Madem amatör olduğunuzu kabul ediyorsunuz, o zaman görselin üzerinde neden '' Bizimle her konuda savaşın, ama Photosop asla ! '' yazıyor ? Üstelik '' Professional Graphic Designer Team '' de yazıyor.
Konuya gelecek olursak, amatörlüğünüz çalışmalara gerçekten yansımış. Şahsen ben bu iki...
@kingdisco360
Sahneye önce 2 adet kamera konuşan iki kişinin yüzünü görecek şekilde yerleştirilir. Sonra aynı anda kayda başlanır. Montaj esnasında ise, örneğin 1. adam konuşurken 1. kameradaki görüntü gösterilir, 2. adam konuşurken ise 1. görüntü kesilir 2.kameradaki görüntü gösterilir. Olay bu
Çok harika bir çalışma olmuş ellerinize sağlık ve gerçekten kısa bir süre içerisinde tamamlamışsınız. Böyle bir projeye ben kalkışsam, herhalde sadece çizimleri bile 5 gün sürerdi :)
Yolun çok başındasınız tamam burasını anlıyorum ama, insanda biraz tasarım yönü olmalı en azından. Ben şahsi olarak daha çok başta olan arkadaşlarımızın ilk çalışmalarını paylaşmasını uygun görmüyorum. Çünkü bu tür konuları görünce herkes '' Lütfen yorum yazın '' diye not eklemiş. Tamamda...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.