Arama sonuçları

1. H

Pırlanta aşkına- bir de prenses olsa...

Aslında bu kuyumcuların kullandığı bir program var, jewelcad mi nedir, bu tür tasarımları onda yapıyorlar ancak o programı inceledim, her şey hazır, siz sadece hazır parçaları bir araya getirmekten mesulsunuz, e bu kadarını da yapsınlar artık. Zaten ötesi de amaçları dışı olurdu. İşte biz o...
  2. H

GraFFiti Denemem (İstekti Kıramadım İlk defa yaptım)

Herkese iyi pazarlar arkadaşlar, daha önce hiç denememiştim, istek üzerine ilk defa yaptım, tüm çizgiler hayal dünyamdan... Ancak henüz kendisine yollamadım. Okuyabiliyor musunuz ne yazdığımı, yoksa becerememiş miyim? (Çerçevemi çok sevdiğim için burada da kullandım) Thumbnail Large...
  3. H

Kasım ayı Yarışması 3 Final Çalışması (+ Çok Önemli Bir de Açıklama)

Tekrar herkese merhaba. Bu başlık altında Kasım ayı yarışması için hazırladığım toplam 3 çalışmayı yayınlıyorum, hem inceleyip fikir oluşturması için hem beyin fırtınası için... Muhtemelen yarışmaya Butterfly ile katılacağım ancak farklı fikirlere de açığım... Büyük Boyut...
  4. H

Kasım ayı Yarışması 2. Test Çizimim (İfşa Ediyorum)

Merhaba, yarışma bitimine 4 gün kaldı, ben de gizlediğim çalışmaları (Sadece BURADA) birer birer yayınlamaya karar verdim. Bu çizimim de Kasım ayı yarışması için hazırlamış olduğum 2. deneme çizimimdi, ifşa ediyorum. Çalışmamızın adı: Nemesis Çalışma, oyun içerisindeki Wirinom'dan yola...
  5. H

Yarışma için 3. Test Çizimim

Merhaba, Kasım ayı yarışması için 3 item tasarlamıştım, ikisi gizliydi, bu ise 3. test çizimimdi. Siz bununla birlikte 2 tanesini görmüş oldunuz, 2. test çizimimi de az sonra yayınlayacağım. Bunu fazla beğenmediğim için yayınlayacağım orada da. Zaten yarışmaya hangi item ile katıldığımı siz...
  6. H

Kahraman

7. H

Efkar Basınca Aldım Gitarı Elime...

Ve söyledim... https://soundcloud.com/hangoverman_29/bilinmeyen-saat-uygulamas
  8. H

Katıldığım İkinci Yarışma için Online Oyun Silah Tasarımı

Merhaba, aynı şirketin yeni bir yarışmasına daha katıldım, bakalım bu defa derece alabilecek miyim... Bu son girişimim. (Bu oyun dünyaca çok popüler ve yaygın bir oyundur) Yarışma konusu ise kendi oyunları için Item, Silah tasarımı. Ancak kural olarak bu tasarım sadece size ait olmalı...
  9. H

Yarışma için aldığım son render

Komple kişisel çizim/modelleme/boyama vs: (Textureler dahi kişissel) Direkt: http://i.imgur.com/LDA72lj.jpg
  10. H

Katıldığım bir yarışma için Tek Kırım Tebrik/Kutlama Kartı 3D Sunum

Merhaba; Farklı bir mecraada bir etkinlik gözüme çarptı, tema ilgili çekti, denesem nasıl olur dedim ve kolları sıvadım... Yarışma henüz sonuçlanmadı ancak ben bu çalışma ile katılacağım. İstenilen: Cadılar Bayramı temalı bir kutlama kartı. (Sakın şimdi kimse süblimasyon geyiği yapmasın, hiç...
  11. H

Kanat Güner - Eroin Güncesi

Kanat Güner - Eroin Güncesi Eroin batağına düşmüş bir genç kızın dilinden...
  12. H

Morning Remembrance Nasıl Çalınır? Gitar Canlı Peformans(Benden)

