Arama sonuçları

1. H

Kafe Beyaz (Kafe Mekan Tasarımı)

Kişisel bir çalışmam yine. Öyle çok mükemmel değil ama yine de paylaşalım, ışık-yansıma-parlama-güneş-ortam meraklısına... Sahne mükemmel olmasa da bu ayarlar bence mükemmel oldu. Aslında biraz da üşendim bazı parçaları, örneğin sandalye elimde gitti gitti geldi. Burada çatılı, şirin bir kafe...
  2. H

Kadının Düşlerindeki Oda Tasarımı Klasik Fotorealistik "Pembe Aşk" Yüksek Detay

selam; Bu çalışmam tür olarak Klasik'tir, dolayısıyla her nesnede motifler göze çarpar. 3Ds Max + Vray+Photoshop+Zbrush+ Grafik Tablet+Soğuk Kahve+Sıcak Müzik Süre: Akşamları 2'şer saat Render: ortalama 4 saat Merhaba, yine bir farklı çalışmamı sizlerle paylaşıyorum, burada azar azar klasik...
  3. H

Fotorealistik Stüdyo Render

Bir mobilya firmasının katalog ürünüydü, fotodaki gibi gerçekçi olacak şekilde baştan modellemiştim ve render almıştım,paylaşayım dedim, gerçeğe yakın oldu en azından... Ben sevdim. Ama esas çalışmam bu değil, onu çok yakında paylaşacağım.
  4. H

14.38 dk. Modelleme hız testim. (Satır)

Hızımı denemek için kronometre ile bu akşam başladığım bu modeli de tam 14.38 dk'de model ve renderiyle tamamladım, belki daha kısa sürede de bitirebilirdim, zamanla... Hızlı yapacağım diye mouse'mi de yere düşürdüm acemilikten, elim ayağıma dolaştı yani, hahaha :))) Ama şu bir gerçek ki starta...
  5. H

175 m2 Tek Kulvar Kapalı Yüzme Havuzu Kompleksi Dizayn&Sunum

Burada kapalı yüzme havuzu çalışmamı sizlerle paylaşacağım, umarım tasarımımı beğenirsiniz. Şezlongları vakit sıkıntısından dolayı yapmadım, çalışma çok minimal oldu, biraz daha geliştirilebilirdi, havluymuş vs vs ama çok da abartmaya gerek yok. Autocad-3Ds Max-Vray-Mental Ray-Photoshop Süre...
  6. H

Fotoreal İçmekanTasarım&Dizayn&Storyboard Çalışmam (Full Interior)

Merhaba, başlık ingilizce türkçe karışık oldu ancak amacım istediğim başlığı oraya sığdırabilmekti, yanlış anlamayın. Burada hazırladığım bir tasarımı sizlerle paylaşacağım ve nerede ne yaptım bunu sizlere de anlatacağım, öyle fazla model malzeme detayına inmeyeceğim, üstünkörü anlatacağım...
  7. H

Realistik Tekstil Modelleme Video "3DsMax&ZBrush&Wacom"

Modelleme: 3Ds Max Detaylandırma: ZBrush Render: Default Scanline Renderer Tablet: Wacom CTH 480 Tabletimi ZBrush'ta denemek Maksadıyla... "hakan..."
  8. H

Detaylı T-Shirt Baskı Eğitimi (Ölçülendirme,Oran,Kağıt,Baskı Teknikleri)

Öncelikle Herkese merhaba, tüm bildiklerimi gsa'dan aldığım eğitim ile öğrendim. Siz de ileri düzey Desen tasarım, renk ayrımı, metraj ve tekstil tasarımı eğitimi almak ve meslek sahibi olmak isterseniz bırakacağım linkten kurruma ulaşabilirsiniz. Desen Tasarım Kursu (Bu eğitim Grafikerler.Org...
  9. H

Biliyor muydunuz? Yok oluş ve Yeni Yaşam

Bizim Güneş'imizin son verilere göre kalan ömrünün 6 milyar yıl olduğunu, bu süre sonunda söneceğini ve güneş sistemimizin yok olacağını biliyor muydunuz? Bilim adamlarına göre Güneş sönünce tüm sistemde düzen bozulacak ve gezegenlerde buzullaşma başlayacak. Dünyamızda ise ekosistem tamamen...
  10. H

