Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Forumda olup yokmuş gibi davranan :D ımmm güsell :) Ben işleri bitirdim.. Makarna ile helalleştim.. Demli çay ile selamlaştım ... İşte geldim buradayım :D: Ayy sanırım artık işsizim :D
  2. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Değil mi ya! Bugün şaka gibiydi benim için...Beklenen çıkış evrakları...Onların imzalanması ve birlikte gelen huzur...Şimdi kaptırdım kendimi ev temizliğine deliler gibi :) Haydi olsun hayırlı uğurlu...
  3. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Son olunca hic gecmiyormus arkadaslar :) bugün bıdırdayan kimse de yok...Bende bilgisayar başında değilim cepten çok aktif olamıyorum :)
  4. Aslı SAYILIR

Photoshopta kenarları oval yapmak

Rica ederim faydalı olabildi ise ne mutlu :)
  5. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Hehhe bilge degilim merakli ve arastiriciyim :)) haydi hayirli yolculuklar..bende bugun en guzel cicilerimi giydim ise gidiyorum :) son gunum hem haftada hem isyerinde :))
  6. Aslı SAYILIR

Afiş üzerindeki yazının silinmesi

Rica ederimm..Keyifli forumlar...
  7. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Ilk delikli kağıt şeritler ile kodlar yazıldı...Nasıl diyeyim ilk makinalar bilgisayar diyemem bunlar mekanikti...Yapacakları isler belirlenmiş mekanik sabit parçalardan oluşuyordu..Orneğin toplama, çıkarma islemleri gibi..Daha sonra mekanik parcalarin islevselligini arttirmak icin delikli...
  8. Aslı SAYILIR

Brushları yüklemek için Bilgisayarım >> Yerel Disk C >> Program Files >> Adobe klasörü içine giriyoruz :) Adobe Photoshop klasörünü buluyoruz... Presets klasörü içinde Brushes klasörü var oraya indirdiğimiz brushları atıyoruz ;)
  9. Aslı SAYILIR

corel draw x4 aktivasyon kodu acil lazım

Forum Kuralları gereği 10-) Tüm ticari kaygı güden mesajlar, crack, warez, hack ve benzeri sitelerin tanıtımı, paylaşımı yapılması yasaktır. Türk ve yabancı menşeeli sitelerin şifrelerini, özel bilgilerini dağıtmak Lisansla koruma altına alınmış programların crack / seriallerini dağıtmak ve...
  10. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Aaa evet yarında sen yolcusun.. Allah'a emanet ol yolun açık olsun aşkla dolsun :)
  11. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

Tuttu :D Hatta ana trafo mu denir böle kocaman olanlar var ya onların üzerinde oturup manzara izlemeye bayılırım :D Telefonun yere düşünce bu işte vardır bir hayır nazar çıkacak der üzerine basar iyice kırarsın
  12. Aslı SAYILIR

Rica ederim.. Faydalı olması dileklerimle..
  13. Aslı SAYILIR

İlk Stop Motion Denememi paylaşmak istedim

Emeğinize sağlık .. Bebek daha sevimli olabilirdi ama beğendim ...
  14. Aslı SAYILIR

tamam basit bir yöntem su an ps yüklü olmadığı için en kolayından anlatayım sana.. Yeni bir layer a ters çevirmek istediğin brush'ı uygula o layer seçili ilen CTRL+T de ve tekrar sağ tıklayıp flip vertical olmalı tıkla çevir yada mause ile shift tuşuna basılı tutarak çevir ;)
  15. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

hım hım tuttu :P ıghhh beaa nerden buluyorsun bu soruları :D canını yakanın canını yakarsın !!
  16. Aslı SAYILIR

Olur ama sürekli kullanmak istediğinde hep bu işlemi yapmak durumunda kalacaksın.. Ben akşam evden sana direk klasörü bulabileceğin şekilde tarif ederim :)
  17. Aslı SAYILIR

Web Arayüz Çalışmaları | Sedat Gül

Emeğinize sağlık Sedat bey ..
  18. Aslı SAYILIR

bunlar photoshop programında kullanılan brushlar bu siteden "flower brushes" yazıp aratın ya da "photoshop brushes" yazın aratın .. İndirdiğiniz dosyayı program files da adobe klasörünün altında yer alan brush klasörü altına atın ve programı açtıktan sonra B kısayolu ile yukarıdaki kontrol...
  19. Aslı SAYILIR

Kozmetik Kartvizit Çalışması

Amacına uygun bir çalışma olmuş Tayfun ŞENOĞLU.. Emeğine sağlık..
Yukarı Alt