Merhaba;
Bu karakter Menos Grande olarak bilinir, dizide ise Gillian sınıfı bir HOLLOW olarak rol oynar.
Rivayete göre Hueco Mundo'da (Hollowların yaşadığı dünya) barınır.
Bedenindeki delik ise onun bir HOLLOW olduğunu tasdik eder.
Menos'un hemen arkasındaki yarık ise Garganta olarak...
Adobe Acrobat ile Zengin PDF Yaratma, CMYK-RGB Renk Analizi Yapma Ve Daha Fazlası...
Eğitimimizi bilgisayarınıza PDF olarak indirmek için: http://rapidshare.com/files/392930551/grafikerler.org_adobe_acrobat_11_egitimi.rar
Merhaba;
(Bu eğitim bir program başlangıç eğitimi değildir...
Merhaba;
Bu konu altında sizlerle beraber sanalitenin bizlere sunmuş olduğu 2/3D nimetlerinin neler olduğunu, bu nimetlerin akademik literatürde hangi amaç ve deneyimleri kapsadığını detaylıca inceleyip; sonucu, kapsam dahilindeki teorilerimize örnekler vererek tartışacağız.
Peki nedir ana...
Merhaba;
Burada Anatomiye devam ediyorum. Bu konu altında gerçek bir beyni yandan çizmeye çalıştım, çalışma tamamen deneyimsel el emeği, umarım beğenirsiniz.
Kalemler: 8B,4B,2B,2H
Ebat: A3
Referans: Beyin görseli
Selam herkese;
Bu defa da 2D çalıştım arkadaşlar hep 3D olmaz =)
Burada Bleach dizisinden 2 ana karakteri bulacaksınız. Yani Yoruichi ve Rukia.
Burada önce film karesinden iki karakterin görüntülerini aldım sonra karakalemlerini çizdim, sonra Adobe illustrator ile vektörlerini çizdim ve...
Daha önce hep çizgi karakterleri çizmeye çalıştım, bu defa ilk kez ve kendimi denemek için karakalem çizimler yaptım, uzuvlar ve modellik için kuzene teşekkürler. İlk defa için kötü olmasa gerek ancak modele bakabiliyor olsam da insanı çizmek bana göre zor iş, onda zorlandım. Devamı gelecek.
Bir Zehirli Sarmaşık var rüyalarımda, beni her gece zehirleyen ancak öldürmeyen
Bir kez ölmek ise her uykuda bir doz daha zehirlenmekten daha cezbedici
Sen KESKİN zehrini damarlarıma SİNSİCE salmışken...
Heyhat!
Seni Malın Gözü!...
hkn...
(Tamamen kendi tasarımım, zehirli sarmaşıklara ithafen)
Bu dizinin hayranlarından biri olaraktannn, önce nette bol bol diziden örneklerini inceledim, sonra dizinin illustratorlerini inceledim ve eskizi kafamda çizdim ve sonra elime 2H' yi aldım, sonra 2B, sonra 6,sonra 8...
Netice itibariyle karakteri karakalem çizmeye çalıştım.
Merhaba;
Savaş sanatları devam ediyor, bu başlık altında tamamen özel bir şekilde çizilmiş ve tasarlanmış yeni bir itemimi paylaşıyorum. Silahın özel olmasının sebebi modelleme esnasında tamamen aritmetik bir ölçüye oturtulmuş olmasından kaynaklanıyor ve çzimi gerçekten zevkliydi.
Not...
Merhaba;
Bu konu altında bir savaş baltasının yaratılana kadar geçirdiği aşamaları canlı
video şeklinde hızlandırılmış olarak gösterdim. Model tamamen doğaçlama, yani
anlık aklıma gelenler.
Kullanılan Yazılımlar:
1: Çizim için Beyin,Kağıt,Kalem,Silgi
2: Modelleme için 3D's Max
3: Render için...
Bunlar da yeni çizimlerim.
Japonlar'ın Katana'sından sonra Avrupa'nın Long Sword'unu denedim
İyi seyirler.
Hakan.
Karakalem: Kafadan Çizim (17 d.k)
Modelleme: 7-8 d.k
Engine: Mental
Top Render: 24.38 d.k
Bu da reel anatomi çalışmam.
Burada tipik bir Karıncayiney'i modellemeye çalıştım ancak çalışma henüz yarımken sıkıldım çünkü reel anatomi çalışmak sıkıcı oluyor, cartoon tarzı modellemeler daha eğlenceli.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.