Arama sonuçları

1. H

Kafadan Çizim , Güzel Kız (Karakalem)

Bunu tamamen hayal dünyamdan uydurdum, çok manga okuyup çok anime izlediğim için çoğu teknik beynime yerleşmiş, yavaş yavaş çizimlerimi geliştiriyorum, henüz yolun çok başındayım ve hatalarım var bunu da biliyorum ancak yine de kendimden beklemediğim çizimler yapabiliyorum, bu da bana ümit...
  2. H

Tamamen Kafadan Çizim (siyahkalem)

Madarame ikkaku, aklımda kaldığı kadarıyla çizmeye çalıştım...
  3. H

Kendimi Manga Tarzı Çizmeye Çalıştım (Karakalem)

Omuzüstü Bakış... hehe!... (Tamam kafa biraz küçük kalmışşş )
  4. H

Amd Fx 8 - Maya Render

Maya'da ışık etüdü... (Stüdyo ışıklandırmasına alışabilmek için referans bir obje modelledim ve denemeler yaptım) Program: Maya - Photoshop Motor: V-Ray Model: Hakan Render: Hakan Referans: Google Süre: 25 Dk.
  5. H

Bir Kartvizitin Müşteriye Kadar Baştan->sona Evreleri (eğitim)

Merhaba; Yine yeni bir grafikerler.org eğitiminden herkese selamlar, Hakan ben. Bu başlık altında sizlere bir kartvizitin en baştan tasarlanıp son kullanıcıya kadar geçirdiği (Not: Bu eğitim tamamen grafikerler.org adına Ömer Bey teşviğiyle tarafımdan hazırlanmıştır) evreleri anlatacağım...
  6. H

Spiderman Konseptli Doğum G Çalışmam

Bir müşterimizin isteği üzerine D.G çalışması yaptım. Afiş hariç hepsini Canon C6010 Prof makinede aldım. Afişimizi ise HP IPF8000 S'ten 1000x1200 mm ebatında aldım. Afiş de zaten boydan olan görsel... (örümcek adam ve şehir dışarıdan alınma) Program: Adobe Illustrator
  7. H

Alucard's gun am 454 casull (maya modeling)

Burada da yine Connect sistemini kullanarak Alucard'ın tabancasını Maya'da (low poly) modelledim ve Max'te render aldım.
  8. H

Maya&3d's max connect render (köprü render)

Merhaba; Bu programlar arası çalışma geçirmeyi Illustrator-Photoshop arasında yaparız genelde,yani aynı işi iki programda interaktif olarak geliştiririz. İşte aynı şey Maya ve 3D's Max arasında da mümkün . Tek yapmamız gereken, çalışmamız rendere hazır olduğunda Maya'ya "Send to 3Ds Max"...
  9. H

Mature kadın gençleştirme

Photoshop... Orjinal: Manupule:
  10. H

Dublex büro-mimari proje yükseltme-manto-söve kaplama)

Merhaba. Görebildiğiniz her şey (sütunlar da dahildir buna) baştan sona kendi tasarımımdır. Örnek çalışma istenmesi üzerine hazırlamıştım, sizlerle de paylaşıyorum. (ahaha, kapı kolunu unhide etmeyi unutmuşum :) ) İyi seyirler... Cartoon: Wire: Real: Kompozit:
  11. H

Tango - char lee - 43 lima

Sivil havacılık videolarını izlerken görüntüsü hoşuma gitti, modelledim, anime ettim ekliyorum... Blueprint'ini bulamadım, mecburen birkaç değişik fotoğrafı kafamda birleştirerek modeli tamamlamaya çalıştım, bu yüzden farklılıklar gözetilebilir. Mesela ön tekerleğin kaputla buluştuğu noktaya...
  12. H

3d, tekstil tasarıma dalarsa...