Biliyor muydunuz? Voyager 1'den Dünya'ya Açık Davet

Voyager 1 adlı insan yapımı uzay sondası ( aracı) dünyadan en çok uzaklaşabilmiş veri toplama aracıdır. Dünyadan uzaklığı 18 milyar kilometredir. Uzayda birçok araştırma görevinde bulunan Voyager1'in 2003 sonrası görevi uzayın derinliklerinde yeni bir yaşam formu aramaktır, bu nedenle...
  11. H

Mekanik Tasarım 2

Autocad 2014 & 3Ds Max - V-Ray
  12. H

Lise Terk...

Ahmaklık Biliyor musun ben Aşk'a hiç gidemedim ve geceydi ıslak ıssızlıklarım Teninde ağlaktım, ayakları kırıldı ansız umutlarım, koşamadım Gözünden eline düştüm, sonra geri kalktım Cebimde kırık bir kadın, adın,aldım Farketmedim eceli kendi arkamdaydım Sıra önümde sandım, aldandım Oysaki...
  13. H

Mekanik Tasarım

Autocad-3Ds Max render motoruyla uğraşamadım direkt DF SC
  14. H

İlkel Evrim

Umud edilir ki bir gün evrimin tamamlanır, biz bekleriz minyon kedi. umut ile bekleriz... (low poly)
  15. H

31 Adımda Detaylarıyla Kalp Yapmak ve Kırmak (Resimli Anlatım)

(Not: Bu eğitim grafikerler.org üyeleri adına yapılmıştır ve alıntı bilgiler içermez. Eğitim biraz tiye alınarak yazılmıştır, amaç sıkılmayı önlemek ve içine biraz eğlence katabilmek, kimse yanlış anlamasın) Eksik ya da atladığım ya da anlamadığınız yerler olursa sorun, sormazsınız ama...
  16. H

Savaşa Hazır mısın Şövalye? Lowpoly Savaş Aleti...

Modelleme,Unwrap, Tasarım kafadan, yani can sıkıntısının zevke dönüştüğü an... Lowpoly'i seviyorum, çok hoş gözüküyor. Motor: Default SC Süre: 20dk filan Konu: Low Poly Savaş Baltası Şeysi. Klip eşliğinde...
  17. H

Mirassız Mektuplar

Mirassız Mektuplar Bir omzun eteği ardından Süzme böyle utangaç, kalan diğer yarından Bilirim hisseme düşen bu, suskun bakışlarından Sakın korkma, gideceğim yakında sıcak topraklarından Senin saçların dalgın, gözlerin dalgalı Öyle ise bu gece de uğruna sabahlamalı Şehitlik'te nutmalı Teselli...
  18. H

Kurumsal 3D Tıbbi Cihaz Tasarımım

Bu iş bir hastanenin ve geleli 1 hafta falan olmuştu, o gün bitirdim ve yolladım. İş medikal cihazın dış aksamı ve bu aksama ayrıca dış pleksi cam kaplama idi. Tasarımı bana bıraktılardı. Bu cihaza bir dış aksam modelledim bir de şu 2 borunun asılacağı herhangi bir yer yoktu, cihazın üzerine...
  19. H

Neliel Karakalem Çizim & Dijital Renklendirme Hızlı Video (CorelDrawx7)

Storyboard: Neliel'in Itsugo'su... Neliel en ağır silahlarıyla Nnoitraya saldırdı, çok da darbe verdi, sonra koştu ve tüm aşk haliyle itsugo'suna sarıldı, sıktı, onu sevdi... Akşam bu çalışmanın sadece arkaplanını yayınlamıştım, şimdi ise bitirdim ve çalışmanın tamamını paylaşıyorum. Neliel'i...
  20. H

Hueco Mundo'dan...

Bu ne tablo ne bir eser. Sadece bir gözlem, öyle ki bazen bir göz çok şey anlayabilir gördüğü diğer gözden ve bu çekilmez bir hale yolculuktur aslında ki ancak mutlusundur her şeye rağmen... Hueco Mundo, kafadan çizim...
Yukarı Alt