Merhaba; Belki forumda meraklısı filan vardır diye ekliyorum videoyu buraya. Bugün dinlediğim ve beğendiğim bir video vardı, müzik kutusuna da eklemiştim, onun akor TAB'larını çıkardım ve akustik bir gitar ile nasıl çalınabileceğini öğretmeye çalıştım. Çalınışı hakikaten çok nefis tat veriyor...
  13. H

MegaPofuduk Silikonlu TV Koltuğu (Tasarım Ufkumdan Bir Kare) :P

Ben de taktımmı takıyorum hee... Ama olsun. Tasarımı ve tüm süreçleriyle bana ait bir başka modelim, başka yerde yok... Oturunca içine gömülünebilecek kadar yumuşak da VIP olmayan hala oturamaz... :P Model: Silikon Koltuk Poly: High Malzeme: İpek Renk: Parlak - Mavi Önizleme: Linkler...
  14. H

Pazar Çalışması VIP Suite Hilton 2 (Ready for Push-back) :P

Selam; Bugün de günlerden Pazar. -Eee ne olmuş? -Bilmem! Yeri gelmemişken: Bu aralar bu forum beni çok güldürüyor, yok şöyleymişmiş de yok böyleymişmiş de, çok eğlendim ancak unutmadım ben hiçbir şeyi, yok öyle kül kedisiyken birden "ben zaten sultandım " demek filan, kaldı ki herkes devrinin...
  15. H

Cumartesi Çalışması VIP Hilton Koltuk

Selam; Bugün Cumartesi, bir şeyler yapmak istedim kendimce. Tasarımı ve tüm süreçleriyle tamamen bana ait bir denemeydi. Bilgisayarımın renderde beklememesi ve kasılmaması için düşük poligon çalışmak zorunda kaldım. Tabi bu da bazı sorunları beraberinde getirdi (noise,poligon hataları vs)...
  16. H

Papatya, Beton Duvarlara Karşı...

Önce basit bir papatya modelledim, sonra şehir görseli buldum ve papatyayı orta yere oturttum, son olarak photoshopta düzenledim,bitti. Kullandıklarım: Sonuç: ( Hani diyorum, çok soğuk. Ne bileyim ben... Direnmeli mi dersin? öylesine işte... ) Final direkt link...
  17. H

Basit 1 Katana Modelim

Kabza kısmındaki korumanın motifini önce kağıda çizdim sonra programa aktardım ve koca katanayı sırf bu motifi denemek için yaptım, kılıca fazla özenmedim bu yüzden.
  18. H

Taka-Oni & Kage-Oni " Kyouraku Shunsui" Ölümün Sakura Yüzü No:285

Bu defa da Kyourakunun zanpaktousunu yapmaya çalıştım elimden geldiğince. Bu adam taicholar arasında en tembel, en miskin, en çok uyuyan, en alkolik, dövüşten en çok kaçan, kadınlara tek düşkün kaptan karakterindedir. Amma Velakin! Kaptanlar içerisinde en güçlü olanlardandır. Hatta Bankaisini...
  19. H

İkinci Dans-> HAKUREN! Dedi Rukia Salarken Zampaktou'sunu...

Sözleri: "Tsugi no mai. Hakuren!!" Der Rukia salarken zampaktou'sunu. O an etrafı dalgalı bir kasvet sarar ki yoktur kötü büyüsünden kurtulabilen hiçbir canlı bu tılsımın. Rukia ki en onurlu servetidir soul society'nin. (Sıradaki Dans. Beyaz Nilüfer!!) Kızın Geçmişi: Kuchiki Rukia...
  20. H

Ichogo's Zanpakuto (Deli Oğlanın Bankai'sini Denedik :P )

Selam. Başlıkta yazdım aslında , burada ichigonun Bankaisini biraz değiştirerek modellemeye çalıştım ve bitirdim, sizlerle paylaşıyorum. Ichigo Bankaiye ulaştığı zaman kılıcı bu hali alır... (Önce çizgifilmden kılıcın şekline detaylıca baktım sonra programda modellemeye çalıştım. Daha sonra...
Yukarı Alt