Arama sonuçları

1. Adem GÖRDÜK

Intro Denemesi

Merhaba, Bayadır After Effects ile çalışmıyordum. Geçen tutorial yardımıyla şöyle birşey yaptım ufaktan. Keyifli seyirler. :) 54206283 Dipnot: Vimeo yüklenen videonun ham halini compress ettiği için kaliteyi baya düşürüyor. Şimdiden kaliteyi mazur görün.
  2. Adem GÖRDÜK

Kurum logosunda amblemin dönmesi

@ftekin Bende bundan bahs ediyorum işte. 3B bölümü (3D) aktif değilse bu grafik kartının sürücüsü ile ilgili bir problem olabilir diye düşünmüştüm. Sürücüyü yüklemenize rağmen problem devam ediyorsa, bu kartın 3D olayını desteklememesi demektir. Farklı yollardan nasıl yapılacağını hakkında...
  3. Adem GÖRDÜK

@Aslı SAYILIR Aslı hanım sizde eğer işletim sisteminiz 32 bit ise Buradan 64 Bit ise Buradan Güncellemenizi yapın. Bazen driverlar kurulu olduğu halde, update yapmadan bu tür 3D özellikler ve DirectX ile ilişkiler doğru yapılandırılmıyor. Bu güncellemeleri yaptıkdan sonra Photoshop' a girip...
  4. Adem GÖRDÜK

@ftekin Buradan kartınızın sürücüsünü yenileyin. Eğer başta dediğim gibi kart hatası veriyorsa, bu kesinlikle güncellemeden dolayıdır. Bu arada sisteminiz biraz eski ve kartınız zayıf. Eğer sürücüler de sonuç vermez ise, sorun kartın yetmemesindendir.
  5. Adem GÖRDÜK

@Aslı SAYILIR Grafik kartınızın marka ve modelini verebilir misiniz ?
  6. Adem GÖRDÜK

Bu hatayı biliyorum. Ekran kartınızın güncel driver' ını internetten bulup kurmalısınız. Ancak bu şekilde 3D özelliği aktif olacaktır. Aksi halde 3D Katmanlar yazılımsal olarak çalışdığından bu hayatı almaya devam edeceksiniz.
  7. Adem GÖRDÜK

Grafikerler.org Kahve Fincanı Kazanma Şansı

Yarışma güme gitti galiba hiç ses yok sizde. :D @danisman
  8. Adem GÖRDÜK

Finishing...
  9. Adem GÖRDÜK

Beklenen Eğitim Setimiz- Bilişim Temelleri Eğitim Seti Canlı Video -Türkiyede İlk

Emeğiniz için teşekkürler. İlk defa haberim oldu böyle bir çalışmadan, indirip bakmak gerek.
  10. Adem GÖRDÜK

Yeni Logom | Sedat Gül

Ben logo için bu tür çalışmaları fazla buluyorum. Yani eğer logo kişiye birşeyler ima edecekse bunun üzerinde, bakkallık yaptığımı aynı zamanda taksici olduğumu aynı zamanda da emlakçı olduğumu ima etsin demek ne derece doğruysa sizin logonuzda o derece doğru. Yani logo üzerine mesleki...
  11. Adem GÖRDÜK

Afiş Çalışması

Bir afişte olması gereken çekicilik yok. Yani çalışmalar daha özenli yapılmalı. Afiş denilen şey bir background üzerine textler donatmak değildir. Bu konuda gelişmek istiyorsanız tek çare fazlasıyla örnek incelemek. Bkz; http://goo.gl/GHEfZ
  12. Adem GÖRDÜK

Adem GÖRDÜK olarak üye oldum. :) 50. Mesajı ben attığıma göre artık bana çekilişsiz fincanımı hediye edersiniz diyorum :)
  13. Adem GÖRDÜK

Grafikerler.org Maxon Cinema 4D Başlangıç Görsel Eğitim Seti.

@wblocker Yapmayın arkadaşlar Rapidshare free userlar da bile çok çok hızlı.. Bakın ben free user olmama rağmen nasıl çekiyorum..
  14. Adem GÖRDÜK

eski bir tasarım

Umarım 3 yıl aradan sonra değişmişsindir. :)
  15. Adem GÖRDÜK

afiş deneme

Merhaba, Sizin afişiniz üstünde biraz oynayarak fikirleriniz dışına çıkmadan kendimce başka birşekilde aktardım. Bir dipnot eklemek gerekirse, Rota Marketin logosunda kullanılan renkler bu afiş için çok soğuk kaçıyor. Verilmek istenen mesajı zorlaştırıyor. Bu nedenle biraz sentez birşey oldu...
  16. Adem GÖRDÜK

Tv Alt Bantı / Lower Third

@Popular Demand Bu tür işler hazırlarken tamamen after effects kullanıyorum. Çoğu kişinin yaptığı gibi Adobe programları birbiri ile sentez kullanıma çok müsait. Onun için tasarım aşamasında pek zorlanmıyorum. Önemli olan fikir ve bu fikiri aktara bilme şekli. Çözünürlüğe gelirsek bu ne üstünde...
  17. Adem GÖRDÜK

Kartvizit, Logo, Wallpaper, Kupa, Paket

@Hasan YILDIZ Century Gothic kullandım, kendisini ayrıca severim :) Bu arada Mock Up candır evet :grafikerler:
  18. Adem GÖRDÜK

Kartvizit, Logo, Wallpaper, Kupa, Paket

Kartvizit Ön; Kartvizit Arka; Wallpaper; Kupa & Paket;
  19. Adem GÖRDÜK

Vektörel Sticker Tasarımı

@Hasan YILDIZ Paylaşmayı senden öğrendik Hasan hocam, çok teşekkürler. :)
  20. Adem GÖRDÜK

Vektörel Sticker Tasarımı

Merhaba arkadaşlar. Birkaç gün internet bağlantımdan uzak kaldım. O sıra Illustrator ile oyalanırken ortaya böyle birşey çıktı. Sizlerle de paylaşmak istedim. Proje dosyasını altta verdim. Teşekkürler. :) http://www.mediafire.com/?pmj4zhx7qcerxrt
Yukarı Alt