Arama sonuçları

1. H

Vahşi Doğadaki Tat... (PenguenLer ve Objektif)(LowPoLy)

Merhaba; Her aşamasından zevk aldığım, yine kendime ait bir çalışmayı paylaşmak istedim, bu defa motor olarak V-Ray kullanmadım, 3D's Max'e ait olan basit "difolt Saynlayn" ile render aldım, iyi seyirler. Model: Hakan Engine: Default Scanline Renderer Tür: LowPoly Çalışma: Vahşi Doğa
  2. H

Savaş'ın Hanzosu Hattori'nin Keskin Katanası Two Handed KaTaNa

Katana çok eski bir kılıçtır ve varlığı bir efsaneye dayanır , Leoparın Dişleri gibi bir kılıç değildir, bir kez bu kılıcın hayatı DENGE üzerine kurulu, dolayısıyla Sapı ve Bıçağı Dışbükey, bu özelliğinden dolayı Leopar'dan ayrılıyor. Fakat Leopar'dan daha kuvvetli bir kılıç , sapı normalde daha...
  3. H

"Realizim" Savaş Sanatları Bölüm 3 "Yakut Göz"

Tasarım ve çizimleri kendime ait bir başka çalışma. Daha sonra Kurt Başı'nı da deneyeceğim... (Çizimlerde referans kullanılmamıştır!) İyi Seyirler. Hakan. Karakalem Tasarı ve Çizim: 2D'ye aktarma: Realizm'e AKtarma: Çalışma Adı: YAKUT GÖZ Tasarı ve Çizim: 15 d.k Düzenleme: 5 d.k Modelleme...
  4. H

Savaş Sanatları Bölüm 2 : Ölüm Boynuzu

Bu da bir başka çizim ve modelleme denemem. Burada çizim aşamalarını göstermek istedim, konuya ekliyorum. İyi seyirler. Hakan. Karakalem: Wireframe: Sahne1: Sahne2:
  5. H

3D Savaş Silahları Tasarımları-Karakalemden Gerçeğin Ötesine

Bu başlık altında, tasarımları kafamda oluşan, ardına karakaleme ve oradan da 3D'ye aktardığım savaş silahları tasarımlarımı sizlerle paylaşacağım. Amaç: Düşü Gerçeğe Dökebilmek. İyi seyirler. Hakan. Boğa Boynuzu: Wireframe: Zümrüt'ün Büyüsü: Leoparın Dişi...
  6. H

Grafikerler Org CreaPoint Logo Animasyon

Grafikerler org, CreaPoint logo sunumu... 62204337 Logo: Ahmet Altun CreaPoint Logo: Kerim Öksüz Animasyon: Hakan Dağdeviren
  7. H

Harika Büyük Bir Restoran Tava Modelliyoruz Yeni 3D Max Eğitim Videomuz

Selam arkadaşlar, Sanalın Online Eğitim Platformu sloganından yola çıkarak yine siz değerli forumcular için 3D eğitim videolarımızdan bir yenisini daha takdim ediyoruz. Bu eğitim videomuzda bilinçli olarak, sizleri diğer iki eğitim videomuzdaki modellerden bir kademe daha yukarıya...
  8. H

Karakalem'den 3D'ye Fantastik Sanat (Zihin Gücü)

Merhaba; Geçmişte karakalem bir çalışmamı illustrator'e aktarmış, çizmiş ve renklendirmiştim, bu defa ise yine karakalem çalışmalarımı fakat bu defa 3D bir programa aktardım ve çizdim. Temamız tamamen fantastik konulu savaş aletleridir, fantastik olgu tasarlamak tamamen zihin gücü ister...
  9. H

Bana KİTAP Al

Bana kitap al!...
  10. H

Perdesiz Akustik Taksim 1 (Korkular Üzerine)

Başlıkta yazdığı gibi "Farazi Korku" olarak adlandırdığım Taksim Makamı'nda bestelediğim,seslendirdiğim bir ezgidir. Keyifli dinlemeler. (Perdesiz, Akustik) https://soundcloud.com/hangoverman_29/taksim-makam
  11. H

Parmak Arası Mola

Penam...
  12. H

Yani Kadın Yani sen

Yani!... Oldu sonum sonbahar yoksan Sonbaharda ellerin diyorum avucumda noksan Hani yağmurlu gayet sıkıcı bir öğleden sonra Her şey itici iken bir senin dışında Ve anlıyorum, burnumda sızlıyor adının kadife kokusu Ki vakit çoktan beni sen geçe korkusu Sessizliğinde şimdi Kerpiç hayallerdeki...
  13. H

Grafikerler.org 3DS max Sıfırdan Beyzbol Sopası Modelleme

Merhaba org. Bu eğitim videosunda sizlerle hep birlikte bir beyzbol sopası modelleyeceğiz, öyle derin program bilgisi istemiyoruz sizden, programı hiç bilmeyen dahi modellemeyi yapabilecek. O kadar sadeleştirdik uygulamayı. Şimdilik basit modellemelerle 3. boyut meraklılarını ısındıracağız...
  14. H

Algıda Seçicilik 2 Örnek Çizim

Algıda Seçicilik olgusunu Psikoloji kitaplarından hatırlayanlarınız olur, yaşlı bir teyzemiz vardır, çeviririz güzel bir kız oluverir. Derslerde bu olguya örnek 2 farklı çizime rastladım ve derhal aynılarını çizdim, buraya ekliyorum.
  15. H

Telefonda Daha çok Dinleyiciyseniz...

Telefonda karşı tarafı dinlerken, dinlemekten sıkılıp defteri karalamaya başladım, gördüm ki farkında olmadan bir ağaç çizmişim.
  16. H

Ve Sen Güneşim, Yıkıldın Geceye...

Deklanşör: Hakan Mekan: Issız, sessiz bir yer işte... Tarih: Birkaç zaman önce Çalışma Adı: Sıyrılıp Gelen Gece... Ve yanında-->
  17. H

Bir Yaşlı Bayanı Gençleştirme (PShop)

Her kadın bir gün bu orjinal dosyadaki gibi olacak: Bir Zamanlar Böyle İken: Bu geçen ömrün en harika şekilde en sevilen insanın yanında harcanması dileğiyle... *** Pshop ve blinçli bırakılan birkaç kırışıklık.
  18. H

Cilt Güzelleştirme + Işık + Realizm (Photo Retouch)

Yazılım: PShop Orjinal Dosya: Netice: h.k.n
  19. H

Bayan Cilt Güzelleştirme (Photo Retouch)

Boş zaman değerlendirmesidir. Orijinal: Aşama 1: Aşama 2: Aşama 3: Aşama 4:
  20. H

Gerçekçi Animasyon Orman Sahnesi Kuzey Çin + Hobbit

Burada da herşey bireysel, yine hazır model material vs vs yok, ağaçların eğimi,tekstürlerine, yerdeki çimlere, çiçeklere kadar herşey bireysel, gerçekçi bir ortam yaratmak söz konusu olunca renderleri düşük pikselde aldım, aksi halde bir render belki 1 gün sürebilirdi, zira sahnede gerçekçi...
Yukarı Alt