Arama sonuçları

1. Kerim ÖKSÜZ

kendim için hazırladığım kartvizit çalışmam :)

Eğer illa ki ingilizce kullanacağım diyorsanız doğrusu "graphic" olacak. Ama neden ingilizce ?... tartışılır. Renk uyumu hoş ancak tipografi de çok basit kaçmış. Bir grafik tasarımcının kartından daha fazlası beklenir.. Örnekleri iinceleyin farklı çalışmalar türetin derim. Kolay gelsin.
  2. Kerim ÖKSÜZ

Lütfen bana yardım edebilir misiniz ?

Bizlerden istediğiniz tam olarak nedir ?
  3. Kerim ÖKSÜZ

ilk animasyon çalışmam...

Çok hoş duruyor gerçekten. Daha doğrusu durmuyor :) Sürekli hareket halinde :) Elinize sağlık.
  4. Kerim ÖKSÜZ

Yamo'dan Selamlar

Aramıza hoşgeldiniz.
  5. Kerim ÖKSÜZ

SISA CARGO / Afişi

Uvuç içindeki daireler çok emanet duruyor Sedat Bey. Elin içinde olduğunu biraz daha belirtmelisiniz. Onun dışında çok şık bir çalışma. Elinize sağlık
  6. Kerim ÖKSÜZ

Siz neredesiniz?

Bu satırlar o kadar doğru ki... Yazının tümünde olduğu gibi. Harika bir yazı gerçekten. Teşekkürler.
  7. Kerim ÖKSÜZ

ayakkabı tasarımım

Sağ üstteki hariç çok güzel görünüyorlar. :) + ayakkabı konularınız birleştirilmiştir
  8. Kerim ÖKSÜZ

maskot çalışmam

:) çok şeker görünüyorlar ama daha keskin hatlarla yapılmış her alanda kullanılabilecek bir maskot istemişler muhtemelen. Çünkü çalışmanızda çok fazla detay var.
  9. Kerim ÖKSÜZ

Bu Fontu bilen var mı ? Acil Lütfen

https://www.grafikerler.org/fontlar-amp-yazi-karakterleri/23145-font-aramaya-son.html Konuyu bir inceleyin büyük ihtimal bulursunuz
  10. Kerim ÖKSÜZ

TNT Logosu - Farukdesign

Güzel görünüyor. Elinize sağlık
  11. Kerim ÖKSÜZ

Freehand Sayfa Rengi Değiştirme

Mixer ile rengi belirleyip assets kısmına ekleyerek ve renk karelerini objenin üzerine sürükleyerek yada seçilmiş iken renge tıklayarak seçebilirsiniz Aynı şekilde yandaki renk paletinden de obje seçili iken renk verebilirsiniz
  12. Kerim ÖKSÜZ

Resimdeki efekti nasıl yapabilirz?

Siyah beyaz olacak kısımları seçip yine aynı efekt üzerinden yapabilirsiniz Hue-Saturation efektini biraz karıştırın.
  13. Kerim ÖKSÜZ

Ufak Animasyon çalışması

İkinci çalışmayı beğendim. kolay gibi görünseler de yapmak çok kolay olmasa gerek bunları Elinize sağlık.
  14. Kerim ÖKSÜZ

logo yardım!!

3d max bilen bir arkadaştan yardım alabilirsiniz
  15. Kerim ÖKSÜZ

logo yardım!!

Sanmıyorum
  16. Kerim ÖKSÜZ

logo yardım!!

Bu şekilde hazır olarak yapabileceğiniz bir uygulama var mıdır bilmiyorum ancak logonuzu 3d max ile 3 boyutlu hale getirdikten sonra farklı açılardan alınmış önizlemelerini çizgifilm mantığında bir gif programında arka arkaya sıralarsanız olabilir.
  17. Kerim ÖKSÜZ

Worldstar Logo Çalışmalarım

Görüşümüz bu olsa da üslubumuz böyle değil. Kimse size "daha iyisini yap da görelim" şeklinde bir cümle kurmadı. Çalışmaya yaptığınız bu yorumunuzda eğer amaç ; küçük düşürmek, dalga geçmek ise doğru yoldasınız. Ancak amacınız "Yapıcı bir yorum" ise "çalışmalarımıza yorumlarıyla katkıda bulunmak...
  18. Kerim ÖKSÜZ

Deneme Çalışmaları

Başarılı çalışmalar ;) Elinize sağlık.
  19. Kerim ÖKSÜZ

Nargile !

Tabiki severiz :) Sakız-nane ilk tercihim olur ama her yerde bulunmaz yoksa bahreyn ;)
  20. Kerim ÖKSÜZ

nelere geç kaldınız?

İngilizce öğrenmek için sanırım geç kaldım. ve şuan tiksiniyorum bu dilden :)
Yukarı Alt