Gerçeğin Peşinde... ( bir iş için referans niyetine hazırlandı... Her dalga,kıvrım,bozulma, doğal görüntü oluşturma adına verildi) Max,Vray,Photoshop Şu çiçek hazır model, vazoları uydurdum. Desenler: Alıntı Modeller: Hakan (meraklısına: Creapoint, Ömer Bey'e ait bir firmadır) iyi seyirler
  13. H

Mekanik tasarımı solid-maya-zbrush-photosop (fotorealizm)

Merhaba; Çoğumuz öğrendiklerimizi unutmamak için pratik yaparız, bu çalışma da pratik için hazırladığm bir uygulamadır. Tasarımını kendim yaptım. Ya şu sunumda iki kopyayı yanyana koymuştum , o yüzden ikinci grup diğerine çok bitişik olmuş idare edin : ))) : P Etüt : Piston Tasarımı...
  14. H

I3 550 clarkdale overc. 4.33 ghz (oc) 1800 mhz (oc) yeni hızı denemesi

Merhaba, daha önce tatil günü kolları sıvamış ve CPU'mu kurcalamıştım. Overclock ile 4.15 Ghz CPU ve 1444 Mhz ram hızında bırakmıştım makineyi. Bu hafta yeni bir deneme yaptım. İşte test sonuçlarım: Level 1: İlk olarak 4.152 Ghz ile 23 çarpanda, 53-54C sıcaklıkta, ramde ise 1444 Mhz frekansta...
  15. H

Yeni 3d's max organik modelleme eğitimi3 hazır. sizler için "muz"

Merhabaaaa. Furyamızın 3. bölümünde yine sizlerle tatlı mı tatlı bir meyve modellemeye çalışacağız. Bu defa sizler için seçtiğimiz meyve Muz oldu. Burada yine yeni bir organik model formuyla tanışacağız, yeni komutlar öğreneceğiz, yeni yöntemler edineceğiz. Neticede 3D çizgifilmlerdeki muzlar...
  16. H

Yeni 3d's max organik modelleme eğitimi2 hazır. sizler için "elma"

Merhaba, meyve sepetimizin meyveleri yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Eğitimimizin ikinci kısmında sizler çin seçtiğim model Elma oldu. Burada bir elmanın nizami şekilde nasıl modelleneceğizi öğreneceğiz, ayrıca gerçek görünümlü sap ve yapraklar modelleyeceğiz. Kaplama için lazım olan dokular rar...
  17. H

Yeni 3d's max organik modelleme eğitimimiz hazır. sizler için!

Merhaba, Eğitimimizin bu ayağında Max'te organik modelleme yapmaya çalışacağız. Bu eğitimi 3D ile ilgilenen herkes mutlaka uygulamalı, içerisinde birçok zengin bilgi mevcut, ayrıca kullanıcıda farklı organik modelllere karşı hakimiyet sağlayacağı kesindir. Kolay gelsin. Not: Eğitimimizin...
  18. H

I3 cpu hız aşırtmatest sonuçlarım. çıkabildiğim son hız.

Anakart: Intel P7 H55 QPI: 3972 Mhz (o.c) CPU: Intel i3 550 Çekirdek: 2 Thread: 4 St: 3200 Mhz O.C: 4152.7 Mhz Çarpan: 23 Voltaj: 1.3v Isı: 50 c Ram: Corsair 2x4 GB Bant: Dual Frekans: 1444 Mhz (o.c) (722*2) NB Frekans: 2888.8 Mhz (7222*2) Voltaj: 1.5 v Test için maya'da oluşturduğum...
  19. H

Mega realistik pırlanta yüzük tasarı(bu defa maya farkıyla...)

Aynı modeli -ki bu model bana aittir- bu defa Maya ile denedim ve daha gerçekçi bir render aldım diyebilirim. Maya taş kristalleri 3D's Max'ten daha profesyonel bir şekilde ortaya çıkardı sanırım. Ancak programdan bağımsız bu durum render motorları farkından da kaynaklanıyor olabilir. ( ya da...
  20. H

Realistik yüzük tasarım çalışması bölüm 2 (2 yeni model)

Yarın Tatil, uyuma vakti... Bunlar da kafamda akşam beliren 2 yeni bayan yüzük modeli ve halen bir prensesimiz yok, ne acı... (Birkaç konudur modellerimi ham halleriyle veriyorum, referans/blueprint olarak kullanmak isteyenler için falan filan.) İyi seyirler. Hakan.
Yukarı Alt