıma - Maxon Cinema 4D - HD Videolu Anlatım

Setimizin ilk dersini yayınlıyorum. 44716079 Tamamı için TIKLAYINIZ..
  16. Hasan YILDIZ

Gazete Tasarımları ve Günün Şiiri bölümü açılmıştır - Grafikerler.org

Merhaba Grafikerler.org kullanıcıları ; Gazete tasarımlarınızı yeni açılan Gazete Tasarımları kısmına açabilirsiniz. Günün Şiiri bölümü açılmıştır. Bizimle şiirlerinizi paylaşabilirsiniz. Şiirlerinizi paylaşmak için Söyleşi kategorisindeki Günün Şiiri bölümüne yeni konu açabilirsiniz...
  17. Hasan YILDIZ

deneme çalışmam...

Şu konuyu okumanızı tavsiye ederim https://www.grafikerler.org/foruma-resim-yuklemek/36120-imgurcom-ile-foruma-resim-yuklemek.html
  18. Hasan YILDIZ

Grafikerler.org Maxon Cinema 4D Başlangıç Görsel Eğitim Seti.

Çok yakında Grafikerlerin Sunumlarına can katacak bir set gelecek. Her grafiker kurumsal çalışmalarını, stand çalışmalarını, ambalaj ve şise modelleme çalışmalarını hazırladığımız set ile yapabilecek. Bizi takip etmeye devam edin çok yakında Grafiker için Cinema 4D Seti çıkıyor !
  19. Hasan YILDIZ

facebook kapak tasarımı

Merhaba Öncelikle foruma resim yükleyebilmek için size 'imageshack, imgur, tinypic' öneririm. Çalışmaya gelirsek boyutta bir sıkıntı var. Facebook kapak boyutlarına uygun değil. İyi Forumlar.
Yukarı Alt