Arama sonuçları

1. Kerim ÖKSÜZ

Selam ~

Hoşgeldiniz Emre Bey.
  2. Kerim ÖKSÜZ

Worldstar Logo Çalışmalarım

@Emre Şerim Emre bey pro grafikerimiz sayın A.Özdemirer'in ne yapması gerektiğini gayet güzel açıklamış ve bu tarz bir "eleştiri !" ye verilmesi gereken en güzel cevabı vermiş. Sayın A.Özdemirer belki sektörde Emre Bey'den daha tecrübeli olabilirsiniz, sizin tabirinizle pro bir grafiker...
  3. Kerim ÖKSÜZ

Worldstar Logo Çalışmalarım

Sağ üstteki çalışma diğerlerine göre daha şık duruyor. Elinize sağlık
  4. Kerim ÖKSÜZ

Resimdeki efekti nasıl yapabilirz?

Aynı mantıkla renkli yapmak istediğiniz bölümleri seçmeniz gerek seçmediğiniz bölümler orjinal renginde kalacaktır zaten
  5. Kerim ÖKSÜZ

Rica ederim.
  6. Kerim ÖKSÜZ

okul tanıtım broşürü - yorumlarınızı bekliyorum...

Her çalışmanızda kağıt ölçünüzün en az 7-8 mm içeride olmalı içerik ki kesilip atılmasın ;)
  7. Kerim ÖKSÜZ

Gurkanyigit.com

Güzel bilgiler içeriyor ;) inceledim...
  8. Kerim ÖKSÜZ

Medi Yaşam Hastanesi KüpBloknot tasarımı

Çok hoş bir çalışma... Sunum da bir o kadar güzel. Elinize sağlık.
  9. Kerim ÖKSÜZ

Çankaya Belediyesi Organik Pazar

Üst kısımdaki "organik gıdalarla daha sağlıklı bir yaşama" yazısı görsel üzerinde kaybolmuş, organik ürünler pazarı da kırmızı değilde beyaz olsa yada efekti biraz daha artırsanız daha şık duracak. Genel anlamda güzel görünüyor elinize sağlık
  10. Kerim ÖKSÜZ

Ilk magnet çalişmam

Bir magnet için yazılar çok küçük. çorba ve pilav tabakları orada birşey olduğu hissini verir ama ne olduğu belli olmaz. ve font seçeneklerini deneyin derim ;) Kolay gelsin.
  11. Kerim ÖKSÜZ

İlk Kartvizit Çalışmam

Bu arada ; Site içinde tamamı büyük harflerle metin girişi bağırmak anlamına gelmekte, tamamı Büyük, kalın yada renkli yazılar, Sitenin genel görünümünü bozmaktadır. Bu nedenle kullanılması yasaktır. (Özellikle vurgulamak istediğiniz satırları paragraf hacmini aşmayacak ve mesajınızın tümünü...
  12. Kerim ÖKSÜZ

İlk Kartvizit Çalışmam

İlk çalışmaya göre çok başarılı ancak kenar payları matbaada sorun çıkaracak bunu yaşayarak öğrenme derim :) kartvizitin her kenarından en az 7 mm boşluk bırak ki koymuştum ama nereye gitti vakaları yaşanmasın :) Eline sağlık. Çalışmalarında kolaylıklar.
  13. Kerim ÖKSÜZ

logo tasarımı yorunlarsanız sevinirim

"Gelen gideni aratır" vakası olmuş... :) daire yapın bari dedim ama bu kez hiç okuyamıyorum herşey birbirine girmiş :)
  14. Kerim ÖKSÜZ

İlk Manipülasyon Çalışmam

:) çok başarılı... Elinize sağlık
  15. Kerim ÖKSÜZ

İş yerinde yaptığım ilk broşür

Menü düzeni hoş görünüyor, dış kısım da güzel... Ancak yıldızlı doğumgünü sayfası olayı bozmuş ;) o kısımda bir düzenleme gerek. Kolay gelsin.
  16. Kerim ÖKSÜZ

128 Sayfa Katalog Montajı

Teşekkürler çok faydalı olacak...
  17. Kerim ÖKSÜZ

Maskot Çalışmam

:) sevimli...
  18. Kerim ÖKSÜZ

Renklendirmek istediğiniz alanı seçin İmage - Adjustments - Hue-Saturation seçeneğine tıklayın (ctrl+u) Açılan pencerede Cyanotype seçeneğini seçin ve sonra dilediğiniz rengi verin Hazır ;)
Yukarı Alt